- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Чекај бе 20 за натпреварите на нашата репезентација или за сите во нашата група или за сите натпревари во тој ден,како?
без Хотел20евра, за 3те меча на нашата репрезентација како што сфатив јас..и ако си најгоре седнат, битно ќе ја осетиш атмосферата за 20 евра
Со 100 евра ќе си поминешбез Хотел
Преку туристичка агенција ако одиш натаму лесно е, можеш и во автобус да спиеш ако се договориш/сакаш.. а и да платиш не верувам да е скапо.. кога Охрид е 300 денари (5 евра) рачунај во Ниш нема да платиш повеќе од 10-15 евра за спиење 2-3 дена највеќе.. од Србија ми кажаа ефтино било по таму локалните нивни мотели.. или како мене ако имаш роднини може и бесплатно да ти испаднебез Хотел
мене само патот ќе ме кошта(кола) околу 450 евра,4 дена во Хотел 30-35евра (ноќ) пиење,јадење... илјадарче(евра) рачунам некаде да ме фатиПреку туристичка агенција ако одиш натаму лесно е, можеш и во автобус да спиеш ако се договориш/сакаш.. а и да платиш не верувам да е скапо.. кога Охрид е 300 денари (5 евра) рачунај во Ниш нема да платиш повеќе од 10-15 евра за спиење 2-3 дена највеќе.. од Србија ми кажаа ефтино било по таму локалните нивни мотели.. или како мене ако имаш роднини може и бесплатно да ти испадне
Инаку најубаво е доле ПЛ1 ама 150 евра е мноогу ..
450 евра лол ?мене само патот ќе ме кошта(кола) околу 450 евра,4 дена во Хотел 30-35евра (ноќ) пиење,јадење... илјадарче(евра) рачунам некаде да ме фати
1 500 км имам до Ниш(еден правец),знам дека одам на натпревар но што ко ќе се заврши натпреварот,треба да престанам да живам до следниот натпревар450 евра лол ?
Како не бе со 100~ евра ќе средиш се, освен ако не одиш во хотели со 5 ѕвезди.. не си на одмор туку одиш на натпревари.
Од кај си бе чоек чудно делуваш со постовиве?1 500 км имам до Ниш(еден правец),знам дека одам на натпревар но што ко ќе се заврши натпреварот,треба да престанам да живам до следниот натпревар
Надвор од МКОд кај си бе чоек чудно делуваш со постовиве?
Site toj den...Чекај бе 20 за натпреварите на нашата репезентација или за сите во нашата група или за сите натпревари во тој ден,како?
За сите 3 дена за сите натпревари така ?Site toj den...
Inace sigurno ke ima i od RFM karti, zaso spored EHF stranata ima samo okolu 500 karti slobodni, drugite po federacii se dadeni izgleda...
Аа ја па мислев од Македонија, викам на кои дроги е човеков )1 500 км имам до Ниш(еден правец),знам дека одам на натпревар но што ко ќе се заврши натпреварот,треба да престанам да живам до следниот натпревар
Мислам дека се за 6те натпревари тие 2000динари или 20 евра по нашки...а не само за еден ден.Site toj den...
Inace sigurno ke ima i od RFM karti, zaso spored EHF stranata ima samo okolu 500 karti slobodni, drugite po federacii se dadeni izgleda...
да,но тоа ќе бидат мал број на карти од 20 евра..најмногу ќе ги има тие од 25-50 евраЗа сите 3 дена за сите натпревари така ?
Да, за сите натпревари во групната фаза(прва).Мислам дека се за 6те натпревари тие 2000динари или 20 евра по нашки...а не само за еден ден.
За еден ден мислам дека се од 800динари, па на горе.