Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
19 март 2013
Мислења
3.210
Поени од реакции
4.819
Со ваква одбрана од последните 10 минути и Катар ќе не реши. Добро што Митев изигра страшно добро, па имавме резерва за да не губиме повеќе.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.643
Тешка камењарија, со ретки блесоци на 2-3 поталентирани играчи кои ги имаме...
Аватрија без пола тим не можеме да ја победиме, резил.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.454
Поени од реакции
4.574
Мизерија тешка, цела организација крш. Треба да се бојкотира ракомет.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Што е со Кузмановски, зошто не игра?

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.907
Поени од реакции
2.943
Митев шоу во нападот, добар е и Ѓоргиев, само на крајот, каков шут беше ова? :facepalm:
Неверојатно е колку самите комплицираме, да ти ебам лузерскиот менталитет.
Ајде среќно во вториот дел.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.438
Поени од реакции
14.875
Малку поозбилна репрезентација, ќе водеше барем 5 разлика против ваква Австрија, оние што се борат за медал ќе ги откажеа од ракомет.

Нашите не што ги оставија во игра, туку и сега предноста во реалност е и повеќе од тој 1 гол.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Пешевски ги врати во игра.Таман на крај на прво полувреме да се одлепиме на 3 разлика он промаши зицер и после тоа престап направи. Исто така Серафимов беше тиња. А и Кире многу играше прво полувреме без Кузмановски. Митревски прими два евтини гола кои требаше да ги одбрани.

Член од
1 јуни 2024
Мислења
49
Поени од реакции
166
Ау човече мора да се победи оваа бедна Австрија. Катастрофа од утакмица...

Член од
13 април 2021
Мислења
3.491
Поени од реакции
11.417
Почнаа они да играат со играч плус и главните голови ги примаме преку втор пикер. Одбраната како да клапна, а во првите десетина минути беше топ. Фалат и головите на Кузмановски, он некако како да се помири дека не му е денот денес и дека Митев треба да ја предводи репрезентацијата денес.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.096
Поени од реакции
10.131
Ova samo nie možeme vaka da pravime. Na vakva mrtva Avstrija koja labavo ke go papa i od Ungarija i od Holandija, so nekoj kopuk Beloš od Linz, nie im davame da se vratat od minus tri, i na kraj da vodat eden na poluvreme. Ova pokažuva kolku sme limitirani. Ovaa Avstrija e kamen od reprezentacija, samo so polukontra moževme da ja vodime na poluvreme bar minimalno tri gola. Ama vo taa situacija nie pravime takvi pacerski greški po koi i Burkina Faso bi se vratila vo igra. Ovie sea vidoa deka možat. Mora da se stegnat našive u vtoro, prvo da vratat vodstvo a posle so pametna igra da go zadržat. Šteta e so vakva Avstrija da ne možeme do pobeda, ama se gleda deka i kaj nas ja nema taa svežina od početokot. Pavle Atanasijevič pak ne go stava, zapnal so onoj Gjorgiev. Krila ne ni postojat vo igrava. Toa ne možam da go sfatam. Aj valjda ke ne posaka vo vtoro, deka ke odigrame posmireno posebno vo napad i ke pobedime.

Kajgana Shop

На врв Bottom