Разлика во години помеѓу децата

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Повеќето браќа/сестри што ги знам меѓу себе имаат разлика од 2 или од 4 години.Имам една другарка која има сестричка помала од неа 17 години.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Повеќето браќа/сестри што ги знам меѓу себе имаат разлика од 2 или од 4 години.Имам една другарка која има сестричка помала од неа 17 години.
ова гарант е на несакајки.. 17 години е многу беееее :)
ја со сестрта ми сум разлика некои 2ипол години а и сите шо ги познавам околу мене се околу 2 3 до 4 години разлика.. мислам нормално дека е...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.646
Поени од реакции
1.247
Јас и брат ми сме 7 ипол години разлика,а знам некој што се разлика и 20 години.

Г

Господ

Гостин
Со бро мој сме 10 години разлика и многу ми иде на нерви...башка помал е и баш и не ми е кеф да го дружам:toe:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Со брат ми сме разлика 2 години, знаеме да седнеме и да си се изназбориме, изнасмееме, ама и сеуште знаат да паднат и некои караници:kesa:...Иначе моите деца би сакала дабидат разлика највеќе до 3-4 години, затоа што сепак доколку е мала разликата мислам дека не би можело многу време да се посвети на првото дете...бебе е бебе, а и па другово нема да е нешто поголемо.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Со сестра ми сме 5 години разлика и немаме баш некој заеднички теми.Инаку преферирам помала разлика од 2 до 3 години :)

H

HITCH

Гостин
Јас и сестра ми сме многу мала разлика (1 година и 5 месеци) и цело време сме заедно, цел живот сме заедно. Порано имавме различно друштво ама искачавме сите на куп, а сега си се одбравме неколку луѓе и си се дружиме, ама ние две пак сме заедно. Не можам да се замислам без сестра ми :pos: :pos: :pos: ко близначки сме :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Премногу сме блиски. Мислам дека голема разлика во години не е убаво за дечињата :toe: иако ќе ја чувствуваат блискоста сепак нема да можат да си го посветат она внимание кое треба да си го посветат еден на друг :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom