ова гарант е на несакајки.. 17 години е многу беееее
ја со сестрта ми сум разлика некои 2ипол години а и сите шо ги познавам околу мене се околу 2 3 до 4 години разлика.. мислам нормално дека е...
Со брат ми сме разлика 2 години, знаеме да седнеме и да си се изназбориме, изнасмееме, ама и сеуште знаат да паднат и некои караници:kesa:...Иначе моите деца би сакала дабидат разлика највеќе до 3-4 години, затоа што сепак доколку е мала разликата мислам дека не би можело многу време да се посвети на првото дете...бебе е бебе, а и па другово нема да е нешто поголемо.
Јас и сестра ми сме многу мала разлика (1 година и 5 месеци) и цело време сме заедно, цел живот сме заедно. Порано имавме различно друштво ама искачавме сите на куп, а сега си се одбравме неколку луѓе и си се дружиме, ама ние две пак сме заедно. Не можам да се замислам без сестра ми ко близначки сме Премногу сме блиски. Мислам дека голема разлика во години не е убаво за дечињата иако ќе ја чувствуваат блискоста сепак нема да можат да си го посветат она внимание кое треба да си го посветат еден на друг
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.