sestra mi e pogolema 4 godini od mene sto znam nemame bas mnogu zaednicki temi prvo zaradi vozrasta 4 godini ne se malku i plus ja sum masko a ona zensko i tuka iame razlicni sfakanja i taka. Ali dobro se soglasuvame i naogame i nekoja zaednicka tema:wink: registrirana e ona na forumov so nik ВАЖНА-ВД:helou:
Јас и брат ми сме 1 година и 3 месеци разлика и искрено јас би сакала да имам постар/а брат/сестра сеедно бидејќи сметам дека тој или таа се посозреани и ќе можат да те посоветуваат во некои моменти на двоумење или пак да ти дадат подршка во тешки периоди од животот, небитно дали ти раскинала женска или дечко или си добил слаба оцена на школо,а вака брат ми ич не ме шиша.Си фати женска и јас капут,така да кога би можела јас да одлучувам би сакала да сме бар 10 години разлика.:helou:
Брат ми е помал од мене 8,5 години.. Воопшто не ми смета таа разлика..
Би сакала да имам и постар брат/сестра ама овој не би го менувала за ништо без разлика што е толку помал..
не знам дали имам пишано тука ама ај ..... имам сестра 4 години помала. има 13 години и ја фаќаат будалите :uvo: се тепаме понекогаш ама порано лудница беше. сега ај демек поголем сум пак и попуштам не ќе се расправам со будали а и всушност таа нема пристап кај мене в соба така да многу ретко се гледаме
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.