- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 2.328
- Поени од реакции
- 6.339
Абе баце ако не ја ебеш женати, многу нормално ќе ти ја сервисира некој друг. Ако си редовен и се имаш поставено во врската како треба, поголема е шансата да не се случи тоа.Abe neverstvo e neverstvo i CHAO.
Ako imal bez razlika kakvi brachni problemi ne mu dava za pravo da izneveruva.
A po komentarive shto gi pishuvash po temive izleguva deka i ti si od toa drushtvo " I tata bi sine"
Ili malce pofigurativno,
Sedish na masa vecerash sam, vleguva zhena ti nasmeana posle edno 3-4 saati otsutna i nedostapna a i i vikash
Zlato vecerava se oladi kaj si do sega?
Ti veli,
eve bev kaj kolegata, taka me zapali deneska i morav da vidam dali e navistina tolku dobar so jazikot kako shto se fali. I shto da ti recam, ne samo toa tuku i kakvo ebanje mu udri eve nozeve ushte mi se tresat. Odam da si legnam prekapana sum.
I ti?
Odi zlato! bitno me sakash od se srce!
Abe odi begaj
Се е до вниманието и како правиш да се осеќа партнерот. Тешко е да си цело време on top на играта, ама јебига тоа е бракот/врската и не е за секого. Кај другата страна нема врска со верност, него со страв. Ако немаш страв, а осетиш потреба од внимание или убаво време кое не го добиваш од партнерот толку е играта. Ако му е страв на “запоставениот”, никад нема да се одлучи на варање.
Заебано е, и не е за секого. Можете и двајцата да не се изневерувате со други а да немате никаква емпатија/енергија меѓу вас и да продолжите во токсична врска која е ништо друго освен губење живот.
Затоа викам девојкава/женава (ако не не дупи Костич пак), ако не научи од ова дека и во нејзе има кривица, џабе ќе мења партнер.