Работи кои ве асоцираат на секс

Член од
28 април 2006
Мислења
326
Поени од реакции
3
mlecen puding

i sutlijac so krem mmmmmmm

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Оф... од каде да почнам.... фотеља.... Liberian Girl.... лижење на цигаре.... банана.... јадење.... црвено.... стаклорежачот.... масажата... другиот стаклорежач.... гзето.... ставот на лежење.... мирисот.... има милион.... со еден збор скоро СЕ! :toe:

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
od prilika ova:

Sladoled(ali rastopen):poss: ritamot na trance,
plaza noke i nekoe casce so votka, cigari, poged od sini ocinja

silen dozd, branovi cokteli i jagotki i pirsovi!!!:sekss: :love3:

С

Сатори

Гостин
Устата на дечко ми секогаш ме асоцира на секс и на тоа дека сакам да ја гризам цело време , инаку друго што би ме асоцирало на секс , некој добар филм со јаки секс сцени , топло чоколадо , романтична вечера , секси долна облека и итн.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Lady Satori напиша:
Устата на дечко ми секогаш ме асоцира на секс и на тоа дека сакам да ја гризам цело време , инаку друго што би ме асоцирало на секс , некој добар филм со јаки секс сцени , топло чоколадо , романтична вечера , секси долна облека и итн.
Дали ова на краток промашки и не префинет јазик значи дека добар и квалитетен порнич те асоцира на секс?
Па добро бе јас мислев деека ова никој не го спомнува бидејќи некако по дифолт когаш машко ќе види порнич помислува на секс, ододека кај женските може да предизвика размислувања и студирања колку евтино е облечена глумицата.:poss:

С

Сатори

Гостин
Bacillus gagous напиша:
Дали ова на краток промашки и не префинет јазик значи дека добар и квалитетен порнич те асоцира на секс?
Па добро бе јас мислев деека ова никој не го спомнува бидејќи некако по дифолт когаш машко ќе види порнич помислува на секс, ододека кај женските може да предизвика размислувања и студирања колку евтино е облечена глумицата.:poss:
Нема веза , не значи дека обичен порнич бес класа би ме запалил , зборам за ФИЛМ СО ДОБРИСЕКС СЦЕНИ.
Како Основни инстикти 2 , Оргинален грев итн. итн.

D

DJ_DEXTER

Гостин
Cafe Del Mar, Enigma, брачен кревет , девојка по сукњичка

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Читам на темава и се чудам како може 14-15 годишни деца овај членови да ги асоцираат некои работи на секс (пудинг, јагоди, свеќи...). Како прво на тие години ако си имал односно имаш секс работите што ќе те асоцираат или донесат до секс нема да бидат во стилот добар филм со љубовни сцени туку машко/женско кое едноставно ќе го видиш или пак ќе ти рече дека сака да се секса со тебе. Јас неможам да разберам, или денешнава младина во 21-от век појако им дејствуваат хормоните, или се прават големи факмани на форумов, или јас сум глуБ велешанец.

Во врска со темата само ќе го цитирам Јаков.

Jakov напиша:

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
11

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
Женското понашање, гримасите, разголеноста и многу многу други работи!

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
“Работи“ не ми го дигаат.
Само мирис - од непосредна близина. Инстант.
Вистинскиот мирис.

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
koga qe ja vidam PAmela Anderson pred mene

Член од
6 февруари 2005