Работа во Дубаи преку НАХИЛДОО.

Член од
21 септември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
abe nahil invest se seli navodno bile izbrkani od kancelarijata deneska pominav nataka i taka stojat rabotite kancelarijata ke bila preselena na nova lokacija... hmmmm... inace samo eden vraboten ima vo kancelarija sekretarkata menadzwerkata Ivona ja nema si dala otkaz... a Sekretarkata nisho neznaeshe. sho sea da pravam??

T

Tetro

Гостин
abe nahil invest se seli navodno bile izbrkani od kancelarijata deneska pominav nataka i taka stojat rabotite kancelarijata ke bila preselena na nova lokacija... hmmmm... inace samo eden vraboten ima vo kancelarija sekretarkata menadzwerkata Ivona ja nema si dala otkaz... a Sekretarkata nisho neznaeshe. sho sea da pravam??
Ќе сменат локација, ќе регистрираат нова фирма,.....

А за тоа време ти кој си нашол у канцеларија, пријави у полиција, ама одма, инаку ништо од парите. :toe:

Член од
21 септември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
prijaviv od odamna u stopanski kriminal za firmata ali seushte nemale izdrzan dokaz za izmama! taka da samo gubenje nervi mi ostanuva kako solucija :S

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Скоро сите агенции вакви се превара.Ако немате некој пријател што е во Дубаи да ви најде работа не се ни обидувајте да најдете од тука сами работа.Не се добива едноставно виза работна за во дубаи кој се подига таму на аеродром.Од фирмата ви праќаат само копија кој треба да ја носите со себе за да го земете оргиналот а ако не постои оргинал тогаш се враќате со првиот авион.Не е едноставно да се работи таму стануваат од 5 во 6 саат сабајле е општа гужва по патиштата тргни застани едно саат време се вракаш околу 6 вечер скоро цел ден и возење до дома едно цел саат.Значи не е како што кажуваат на телевизија одма милионери станувате не е лесен предизвик Дубаи добро размислете дали ќе издржите.Со среќа на сите

Член од
21 септември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
znam deka e taka no ushte samiot pocetok na brat mi mu imav kazano IS TOO GOOD TO BE TRUE! obicno takvite raboti smrdat

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328

decki pukna tikvata.zal mi e za site so uplatija i koi sakaa da odat tamu za da si go podobrat zivotot,se obiduvav kolku tolku da pomognam okolu ovaa rabota ,koj namirisa se trgna drugi prodolzija taka da toa e toa.gi mojam site admini koga ke se pojavat temi za vrabotuvanje vo stranstvo pri najmal somnez da gi banira posto kolku se dobri tolku i se losi,luge se izletuvaat i eve so se slucuva.

Член од
16 септември 2010
Мислења
29
Поени од реакции
14
Според мене очекувано....Таа секретарката е уствари сигурно оставена колку време да им купи за да ја збришат.Таа Ивона уствари е Ивана изгледа Кумановчанката плавата???Нема некој од Куманово да каже нешто што е со неа???Си дала отказ м.м.е. кога???? OД кога ги излажа луѓето!!!.Таа треба да сноси одговорност исто колку и главните!!!.А и оваа С.Лупевска не ми е јасно како успеа да го добие гадот по телефон у емисијата Код?

Член од
21 септември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
da da plavata glupavata ... brukata za vicovite za plavushi ja nemaaaa :) si gi spakuvala partalite i brishka kaj e nikoj neznae ali nema kade da se skrie i da pobegne vo sytanstvo ima interpol da sme zivi izdravi ... a kaj i da e koga togash ke se vrarati u mkd nema beganje. brojot na MR. Seljak Prevara e +971507985900 ili + 97143574373 fax na firmata u dubai e +97143534373 adresa na firmata (ova nekako mi e najcudno zashto prijatelite od dubai sho gi kontaktirav nemozea da ja najdat) P.O. box 33062 Suite 305 Al shafar Building Karama Dubai UAE, coekot e od Banja luka ul Strahinic Bana Br. BB Bijelo Polje BiH, ... ali ako e prevara moza i site ovi e podatoci da se prevara... a so onoj so koj zboruvashe od kaj pa da znaeme deka e sigurno pa toj Denis ili mozda nekoj negov sorabotnik - prevarant od Bosna ???

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
decki pukna tikvata.zal mi e za site so uplatija i koi sakaa da odat tamu za da si go podobrat zivotot,se obiduvav kolku tolku da pomognam okolu ovaa rabota ,koj namirisa se trgna drugi prodolzija taka da toa e toa.gi mojam site admini koga ke se pojavat temi za vrabotuvanje vo stranstvo pri najmal somnez da gi banira posto kolku se dobri tolku i se losi,luge se izletuvaat i eve so se slucuva.
Секако :)
Туку пробајте да најдете информации за плавушата и преку болницата каде се правеа тестови.Тоа е иста мафија,мора да знаат каде е.
И за следен пат...обидете се да научите како да препознаете преварант.Очите се огледало на душата :)

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
zimas stan pod kirija vo centar na skopje,plakas za 4 meseci u napred kirija okolu 2000 evra,vrabotuvas 3-4 lige da laat i za niv trosis okolu7000-8000 evra za tie 4 meseci,prais dobra web strana toa kosta nesto sitno i specalues 90000-100000 evra.mislam deka treba da otvorime tema vo ekonomija i biznis.eve kako se praat pari.

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
najgolemiot grev e da lazes i da krades od siromav covek
nikogas nema da izumre prevarata
eden od prvite zanaeti e na svetov
airlija neka e za idiotite i nema da odi nikoj vo zatvor a ako mu gi iskrsis zabite so nekoj stap ke skapes vo zatvor
e*ati sistemot
kotekot e od rajot

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
кога има

Нив секогаш ке ги

Ако вие пак да се пријавите и на следниот конкурс

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
^^^^^^^^^^^
Народот од мака и зорт оди на ризик..не дека до толку е глуп,ама едноставно ситуацијата е неподнослива.. И тие што дадоа пари не ги обвинувам

Член од
22 август 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
POZDRAV OD LUXEMBURG.
Eve vtor den kako mi e izraboten, dosega e se vo red.
Utre imam sloboden den, pa da go razgledam mestoto.
pozdrav do site.

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
POZDRAV OD LUXEMBURG.
Eve vtor den kako mi e izraboten, dosega e se vo red.
Utre imam sloboden den, pa da go razgledam mestoto.
pozdrav do site.
Kako стигна во луксембург преку која агенција
Пази да нете изработат тие
Прати некоја слика од луксембург за да бидеш по убедлив

Kajgana Shop

На врв Bottom