Пубертет...

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
ИВ4Е истиов проблем е со мене.
Стварно добро напишано.:pishtoldz

Член од
12 март 2006
Мислења
354
Поени од реакции
1
uffff opasen bev vo to vreme. apapapapap nervozen kolku bev. so site se karav a posebno so moite.

Член од
19 јануари 2006
Мислења
186
Поени од реакции
1
Ne bi rekla deka pubertetot e najubav period od zivotot..
Barem za mene ne e taka,spored mene najubavo da si dete da imas 8,9,10 godinida se prepustis vo najubavite igri i da ne mu ja mislis za nisto...
Pubertetot za nekoi e mnogu bolen period, period kade sto skrsnuvaat po losiot pat...Pubertetot e tezok ,mnogu tezok period.

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
paaaaaaaaaa.....sea imam 18 godini i se cuvstvuvam kako zrela licnost so moznost za uste mnooooooooooogu sozrevanje!!!!
A vo pubertetot....hehehhehe mnogu bev depresivna..nisto ne mi idese ko sto treba...doma se utepuvava od karanje..nikoj ne me svakase..nikoj ne me sakase (bar ja taka mislev togas)..bev opsednata so mojata kilaza i so mojot taka malku pogolem g'z..hehehehe leleeeee kolku imav kompleks so toj moj gz....a sea bas si go sakam....kako i da e..period sto e od dosta golemo znacenje za ponatamosnoto izgraduvanje na licnosta...

POZDRAV
VE SAKA ANE

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
еј јас го поминав бубертетот али сега ми се појавија абе баш ПУБЕРТЕТСКИ проблеми хихииххи дури интересно ми е зш ме навраќа на минатото и пубертетските денови

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
jas mn ubavo go minav pubertetot,drugaruvav,izleguvav,uzivav.bev dosta smirena ednostavno kulirav,ne bev nesto posebno nervna,ne pravev skandali ne se karav.znaci ne bev voopsto problematicen tinejdzer:pipi:

B

black angel

Гостин
pubertetot e najubav period ama mene u posledno vreme mi e najlos period zs ednostavno nemas detski grizi na pr.kakva kukla ke si kupam tuku na nekoj nacin si vozrasen od den na den se poveke grizi ima i se se polosi najiskreno ne sakam da porasnam sakam da ostanam dete....

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Тука сум и јас,караници,променливо расположение и бла бла...Вер ис д егзит оф дис тинг?!:pos:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Молете се побргу да ви помине тој период:)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Променлив период. One moment happy, next thing you do is leaking crocodile tears.

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Си гон поминав посмирено отколку што очекував. (знае мајка ми.....):vozbud:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ги чувствувам незгодните периоди на пубертетот каде се не е толку совршено....и имам некои промени во себе.....што можеби се добри, можеби не, ќе видиме.

Важно, не сум истиот од порано...се променив многу.

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Па еве ја сум во пубертет:)
Зимата бев цело време нервозна, оценките ми беа катастрофа, се карав со моите по цел ден, имаше од нивна страна многу забрани, казни, многу ”трубења”, со другарките само се карав, со пола клас се испокарав, со никој жив не правев муабет, никој не ми чинеше, сите беа ”прости” за мене, седев пред компјутер ко будала некоја, ”закачена” на мирц со мисла дека подобри другари ми се овие од на мирц, отколку другите, се додека еден ден не се зафркнав многу убаво, коа запознав ”некој” и проба да ми го заебе цел живот.
И уште сеа се чудам како се спасив од сето тоа.
Еден ден ме огреа сонце и сфатив дека животот е многу убав, дека може се да се поправи, дека поубаво е да почнам пак да се дружам со сите, да ги поправам оценките, да си праам муабет со моите, да шетам, да видам свет, а не да седам пред компјутер по цел ден.

Сега си седам со моите многу често, со праиме муабет за се, си шетам со нив, нивното друштво навистина ми годи, иако некои ќе речат како можеш да седиш во друштво со мајка ти, или татко ти, не ти се досадни?

Си најдов другарки кои потполно ме разбираат, си праиме муабет до доцна, си праиме заедно пижама парти и такви глупости, затоа што тоа е дел од детството.
Си праиме филмчиња, овој ме погледна вака, овој ме сака, ја сакам некој друг, па си праиме филмови за првиот бакнеж, на кој, каков му бил, со кого.

Животот е многу убав кога си опкружен од личности кои те сакаат и ги сакаш.

Lele Iv43 kakov post... i jas se custvuvav bas kako tebe ama se svestiv navreme i zivoto mi se promeni na podobro!! Samo sto jas nikogas ne gi napustiv starite drugarki ama na site 3 ni bese vaka!!
P.S. Fala so napisa ti da ne se macam jas!:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom