Пубертет...

М

Мрак

Гостин
убави години..откриваме нови работи,забавно е..супер!:)

Член од
12 мај 2009
Мислења
18
Поени од реакции
0
hehe...jas mozam da recam deka sum seuste vo pubertet.I super e
ima i padovi i povisuvanje
ubavi i neubavi raboti
Mislam deka ova e najubaviot period od zivotot na covek:)))
Zadovolna sum od toa sto sum.:pipi:

Член од
12 април 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Ја никад нема да излезам од пубертет...најубав период од животот мој...досеа=))
Сеа со ова факултетов малтретирања...неможе чоек од дома ма искочи за да извади шеска...еее ти ибам тоа факултетот заебан!!Така...нервозна сум сеа малце ради едни глупи есеи...:nerv:
Ахх..шо ми беше убаво у средно....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
закон период....можеш да се понашаш ко ајван, да газиш по туѓи ганглии, да имаш хистерични испади и на крај све да ти простат.....оти нели “во пубертет си’’ :)

сеа за истиве ствари викаат дека си недозреан што е исто забавно, ама нема простуење. :)

I

Intex

Гостин
закон период....можеш да се понашаш ко ајван, да газиш по туѓи ганглии, да имаш хистерични испади и на крај све да ти простат.....оти нели “во пубертет си’’ :)

сеа за истиве ствари викаат дека си недозреан што е исто забавно, ама нема простуење. :)
Исто мислам како Пејо. Пубертететот е најдобар период од животот. Правиш што сакаш и се ти е простено.

А

Александра Д.

Гостин
Сега сум на почетокот на пубертетот. Немам некои си проблеми со родителите, ниту пак со целиот свет. Овој период служи да се изгради личноста, затоа луѓето кои не опкружуваат се највиновни за тоа. Не верувам дека ќе имам проблеми или пак такви луди денови, бидејќи сум премногу мирна. Секако нема да останам иста, но мислам дека нема мајка ми да има многу додатни проблеми со мене, па ќе видиме.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Добра сум засега, се држам:)
Ми се менија некои работи, некои на полошо некои на подобро.
Научив повеќе да ценам.
Научив да се нервирам за секоја ситница.
Среќа е што моите до некој степен ме сфаќаат и ме оставаат на мира кога сум нервозна(освен мама ,пошо е голем провокатор)

Kajgana Shop

На врв Bottom