Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ako moze analiza od bilo koj:vozbud: :angry2: :sport2: :zid:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Димитар пиша дека со Форчн ја завршува кариерата... сори... многу време одзема, а имам проблеми со нетот последно... понатака, Кенгур, Тендер Грл и Геџо (Џ не Г) мислам дека немаше други

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
ramada напиша:
Site nesto se molat,ajde i jas!
Odnapred blagodarna!:)
Vrati go angelcheto polesno e! :smir:
Ova nekako ofanzivno mi deluva, shto znam dobivam voechatok deka si vo (kako se vikashe na germanski?..... kazi go bre!!! ... koga brzash.. koga nemash vreme) ... e taka. A od druga strana malku nekako sega si 'naoshtrila' zabi(uslovno kazano) - toa e dobro ali treba oruzje vo raka! BTW soberi ja kosata zashto pushtena kosa ne e za akcija , prechi ne za drugo(od iskustvo) hehe!!!
A ,iskerno kazano, nick-ot ne znam shto e! :smir:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Ај некој мене нека ме анализира, да го видам:helou:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Dzings напиша:
Vrati go angelcheto polesno e! :smir:
Ova nekako ofanzivno mi deluva, shto znam dobivam voechatok deka si vo (kako se vikashe na germanski?..... kazi go bre!!! ... koga brzash.. koga nemash vreme) ... e taka. A od druga strana malku nekako sega si 'naoshtrila' zabi(uslovno kazano) - toa e dobro ali treba oruzje vo raka! BTW soberi ja kosata zashto pushtena kosa ne e za akcija , prechi ne za drugo(od iskustvo) hehe!!!
A ,iskerno kazano, nick-ot ne znam shto e! :smir:
Ангелчето малку да се одмори,па пак ќе го ставиме!
Ова сега е само една Adventure Girls и е само едно фино модерно cool
девојче!Не и треба оружје,верувај, оружјето го носи скриено во малото паметно мозоче...Косата?Сигурно кога е во акција ја собира!
Никот е само име на еден хотел!:smir:
Повели сега ти!
Анализирај!

С

Сатори

Гостин
Лута сум, не е фер...:ne_zboram
Направив толку многу анализи и сега барам само една, мала за овој аватар...:turn:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
please is someone there who can analyse me?
Чекам веќе бајаги

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
moze i mene edno analizice? pls
malo, malechko...

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
NIppI напиша:
Дими ај една и на мене набрзинка...
епа пошто Димитар се откажа од функцијата психоаналитичар,сакам од...Џука или Филмаџијка една :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
ramada напиша:
Ангелчето малку да се одмори,па пак ќе го ставиме!
Ова сега е само една Adventure Girls и е само едно фино модерно cool
девојче!Не и треба оружје,верувај, оружјето го носи скриено во малото паметно мозоче...Косата?Сигурно кога е во акција ја собира!
Никот е само име на еден хотел!:smir:
Повели сега ти!
Анализирај!
Acording to mojava logika najdov intereseno objasnuvanje za imevo tvoe, after long consideartion: Ova ramada mi lichi kako gramada bez 'G' shto kazano vo eksplicitna forma za subjekt bi bilo Cvrstina bez 'C'; ako ja razrabotime simbolikata na ova ke dobijame slabost koja ne se defanzivna (radi shto bi bilo glupavo da se samonavreduvash) a togash ofanzivna slabost bi bila koga ti opredstavuvash slabost za nekoj ili neshto!!!
Ako ne veruvash idi www.Dzings.com.mk/onomastikon :smir:
Poveli sega ti analiziraj!

Kajgana Shop

На врв Bottom