Vrati go angelcheto polesno e! :smir:ramada напиша:Site nesto se molat,ajde i jas!
Odnapred blagodarna!
Ангелчето малку да се одмори,па пак ќе го ставиме!Dzings напиша:Vrati go angelcheto polesno e! :smir:
Ova nekako ofanzivno mi deluva, shto znam dobivam voechatok deka si vo (kako se vikashe na germanski?..... kazi go bre!!! ... koga brzash.. koga nemash vreme) ... e taka. A od druga strana malku nekako sega si 'naoshtrila' zabi(uslovno kazano) - toa e dobro ali treba oruzje vo raka! BTW soberi ja kosata zashto pushtena kosa ne e za akcija , prechi ne za drugo(od iskustvo) hehe!!!
A ,iskerno kazano, nick-ot ne znam shto e! :smir:
епа пошто Димитар се откажа од функцијата психоаналитичар,сакам од...Џука или Филмаџијка една :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh:NIppI напиша:Дими ај една и на мене набрзинка...
Acording to mojava logika najdov intereseno objasnuvanje za imevo tvoe, after long consideartion: Ova ramada mi lichi kako gramada bez 'G' shto kazano vo eksplicitna forma za subjekt bi bilo Cvrstina bez 'C'; ako ja razrabotime simbolikata na ova ke dobijame slabost koja ne se defanzivna (radi shto bi bilo glupavo da se samonavreduvash) a togash ofanzivna slabost bi bila koga ti opredstavuvash slabost za nekoj ili neshto!!!ramada напиша:Ангелчето малку да се одмори,па пак ќе го ставиме!
Ова сега е само една Adventure Girls и е само едно фино модерно cool
девојче!Не и треба оружје,верувај, оружјето го носи скриено во малото паметно мозоче...Косата?Сигурно кога е во акција ја собира!
Никот е само име на еден хотел!:smir:
Повели сега ти!
Анализирај!