- Член од
- 20 март 2007
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 2
еј, ај и за мене една...
Јас еве се наоѓам во период кога сум многу расположена за овие работи...:helou:kpbKENGUR напиша:ќе се нафати некој да ме психоанализира? ги прави некој уште овиА работи?
sinook напиша:Lejdi Satori,ajde edna analiza za mojot avatar..
TonInter напиша:По трет пат ќе побарам психоанализа. =) Ајде лејди, you can do it! =)
WoW... Фала. :smir:Лејди Сатори напиша:Одраз на сам себе-нарцизоидност.Желба за доминација, претпоставувам и способност да делуваш врз другите, поради што и го сакаш својот одраз.
Бебенце, но не верувам дека баш така се гледаш сам себе, но можеби така сакаш да се претставиш, како млад, наивен и неискусен, во што искрено не верувам.:smir:
Го сакаш тоа што е твое, но секако ако е само твое и на никој друг.
Ти си една од личностите кои си ги сакам така најмногу на Форум:back: и одамна се мислам да ти направам една анализа.СпаЈдеР напиша:Eдна анализа за мене,веитинг лејди?:helou:
Фала ти многу за психоанализата, се надевам мислењето што го имаш за мене нема да се промениЛејди Сатори напиша:Ти си една од личностите кои си ги сакам така најмногу на Форум:back: и одамна се мислам да ти направам една анализа.
Секогаш, ама баш секогаш мораш да ги браниш другите, прво за некој друг, после ако остане за тебе.
Не можеш некако да гледаш другите да зборуваат и да им прават нешто лошо на тие помалку силните.Го прифаќаш тоа што е добро, а тоа што не ти се допаѓа, просто или го игнорираш или пак стануваш и се бориш.
Се ти се врти околу совршенството, хармонијата, складноста, дали на боите, дали на емоциите, на се околу тебе, на животот воопшто.
Се трудиш да дојдеш до тоа...можеби и премногу, пушти се нека оди по својот тек.
Сам кажуваш дека си осаменик, дека не те привлекуваат екстравагантни работи, тоа што го сакаш, нека биде покрај тебе, па за другото, кој сака нека си го земе.
Малку потешко изгледа дека носиш одлуки, но кога еднаш ќе ги донесеш, не сакаш баш баш да се премислуваш и не за друго туку зошто ти е страв дека ќе мислат дека си неодлучен.
Длабоко се посветуваш на убавината, како внатрешна, така и надворешна.
Ма немам што лошо да кажам за тебе, не сакам!:smir: