Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
Јас само да го потцетам Сит Лорд или Ада ако има време, сега и лично ме познаваат. :smir:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Епа ајде и јас да се вклучам,нема многу да ви зафати,за една страна на салфетка е работава..:)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ќе се нафати некој да ме психоанализира? ги прави некој уште овиА работи?

С

Сатори

Гостин
Повели...

kpbKENGUR напиша:
ќе се нафати некој да ме психоанализира? ги прави некој уште овиА работи?
Јас еве се наоѓам во период кога сум многу расположена за овие работи...:helou:

Ќе зборувам само од гледна точка на аватарот.
Прилично мистериозен тип кој што се крие зад темнината.Тоа кажува многу за твојот став кон самиот себе и кон останатите.Кажува дека си многу внимателен и дека сакаш пред се да ги процениш добро работите а потоа да се впуштиш во акција.Не ми изгледаш како некоја постојана личност, тоа што се криеш зад темината кажува дека сакаш да живееш по план, но никој нема потреба да знае дека планот по кој сите се ориентираат е твој.Се мора да биде точно и прецизно, исто како на сликата, но тоа пак наведува на тоа дека си компулсивна и посесивна личност.
Исто така мислам дека никогаш не ги откриваш своите намери се додека другиот играч не ги стави сите карти на масата!

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Lejdi Satori,ajde edna analiza za mojot avatar..

С

Сатори

Гостин
Повели...

sinook напиша:
Lejdi Satori,ajde edna analiza za mojot avatar..
Центар.Се треба да се движи околу тебе и само за тебе.
Голема нетрпеливост, но и сила за таа да може да биде совладана.Мала доза на ароганција и препотентност.
Остар поглед, испитувачки, продирање во длабочината на мислата, но не само преку погледот се разбира.
Мазохист кој мора секогаш да го добие тоа што го сака.​

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
По трет пат ќе побарам психоанализа. =) Ајде лејди, you can do it! =)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Eдна анализа за мене,веитинг лејди?:helou:

С

Сатори

Гостин
Повели...

TonInter напиша:
По трет пат ќе побарам психоанализа. =) Ајде лејди, you can do it! =)
Одраз на сам себе-нарцизоидност.​
Желба за доминација, претпоставувам и способност да делуваш врз другите, поради што и го сакаш својот одраз.
Бебенце, но не верувам дека баш така се гледаш сам себе, но можеби така сакаш да се претставиш, како млад, наивен и неискусен, во што искрено не верувам.:smir:
Го сакаш тоа што е твое, но секако ако е само твое и на никој друг.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Лејди Сатори напиша:
Одраз на сам себе-нарцизоидност.​
Желба за доминација, претпоставувам и способност да делуваш врз другите, поради што и го сакаш својот одраз.
Бебенце, но не верувам дека баш така се гледаш сам себе, но можеби така сакаш да се претставиш, како млад, наивен и неискусен, во што искрено не верувам.:smir:
Го сакаш тоа што е твое, но секако ако е само твое и на никој друг.
WoW... Фала. :smir:

С

Сатори

Гостин
Повели :)

СпаЈдеР напиша:
Eдна анализа за мене,веитинг лејди?:helou:
Ти си една од личностите кои си ги сакам така најмногу на Форум:back: и одамна се мислам да ти направам една анализа.
Секогаш, ама баш секогаш мораш да ги браниш другите, прво за некој друг, после ако остане за тебе.
Не можеш некако да гледаш другите да зборуваат и да им прават нешто лошо на тие помалку силните.Го прифаќаш тоа што е добро, а тоа што не ти се допаѓа, просто или го игнорираш или пак стануваш и се бориш.
Се ти се врти околу совршенството, хармонијата, складноста, дали на боите, дали на емоциите, на се околу тебе, на животот воопшто.
Се трудиш да дојдеш до тоа...можеби и премногу, пушти се нека оди по својот тек.
Сам кажуваш дека си осаменик, дека не те привлекуваат екстравагантни работи, тоа што го сакаш, нека биде покрај тебе, па за другото, кој сака нека си го земе.
Малку потешко изгледа дека носиш одлуки, но кога еднаш ќе ги донесеш, не сакаш баш баш да се премислуваш и не за друго туку зошто ти е страв дека ќе мислат дека си неодлучен.
Длабоко се посветуваш на убавината, како внатрешна, така и надворешна.
Ма немам што лошо да кажам за тебе, не сакам!:smir:​

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Лејди Сатори напиша:
Ти си една од личностите кои си ги сакам така најмногу на Форум:back: и одамна се мислам да ти направам една анализа.
Секогаш, ама баш секогаш мораш да ги браниш другите, прво за некој друг, после ако остане за тебе.
Не можеш некако да гледаш другите да зборуваат и да им прават нешто лошо на тие помалку силните.Го прифаќаш тоа што е добро, а тоа што не ти се допаѓа, просто или го игнорираш или пак стануваш и се бориш.
Се ти се врти околу совршенството, хармонијата, складноста, дали на боите, дали на емоциите, на се околу тебе, на животот воопшто.
Се трудиш да дојдеш до тоа...можеби и премногу, пушти се нека оди по својот тек.
Сам кажуваш дека си осаменик, дека не те привлекуваат екстравагантни работи, тоа што го сакаш, нека биде покрај тебе, па за другото, кој сака нека си го земе.
Малку потешко изгледа дека носиш одлуки, но кога еднаш ќе ги донесеш, не сакаш баш баш да се премислуваш и не за друго туку зошто ти е страв дека ќе мислат дека си неодлучен.
Длабоко се посветуваш на убавината, како внатрешна, така и надворешна.
Ма немам што лошо да кажам за тебе, не сакам!:smir:​
Фала ти многу за психоанализата, се надевам мислењето што го имаш за мене нема да се промени

Член од
20 март 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
2
Лејди Сатори ај и на мене една психоанализа ако не ти е мачно...

Kajgana Shop

На врв Bottom