Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Ја побарав едно 3 страни поназад, ама се усравте а? Ок :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Pobara da te izANALiziraat!???

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
не, него да ме проценат

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Hehehehehehe, ti si eden mlad nedodelkan aerodromdzija so pomlada sestra, student, koj saka mnogu da opsti seksualno so mladi devojcinja, ama pusto, ne biva bespari, pa dreme po forumi.

Dobra procenka?

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Ај ако сака вака некој мене :). Ама од девојчињава, ај ќе речам девојкиве :). По можност од Лејди или Скул... Ако не ги мрзи..

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Garfield напиша:
Hehehehehehe, ti si eden mlad nedodelkan aerodromdzija so pomlada sestra, student, koj saka mnogu da opsti seksualno so mladi devojcinja, ama pusto, ne biva bespari, pa dreme po forumi.

Dobra procenka?
Ипак нека проба друг

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Hands down, Гарфилд прави добри проценки.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
A za mene? ne e fer.... sakam i jas.. sakam i jas.... SAKAM I JAS ... bas me interesira... mnogu sum :vozbud:... prviot nekoj sto ke se najde bez rabota... pa i da ima rabota .. vredam tolku :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Bada Bing! напиша:
Hands down, Гарфилд прави добри проценки.
Plus i dobro ANALiziram!

Tikvichka saka ANALiza, bujrum.....ajde nekoj drug, da ne i svetnat ochichkite od mene. Ili nema gajle, a Tikvichke?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Мрљим,мојот најдраг колега...
Бидејќи сегашниот аватар ти е скоро ставен,би сакала да ти удрам една анализа на претходните аватари,во кои мајмунот имаше главно место.
Тоа веднаш ме асоцира на она See no evil,hear no evil,speak no evil (така некако :pos:).Можеби тоа значи дека на некој начин се оградуваш од проблемите кои не те засегаат тебе директно,туку оние во твојата околина.
Се „замешуваш“ само кога навистина мислиш дека си во право,во спротивно не,бидејќи не сакаш да испаднеш будала.
Од друга страна пак-твојот карактер е весел,секогаш ги засмеваш луѓето,позитивно влијаеш врз нив.Тешењето е твој голем плус.
Потписот ти е интересен.Ја карикираш глупавоста како својство на слабите.Самата порака на потписот си противречи.Сакаш да знаеш на што си-мразиш дволичност.Искреноста е твоја јака особина.И многумина те сметаат за подобар другар само поради тоа.:)
Постови.Одговорен си во својата работа,сакаш да го заслужиш успехот,а не на лесен начин да го постигнеш.Ги упатуваш другите кон вистинската дискусија,и уживаш кога имаш улога на „редар“.
Иако сакаш да создадеш привид дека не те засега мислењето на другите,сепак тоа ти е важно.
Сакаш да си омилен,а ако не е така-остро знаеш да вратиш на секаква провокација.
Мој единствен совет-не се замарај толку со луѓе кои не го заслужуваат тоа.Ти си супер,и тоа е најбитно.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Немирна (по нејзини барања една саркастична анализа)

Има сексапилен аватар кој ти мава по глава со пораката дека е таков. Како да не е доволно што гледам женска со топ стомаче и светлуцави елементи (епилептик анфрендли) па мора фино лепо доле да пишува дека сугерира на секс апил. Ноу шит! Значи Немирна сака да биде отворена со својата сексуалност. Колку уникатно за 17 годишно девојче!!!

Потписот. Кажува дека е најпаметна. Немирна, секси, сезнајка! Бре!

Да нема правено човек муабет со тебе ќе добие слика слична како онаа опишана погоре. А не би рекол дека си таква. Не знам која е потребата да зрачиш на неколку поинакви начини али не те знам до толку. Може имаш поделена личност ШТО БИ БИЛО навистина кул. Пф, можеби преку ноќ стануваш...Бојан 13ка или ѓуптинот што продава фалични нинтендо клонови на зелено пазарче... o_O

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
decki aj edna analiza ako moze, ne insistiram samo zamoluvam...:)
Znam deka nema da bide tesko :P

Kajgana Shop

На врв Bottom