R
Razorblade Kiss
Гостин
:jeee:Razorblade...за тебе најобична и најпроста анализа.Hate me.
Цец.Многу друштвена,симпатична и прекрасна личност.Ако успееш тоа да го истиснеш од неа,нормално.Пу срамежливост!Кога првпат ја видов и ја прашав кој и е јузерот,вилицата ќе и паднеше додека да ми каже.Си викам:"Зар ова ништо пишува поезија?"Беше неимпресивна и здодевна.Првите два часа.После се разбуди.И полека ми се исполнија сите очекувања кои ги имав кон неа.
Цец е воздржана.Крајно повлечена во себе и самокритична.Незнам од каде тоа,ама искрено би го убил оној кој ти го навлекол тоа како вистина.И уште еднаш ако се опишеш себеси како неприментна,маргинална фигура меѓу луѓето,ќе си побијам принцип и брутално ќе те исчукам со шипка
Цец се движи подалеку од стадото.Не го разбира и го гледа како нешто кое е таму,е неразбирливо и неопипливо.Јас мислам дека се плаши од стадото.Се плаши дека нема да биде прифатена.Дека ќе биде исплукана.Траума.Уште една.Затоа во оној круг на луѓе кој ги знае наоѓа мала утеха,комфорт и се чувствува сигурно.Девојче заглавено во бурето на монотонијата.Штета.
Не го добива тоа што го заслужува од животот.Тој си игра со неа.Ја става на крајот на редот во чекалната.Знаејќи ја Цец,на крај ќе се тргне од редицата луѓе кои ја чекаат среќата и,уморена,ќе си седне на клупата за безнадежни луѓе.Не е борец.Не и е во крв.Брзо се откажува и остава место на некојаси шугава будала да го има тоа што и припаѓа нејзе.Кога Цец би била итра и упорна,Цец би била совршена.
Не ја заобиколувајте.Трудете се околу неа.Не за џабе ја сметам за првиот створ на форумов кој вистински можам да го наречам другарче![]()
Ми се допаѓа,навистина е така.За тоа дека не сум борец,грешиш,но уште е рано да кажеш,замисли,што ќе беше да побарав анализа првиот ден кога се запознавме.Ќе ме направеше статуа
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Вилицата?Па да ти кажам,ников што на времето сум го одбрала,крши јазик.Кога би бирала,би го сменила,али добро
Не се трудете околу мене,ќе се изморите,овој рикна мухаха.