Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

R

Razorblade Kiss

Гостин
Razorblade...за тебе најобична и најпроста анализа.Hate me.

Цец.Многу друштвена,симпатична и прекрасна личност.Ако успееш тоа да го истиснеш од неа,нормално.Пу срамежливост!Кога првпат ја видов и ја прашав кој и е јузерот,вилицата ќе и паднеше додека да ми каже.Си викам:"Зар ова ништо пишува поезија?"Беше неимпресивна и здодевна.Првите два часа.После се разбуди.И полека ми се исполнија сите очекувања кои ги имав кон неа.

Цец е воздржана.Крајно повлечена во себе и самокритична.Незнам од каде тоа,ама искрено би го убил оној кој ти го навлекол тоа како вистина.И уште еднаш ако се опишеш себеси како неприментна,маргинална фигура меѓу луѓето,ќе си побијам принцип и брутално ќе те исчукам со шипка:)

Цец се движи подалеку од стадото.Не го разбира и го гледа како нешто кое е таму,е неразбирливо и неопипливо.Јас мислам дека се плаши од стадото.Се плаши дека нема да биде прифатена.Дека ќе биде исплукана.Траума.Уште една.Затоа во оној круг на луѓе кој ги знае наоѓа мала утеха,комфорт и се чувствува сигурно.Девојче заглавено во бурето на монотонијата.Штета.

Не го добива тоа што го заслужува од животот.Тој си игра со неа.Ја става на крајот на редот во чекалната.Знаејќи ја Цец,на крај ќе се тргне од редицата луѓе кои ја чекаат среќата и,уморена,ќе си седне на клупата за безнадежни луѓе.Не е борец.Не и е во крв.Брзо се откажува и остава место на некојаси шугава будала да го има тоа што и припаѓа нејзе.Кога Цец би била итра и упорна,Цец би била совршена.

Не ја заобиколувајте.Трудете се околу неа.Не за џабе ја сметам за првиот створ на форумов кој вистински можам да го наречам другарче :)
:jeee:
Ми се допаѓа,навистина е така.За тоа дека не сум борец,грешиш,но уште е рано да кажеш,замисли,што ќе беше да побарав анализа првиот ден кога се запознавме.Ќе ме направеше статуа:)
Вилицата?Па да ти кажам,ников што на времето сум го одбрала,крши јазик.Кога би бирала,би го сменила,али добро:)Ја тебе Раца те направив,а ти си бил Раза:)
Не се трудете околу мене,ќе се изморите,овој рикна мухаха.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Некои анализи се обични прераскажувања на тоа што го прават членовите, па искрено да кажам ме иритираат, но навистина ми се допаѓаат тие постови што личат баш на анализи.
Значи, Raziel, фрли и за мене една анализа, ако имаш некоја претстава за ликот позади овој јузер ... мх, мх, мх:smir:

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Ќе направам една анализа и тоа врз JASMIN, се надевам дека ќе биде успешна.

Виртуелно JASMIN ви е една голема мистерија затоа што како гром од ведро небо доаѓа на форумов, пишува едно мислење дека сака пениси до 15-16 cm, со добро дефинирани вени, малце на лево накривени и си заминува. Аватарите и потписите ретко ги менува што е добар знак дека не е променлива, си сака стабилност и такви некои си стварчици. Сегашниот аватар покажува дека е љубител на кучиња и кога ќе и „цркне некое куче“ тажи се додека некој не ја мавне и освести. Текстот под никот опишува дека ја обожава идејата да биде идентификувана со „Шехерезада“ [one big bullshit].
Секогаш се меша на политика и во машката работа иако врска нема од тоа. Обожава да пее ама незнае како, се што ќе напише на „Музика“ и е погрешно. Најдобра е во одделот за благо ретардирани - "Филозофија и психологија" каде сите нејзини специјалности доаѓаат до полн израз.

Во реалност JASMIN не е голема мистерија туку е само еден голем пуцвал. Таман на висина и тежина ама со нормални женски комплекси. Главата не и е толку голема што е јасен знак дека е просечно-нормална затоа што она верува во филозофијата „колку човек има поголема глава толку е попаметен“. Си сака стабилни мажи и стабилни врски со многу љубов и галење ама под услов да знае како да биде „потфатена“ во рацете. Едно нешто малце ме разочарува мене како нејзина екстремно блиска другарка, а тоа е што никогаш не пројавила желба за женка во комбинација со|покрај мажот. Имаше период кога беше „себична“ ама тоа било само фарса за да и рипнат акциите кај локалните мажи... Фино и меко суштество кој може да се идентификува со елементите на плутена тапа која не пропаѓа во водата. Кршлива е доста иако го негира тоа во јавноста, кој ќе успее да ја научи лесно може да ја повреди. За нервирањето да не правиме муабет по нервна личност од нејзе нема, толку лесно се нервира што дури и влакната на косата и се креваат.
Прав бик со примеси на добри гради кој ги заменуваат роговите. Родена во подзнак на магарица која мава со копитата, ама лесно се уморува и можеш да и ставиш самар.

Само една мисла може да ја опише JASMIN The Hustler Girl:
-„Karate. It's a lifetime pursuit of balance and harmony. But with punching and kicking.“

И за крај еден голем, топол и сочен бакнеж од мене за тебе. ~муаааааааааааааааа~ :wub:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Raziel,ај те молам и на мене направи ми една анализа!

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Raziel, јас побарав прва анализа и моето барање беше одбиено.
Објавувам жалба! :(

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Јас сакам анализа од `Ангелче`...може:smir:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Raziel, јас побарав прва анализа и моето барање беше одбиено.
Објавувам жалба! :(
Ја ко што приметив Разиел ги анализира само неговите другарки т.е. Велешанките, па друже не е тоа финтата бе:) се знаете цел живот знаете како дишете...ова е исто ко ја сега да седнам и да ја анализирам „кики

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ја ко што приметив Разиел ги анализира само неговите другарки т.е. Велешанките, па друже не е тоа финтата бе:) се знаете цел живот знаете како дишете...ова е исто ко ја сега да седнам и да ја анализирам „кики
Напротив,Момче источкано(или точкесто,како и да е):)ги знам кратко време.

Ангелче,ќе ти лупнам анализа,не епроблем,ама веќе сама си пиша и знаеш што ќе стои во анализата.Не гледам поента.
Дивне...кога ќе ме удри ќе ти ја пишам...ама ќе биде.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Proceduralno ...

ako pocnam da analiziram i ako se navredi nekoj od mojata iskrena analiza vo koja nema da stedam zborovi ke me banirate li ?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Proceduralno ...

ako pocnam da analiziram i ako se navredi nekoj od mojata iskrena analiza vo koja nema da stedam zborovi ke me banirate li ?
Само без директни навреди и во ред ќе е.
Ајде мене анализирај ме, ако сакаш и со навреди, па нема да барам да те банираат. :)

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Fantom

mlado dete koe e vo podem . Nekad e glup ama pocnuva da zree poleka poleka . Nema losa dusa ama si go pika nekogas nosot kaj ne mu e mesto ama toa e proces na steknuvanje iskustvo . Ovoj majkl djekson demek kao retro cool e znaci gi pocituva sepak postarite i ima nekoi familijarni vrednosti. Nema potpis hmm pa na kraju kraeva sto ke mu e site veke go znaat . Igra po kaldilnici bara pari od tato i ne saka da ebe ruzni zenski. Ja mislam deka e seuste devica. Ama mnogu e trudeljubiv i so toa ke kompenzira za nekoi sitni nedostatoci koi gi ima .

tolku

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ако ти се сите анализи вакви, супер. ;)
Иначе да, 80-85% погоди.:)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
И ја сакам од Sweden.И амнестиран си за секое плукање и серење на мојата персона.

Удри.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
raziel - son of elema ili kako veke bese

Ova dete treba da se obrne vnimanie na nego ... navistina e inteligentno. Ama e golem dudlach koga stanuva zbor za zenski pol samo toa ne mi se dopaga. Mada pa od druga strana moze e samo kulturen pa ne moze da gi odbie . Ne sepak koa bolje ke razmislam dudlac e ne moze da bide nekoj tolku pameten i nacitan a da bide tolku kulturen . Dakel dudlac toa go utvrdivme.

Nacitan e , znae vesto da se izrazuva literaturno i po pamet podpaga u top 10 na forumot. Beshe ostar na pocetok ama sea otupe malce od pusta zelba da se socijalizira zatoa padna u moi ochi.

Toa raziel i toa elema neam vrska sto znaci garant saka da kaze deka e razlicen od drugite i deka ide po nekoi drugi patista kon vistinata , negovata vistina koja ne sekogas podpaga kon jatoto. I toa e dobro.

Ovoj ne e devica , ama ne ebe mnogu cesto. Nesreken e bidejki ne e kako ostanatite .

Moj sovet e da ne cita mnogu literatura strucna , da izbegava poezija tuku da ide kako po recept barem ednas nedelno dobro da se ofreska u kafana da mu se stabilizira citaj uspori mozokot. Barem 3 meseca taka bez prestan . Dakle da se prefrli na ebenje pod itno i toa po moznost so nekoja clenka od forumot.

Avatar : kompromisen e i blag , uvide deka ke bide pogresno sfaten i go trgna svojot star hard core avatar sto dokazuva deka e diplomat , i ako vaka produzi na stari godini ke bide nisto od nego osven eden prosecen mediokritet. Sovet : praj sto ke prais ne mora da gi zabavljash lugeto mozes da stanes bilo sto i da posakas .

И ја сакам од Sweden.И амнестиран си за секое плукање и серење на мојата персона.

Удри.

Kajgana Shop

На врв Bottom