Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
JAS SAKAM EDNA PSIHOANALIZA OD BADA BING POSTO E MNOGU RECIT COVEK!

:) Шала на страна, Bada, would you spend 10 minutes of your precious time for your little friend (me!)? :)
ОК, love. :pipi:

ТонИнтер е Албанец. Но, вклучувајќи го стереотипот во игра, тој е посебен Албанец. Нејќе да пука со аутоматско оружје освен ако не е во Counter Strike. Живее во Кондово, место непознато како Извор на Љубовта, повеќе како местото од каде шо претеа дека ќе го бомбардираат главниот град. :jaj:

Навива за Интер што значи дека сака машки шо играат со топка. Најверојатно трчањето по топче за да заработиш милиони долари го поистоветуа со имање гордост и снага и слични работи. ПОГРЕШНО. Но, јбг сите имаме мани. Само да не губи пари во кладилница на тоа. :nesvest:

May your day be brightened by those you love
Ова стои во неговата лична порака на МСН. Фина е, нема шо да се каже повеќе.
Референци: 8
Сака да се дружи. Препорачува форуми по луѓе, многу луѓе. Колку има повеќе луѓе толку позабавно!!
Интереси:
Каунтер Страјк, г`рлз & Зубунту =)
Freeware (kinda), open source, open source. И ова е фино!:vozbud:

И мауото внукче си го сака. Зашо да не, преслатко е.:kesa:
Кога ќе порасне Тон сака да работи како андеркавер агент, работа која ќе му донесе да запознава многу интересни луѓе, нови земји и нови култури и интересни јадења од кои ќе треба да се пази да не има отров во нив. И свинско.
Неговиот ЦИА надимак би бил Dirty Driton. :pipi:
Секој вторник, Дритон им помага на сираците везејќи марами со ликот на Тоше, чин со кој мисли ќе помогне унесреќените да најдат среќа барем кратко додека е дење и можат да го видат Тоше. Во среда - оди на бриџ со постарите дами на Кондово и им служи чај додека играат. Сестрана личност која помага на старите, помладите, средните и сите други величини и возрасти. :pipi:

Му пожелуваме среќа во животот и успех во кариерата.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Thanks Bada Honey! :)
Now, it's time for a more serious analysis. Ada, would you do me the honor? :):)

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Викторгг, може една анализа?:)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
sakam kompletna analiza od viktorgg
da zasuka rakavite i na rabota

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Може анализа, од тебе? :pipi:
Why not...

Лејди е извадок од роман.Роман кој се труди да зрачи,се труди да биде предвесник на нов,непознат ветер.Навлегува во улогата.Ужива во неа.Многу луѓе се импресионирани од таа нејзина уникатност,нејзина импресивност и дух.Лејди е афект.Лејди е момент...

Но,романите се читаат,афектите може да завршат со одење во затвор а моментот е најмаѓичната и најсмрдливата работа на свет.Лајди сака да биде сакана.Лејди не плукнала по никого во нејзините психоанализи.Лејди ласка.Лагата е слатка,битно ќе бидам Тотем.Битно ќе ме сакаат.По она што досега го забележав од тебе си донесов неколку заклучоци.Дека сигурно дома те обожаваат.Ти си нивното сонце и нивната душа.Ама ти е досадно.Монотоно.Сакаш слобода во други бои,оваа ти е глупа.Многу работи мразиш оти тој филм те удрил.Утре е нов ден,ново друштво.Ќе те научат на нови трикови и начини да жонглираш со мозокот,па ќе мразиш нешто сосема трето...

Сеуште го барам она уникатното во тебе.Блогот ти е онака nice but too girly and one of the many,а и дефинитвно Just me у потпис потврдува домашна разгаленост и преокупираност со Јас и кој(а) сум Јас во очите на другите.Настрана филмот,мислам дека искрено сакаш лугето да те сакаат.Fuck off воопшто не ти одговара.Те прави пластична.Фејк.А имаш потенцијал.

Аватарите(тие кои ги затекнав) 80% асоцираа на Пипи или Волшебникот од Оз.Имаше некои со гуд лукинг чикс и некои со сед лукинг чикс....

Се обожаваш оти си црвена.Ок.Вештица?Во никој случај.Настрана што не одговара ни естетски заедно со "црвенокоса" туку не те доловува тебе,тоа што ти вистински си.Ама ок.Ионака на форумов тоа никој и не го знае.Сепак,треба и да ти се завидува.Делуваш искрено.Како да веруваш.Можеби и веруваш,ама површно.Колку денот да добие боја.
Убаво е да ги сакаш јунаците од книгите,ама не можеш да го живееш нивниот живот Убаво е да се живее сонот,ама утринскиот пожар е страшен.Големото УРА денес може да заврши со еднособен стан,двеста мачки и осаменост.Внимавај.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Joki напиша:
Викторгг, може една анализа?
Навистина не би знаел што да напишам...
Делуваш како стабилна, не знам зошто се трудиш да го докажеш спротивното. Имаш ист аватар со години, подосадна си и од мене. Дури и науката која ме проучува ја имаш како тајтл што особено ме иритира бидејќи ги мразам оние доктори кои ми правеа тестови и сакаа да ми проверат некои органи преку ректумот... но тоа е друга приказна.
Sorry girl, i really dont know what to say.

Tik on the other hand...
Tikvi4ka напиша:
sakam kompletna analiza od viktorgg
da zasuka rakavite i na rabota
Види сега какво провокативно прашање. Има ли некој на форумов (а е момче или барем лезбејка) кој нема да го сфати муабетов на начин на кој му одговара.
Lil miss Pumpkin, незнам што се фолира со четворки место нормални букви кога јасно е дека не е таква девојка. Мрази исфрустирани мали девојчиња кои не се свесни дека спаѓаат во просекот а пишува четворки. Нешто не штима кај неа очигледно. Збунета е... да видам само во таротот, да, не е сигурна што сака. Сака да биде славна, ама на свој уникатен начин, што да го прашаш и NEBO666(да сине, можеш само да сонуваш) ќе ти каже дека е малку чудно.
Ах, тежок е животот анализаторски :) кога кристалната топка е скршена а тарот картите ќе ти ги изеде кучето не ти останува ништо освен да си легнеш... :)

С

Сатори

Гостин
Why not...

Лејди е извадок од роман.Роман кој се труди да зрачи,се труди да биде предвесник на нов,непознат ветер.Навлегува во улогата.Ужива во неа.Многу луѓе се импресионирани од таа нејзина уникатност,нејзина импресивност и дух.Лејди е афект.Лејди е момент...

Но,романите се читаат,афектите може да завршат со одење во затвор а моментот е најмаѓичната и најсмрдливата работа на свет.Лајди сака да биде сакана.Лејди не плукнала по никого во нејзините психоанализи.Лејди ласка.Лагата е слатка,битно ќе бидам Тотем.Битно ќе ме сакаат.По она што досега го забележав од тебе си донесов неколку заклучоци.Дека сигурно дома те обожаваат.Ти си нивното сонце и нивната душа.Ама ти е досадно.Монотоно.Сакаш слобода во други бои,оваа ти е глупа.Многу работи мразиш оти тој филм те удрил.Утре е нов ден,ново друштво.Ќе те научат на нови трикови и начини да жонглираш со мозокот,па ќе мразиш нешто сосема трето...

Сеуште го барам она уникатното во тебе.Блогот ти е онака nice but too girly and one of the many,а и дефинитвно Just me у потпис потврдува домашна разгаленост и преокупираност со Јас и кој(а) сум Јас во очите на другите.Настрана филмот,мислам дека искрено сакаш лугето да те сакаат.Fuck off воопшто не ти одговара.Те прави пластична.Фејк.А имаш потенцијал.

Аватарите(тие кои ги затекнав) 80% асоцираа на Пипи или Волшебникот од Оз.Имаше некои со гуд лукинг чикс и некои со сед лукинг чикс....

Се обожаваш оти си црвена.Ок.Вештица?Во никој случај.Настрана што не одговара ни естетски заедно со "црвенокоса" туку не те доловува тебе,тоа што ти вистински си.Ама ок.Ионака на форумов тоа никој и не го знае.Сепак,треба и да ти се завидува.Делуваш искрено.Како да веруваш.Можеби и веруваш,ама површно.Колку денот да добие боја.
Убаво е да ги сакаш јунаците од книгите,ама не можеш да го живееш нивниот живот Убаво е да се живее сонот,ама утринскиот пожар е страшен.Големото УРА денес може да заврши со еднособен стан,двеста мачки и осаменост.Внимавај.
Благодарам.:back:
П.с. Колку да си разјасниме некои работи...
Никогаш во живот не сум имала фак офф став.Блогот ми е грлии, можеби поради фактот дека сум девојка.
Не сум црвена, црна сум...тоа така си стои од едно минато време.
И ... имаш право за некои ствари.:pipi:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Jebiga sine pak te skoknaa nemas staz izgleda mi ako sakas ja da ti dam ko tvoj najgolem fan ama ne e toa toa ke bidam pristrasten

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Пошо ми рече да официјлаиризам, еве.

*ахем*

Раз, може една анализа за мене? *licks on lollypop in a most disgusting manner*

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Пошо ми рече да официјлаиризам, еве.

*ахем*

Раз, може една анализа за мене? *licks on lollypop in a most disgusting manner*
The Torch...A special one for you,Child of Stars...

Торчо е човек со искра.A flair for the dramatic,a sense for the flavour of Beauty.A priceless coin in the museum.But...in the wrong section.
Торчо е свеќа на сонце.Убава,декорирана.Треба да ја видите.Ама не ви треба.Доволно ви е светло и топло и без неа.
Тој е лидер без војска.Осамен и напуштен од ѕвездите...ги сонува.Во себе ги бара одговорите кои тие не му ги дале.
Се чуствува осамен.Времето и болната контемплација го претвориле во мутант на она што требало да биде.Прифаќа компромис.Почнува да бара убавина во луѓето.Престанува да биде оган,станува цвеќе.Цвеќето вене.Умира.Луѓе го газат.And stars will cry for the loss of their sun.But no.He won't be dead.Love,joy and happy spirit will dry up his soul,bring mortality and ghast into his Frost,his Light.Pity.He will become...Less.And he cannot avoid it.It overwhelmes...

Торчо е добар.Вљубеник во апстракцијата на светот.Знае да ги цени луѓето и да ги процени онакви какви што се.Повеќето ги засенува,но тоа го прави толку мило што тие радо влегуваат во неговиот филм и му ја препуштаат улогата на ѕвезда.Торчо е нарцис,but we still love him.

Арно ама реалниот свет го шамари страшно.Навистина незнам како се снаоѓа со наметнатата ништожност,а сум скоро сигурен дека не се снаоѓа.Се мачи,прета,се дави.Затоа сонува.Многу.Таму е јунак.Дете на ѕвездите,син на Андромеда...тоа е неговиот версус на средната класа во која се наоѓа и луѓето кои го мразат по дифолт.

Торчо има многу слоеви,ама кревкото срце е факт.Hidden heart of the bunny soldier...shine on the monotony.Or be killed by the one who just wants to belong...

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Последниве анализи беа единствените погодени што ги иам прочитано на темава, освен можда и оние на викторгг.

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Raziel Soul Riveru(малце упикување) ајт една анализа за мене фрли,дур не те поплавиле со побарувања.:beer:

Kajgana Shop

На врв Bottom