- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Ajde nekoj mene neka mi napravi psihoanaliza. Samo da ne e uslov jas da moram da napravam nekomu analiza posto ne sum za ova. Pozdrav i fala odnapred.
Хахеахахаха, е не си саламТамарче си го исполнувам ветеното, со извинување за малото задоцнување.
Повелеле анализа......
Да почнам од она што ми се чини најважно за тебе во моментов.
Љубовта кон посилната половина.
Кога ќе се заљубиш сакаш да го поминеш целото време на светот со особата X, да биде покрај тебе, да се чувствуваш сигурна и да знаеш дека е тука во секој момент. Забораваш на било какви предрасуди и сакаш да уживаш во она што го имате, во вашиот свет каде што владее љубовта, која патем за тебе е најсветата работа која може да ја доживее човекот.
Веруваш дека се љуби само еднаш, онака вистински, со целото срце и дека се друго е само обична лага или занес, подобро кажано. Во моментов си во таа фаза, кога веруваш дека токму тој е оној вистинскиот.
Подготвена си да се жртвуваш во тоа име и воопшто не ти е тешко да докажуваш со дела дека некого љубиш со целото срце, рушиш секакви пречки пред себе за да го добиеш посакуваното или задржиш она кое веќе го имаш. Не ги криеш своите емоции и не се плашиш од никакви други реакции.
Веруваш дека она што е твое ќе си дојде, кога тогаш и ако нешто е вистинско ништо не може да го уништи. Во секоја лоша работа, го пронаоѓаш и позитивното, си олеснуваш сама на себе со тоа и се заштитуваш од болка. На крајот од тунелот секогаш си сигурна дека постои светлина. Надежна и позитивна, тоа е добро.
Комуникативна, дружељубива, секогаш со желба за ширење на нови познанства и стекнување на нови пријателства, знаеш да најдеш заеднички јазик со сите, понекогаш дури и мислам дека лесно знаеш да избувнеш, па откако ќе увидиш дека си направила грешка ,се повлекуваш со доза на каење.
Не дека сакаш да наметнеш свои ставови, но ако некој го има спротивното мислење, ќе му кажеш уште милион реченици, ќе му поставиш уште исто толку прашања, ќе го исцедиш за да му докажеш дека си во право и е така. Значи, сигурна си во она што го мислиш....и така:back:
Паше, доста е!
Се надевам ќе ти се допадне и ваљда погодив нешто од нешто.
И да, среќа што не беше машко, нерод ќе помислеше дека дудлам фалејќи те.
Ajde nekoj mene neka mi napravi psihoanaliza. Samo da ne e uslov jas da moram da napravam nekomu analiza posto ne sum za ova. Pozdrav i fala odnapred.
за мене да не има некој нешто да каже? :helou::helou::helou: јас уште немам формирано некое подетално мислење за некој,,па кога ќе имам ќе напраам и јас некоја анализа:smir:
И јас би сакала една анализа,немора долгометражна,знам дека немам многу мислења,ама ако може,несакам да бидам нападна ии досадна,ама би сакала некој од администраторите,модераторите да ме анализира,серазбира ако одвоите дел од Вашето скапоцено време!фала
Бела и принцес, читајте!Нема потреба да потполнуваш формулар, ниту да правиш нешто особено.
За почеток, добро е, доколку до сега немаш анализирано некој член, ти да направиш една на форумџија по избор (што е, меѓудругото, и услов на темава за добивање на психо-анализа).
Инаку, верувам дека членовите ја забележале твојата желба за анализа, па доколку некој е заинтересиран, сигурно ќе ти одговори. А, дотогаш, ти останува да почекаш, без да го повторуваш истото барање на темава, или, још боље, ти самиот да се фатиш со анализирање. Во тој случај, сигурно многу побрзо ќе го добиеш посакуваниот фидбек:smir:
Принцезо,ја ке се потрудам да бидам пократка и појасна!Со оглед на боите на профилот и сликата се гледа дека си девојка отворена,фина,со добри намери,а пред се дружељубива!Знам дека отвораш многу теми,иако некои те критикуваат,но јас не,сметам дека си доста креативна личност,со широки свакања и желба за успех и создавање нови нешта!Видов и дека сакаш дизајн,значи дека и доста имаш развиена фантазија и мок за креирање!Сметам дека иако понекогаш сакаш да се правиш ,,лоша девојка,,не ти успева зш си принцеза во душа!!!!!!!!за мене да не има некој нешто да каже? :helou::helou::helou: јас уште немам формирано некое подетално мислење за некој,,па кога ќе имам ќе напраам и јас некоја анализа:smir:
...иако неколку поста погоре веќе беше објаснето декa:ако не ве мрзи, ме интересира што мислите за мене...дај анализирај ме да видам...не се брзајте...
Вториот услов е барем 500 мислења.За почеток, добро е, доколку до сега немаш анализирано некој член, ти да направиш една на форумџија по избор (што е, меѓудругото, и услов на темава за добивање на психо-анализа).
Правилата на темава не се сменија деновиве, така да останува прво да ги исполниш двата услова, а и да го почитуваш третиот, подеднакво битен, односно да не бараш анализа на секоја страна.а за мене бееееееее............
сори, не ги знаев условите...ветувам дека ќе ги почитувам...иначе како принцес си доби анализа? (не ми замеравајте љубоморен сум)На претходната страна од темава, си пишал:
...иако неколку поста погоре веќе беше објаснето декa:
Вториот услов е барем 500 мислења.
Правилата на темава не се сменија деновиве, така да останува прво да ги исполниш двата услова, а и да го почитуваш третиот, подеднакво битен, односно да не бараш анализа на секоја страна.
Ако некој сака да ти направи, ќе го направи тоа и после едно твое барање.
Наједноставно кажано.... женско е.сори, не ги знаев условите...ветувам дека ќе ги почитувам...иначе како принцес си доби анализа? (не ми замеравајте љубоморен сум)
Абе апо ти ми имаш праено анализа? Ај ако немаш прај ми таму пошто те отепав ХЕХЕНаједноставно кажано.... женско е.
Инаку јас да ги најавам анализите што ги должам