- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
Холд јур фајр Фликси ќе биде! :smir:
Уживај ти чек прво овие пред тебе што ги набројав одамна се ветени тие

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Холд јур фајр Фликси ќе биде! :smir:
и оттука произлегуваат нови корисни поими:во моментов читам "Што читате во моментов"
Закон:оти после ќе му удри тоа ебо-беснило у глава и ептен ќе биде за никаде
абе да отвориме тема за успешни мисии од хелпов овде????![]()
Иииии крадеше постови а напиша многу работи што се вистина за мене!Аиде бидејќи се врати од одмор,да ја удостоиме и Kit-katce :zlo:
Откако прочитав добар дел од твоите постови еве ја следната дијагноза* на твојата психичка состојба :
Првиот заклучок за тебе девојко ми е дека многу ти значи љубовта. Ти си голем емотивец.Очигледно имаш подолготрајна врска на долги релации . Тоа кажува за тебе дека си многу храбра,и секогаш ги искажуваш твоите чуства,без оглед на другите.
И да,заљубена си како мало маченце,само не го признаваш тоа.
Како негативна карактеристика што би ја истакнал е дека премногу сакаш да се мешаш во туги работи, сакаш да советуваш , сакаш да доминираш а воедно сигурен сум дека многу се нервираш кога некој тебе ти кажува што да правиш.
Одиме натака без персирање :
Лично ти,ти си една многу добра личност,културна,паметна,добродушна...ти си девојка која нема негативни страни,туку само позитивни...
Толку си добра,што не можам да поверувам дека си женско.
Премногу исполнителност ја краси твојата личност...односно се што ќе ветиш гледаш да го исполниш,или направиш на најдобар можен начин...
Лесно стекнуваш пријателства,отворена,мразиш пушачи,сакаш алкохоличари,омилена си во друштвото,ги сакаш сите и они те сакаат тебе. :kesa:
Всушност,ти си прекрасна.
Се надевам дека ќе се видиме на собиранка и ќе те упознаам во живо :back:
А сега,фамозната * на почеток :
*Анализата е компилација од повеќе анализи на темава,пред се пријателски и фини,како и за непознати особи од спротивниот пол,со цел,нивно запознавање.
Бу! :devil3:
Сега Кит-Катче,сакаш реално моја,или да го негувам овој стил на крадење постови? :kesa:
I'll do you Fantom, don't worry
Ама каква сакаш, ругачка-одмаздлива или ваква фина ко оваа погоре?
Ај да нафрлам една анализа за Згодниот.
Basic info: студент 19 Струмица
Basic kajgana info: Регистрација Јануари 2006, 813 мислења
Круцијалното прашање ќе го поставам одма, како би се викал ако не Handsome штом сакаш да се смени никот?:helou:
Пребарувајќи по твоите постови, открив дека не си `лажлив и манијакален морон` како што си претставував.*
Уствари ова не е анализа на твојата личност, зошто тука не се замараш да ги истакнуваш твоите ставови, напротив добиваме впечаток дека си непоправлив хедонист опседнат со сексот, алкохолот, цигарите.
Кога некој ќе рече дека негова омилена quote е `Живеј го секој ден како последен`, одма знам дека се работи за залетан тркач исплашен од минливоста на животот. Не е преголем напор to live by this quote?
Друго што барам ко одговор, кои корисни работи ги правиш ти во животот? Добро, мислам на други работи освен твоите обиди да им помогнеш на вљубените ама изгубени. Тука ја покажуваш твојата човечност, making sure every guy gets laid, this way or another.
Стратег, те бива за ова, но не и за подлабоки врски од проста причина што нејќеш да се врзеш зошто се плашиш да не изневериш доверба, а би изневерил со оглед на нелесно задоволливата потреба. И у контекст на ова, ruff rider, nasty mind(the blog thing), party animal, ready- anytime, anyplace, anywhere, anyhow - free commercial.
Сигурно на мсн имаш 200 контакт-ки, али да ти кажам право, ретко која се диви на твоите `кул&јебо` personal messages. Следен чекор би требало да ти биде зачленување во Hottest members. Тоа би било покорисно дури и од барањето совети од Sweden.
Зависен од кладилница, страсен пушач, тежок алкохоличар(ако претеруваме), ненаситен, user who loves Satisfaction-Rolling Stones. Бар би требало. Ако може да мисли на девојка повеќе од 3 дена, тоа би било девојка што не можел да ја има.
Многу чита,
и оттука произлегуваат нови корисни поими:
Закон:
Ако е лоша анализава, ќе се искупам со тоа што ќе те просветлам како да ставиш видео на профил:smir: Поздрав :helou:
*Иначе анализава ќе беше покреативна (како таа за Бада).
Нема потреба да потполнуваш формулар, ниту да правиш нешто особено.Што треба да се направи за да се добие психоанализа?
Да не треба некој формулар да потполнам. :smir: