Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Tonchie, баш сакам анализа од тебе:smir:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Маwечко

Се извинувам на задоцнувањето,најпрвин.

1,2,3 енд СТАРТ!

Ник - Maweчко.

Па со оглед на тоа дека кога си се регистрирала си имала или 15 или 16 години,значи прва,втора средно - а во тој период секогаш има некој изговор,нешто што е како тренд.Дали биле тоа 4ки,6ки и слично,секогаш има нешто.Веројатно тоа било тогаш популарно,па си го користела тоа или евентуално ти звучело мило,онака бебешки.Можеби и сакаш бебиња.:)

Титл - Jailbait

Обично во филмовите го користат студенти,кога ќе видат некоја малолетничка која им се свиѓа.Нешто кога кај нас ќе речат: педофил,ќе завршат во затвор и сл.
Е сега за малолетна си малолетна,ама за другово не знам.:)

Аватар

Се имаш себе ставено со апарат,што значи дека навистина ти е фотографирањето страст,дека уживаш да го правиш тоа,те исполнува едноставно.Фактот дека се имаш себеси ставано на неколку наврати,значи дека немаш веројатно што да криеш,си она што си и немаш проблем да го истакнеш тоа.

Потпис

Патиотизам.Ја сакаш Македонија.Пред се си емотивно поврзана со неа,дека си тука родена,се што имаш ти е тука и не би го напуштила тоа толку лесно.напротив би се борела со сите сили да останеш.Те нервираат луѓето кои се би дале за шопинг во Солун, па се обидуваш да ги мајтапиш и реметиш на некој суптилен начин.

Бонус:

Заљубена си не го криеш тоа,се обидуваш да бидеш сестрана личност т.е да имаш познавања од повеќе области.
Е сега,малце си избувлива и експлоизивна личност и често знаеш и да се зарчкаш и не попушташ во тој поглед,или до крај ќе ја истераш работата или не ја почнуваш и нормално гледаш да биде со твој позитивен исход.
Прилично цврсто стоиш на својот став,кажуваш што мислиш.
Меѓутоа во суштина си чувствителна,ранлива и те повредуваат некои работи иако на површината не покажуваш ништо и се правиш храбра.
Сум забележала дека имаш прилично високо мислење за себе,поседуваш самодоверба,што е нели добро,секој човек треба да го има.
Сепак иако си храбра и јака,ти треба секогаш некоја потпора,некоја сигурност која ќе ти даде сила да продолжш.

И така има многу....ама да не забегувам...ми се спие...

Наредни:

Геџо
Мрно.
Кристи
Фала многу сонце.
Се си ми погодила ( ама псссст :hehe: ), освен за никот.

Како и да е, ќе се потрудам да ти вратам во скоро време.:back:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Јас на тебе анализа, после Дивајн, Тонинтер, Крејзи ин Лав а пред Мистичен :)

btw, не ги прам одма едни после други оти исти работи ке пишам :)
A мене бе крејзи албо??:шмрц:

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Мила, колку што памтам, првин ТИ треба некој да анализираш, па да те анализираат тебе.
И плус ако админката е wоша, тешко дека ќе те анализира тебе, или било кој друг :pos:
Евентуално ако пуштам Позитивни вибрации, па да се оправи работата :)
off topic:
tonchie stvarno ne mi e jasno koja ti poentata, prvo dali prvo nekoj mene ke mi napravi analiza pa ja posle nego ili obratno e sosema irelevantno.
Druga rabota, muabetot so analiza od edna adminka e interna rabota so koja ne si zapoznaen i beshe namenet komentarot za edna druga licnost, a ne mi e jasno whats the need da se vmeshash:)
Aj taka, bidi mi pozdraven:)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ај некој нека ме исанализира мене. Баш да видам.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Јас на тебе анализа, после Дивајн, Тонинтер, Крејзи ин Лав а пред Мистичен :)

btw, не ги прам одма едни после други оти исти работи ке пишам :)
Иако не побарав од тебе анализа, слободно анализирај ме. :pipi:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
По барање на Мaarko на мсн,морав да извршам една психоанализа за него.Пошто ми е прва,се надевам нема да ми замерате.

Значи Maarko

Прв пат кога го видов никот си помислив:Ааа овој ја утнал работава(никот),се заборавил со А.
Ама после тоа,гледам и си викам:Неее,ова мора да му е напишано у стил нешто со албанско-македонски акцент(Види го ти бе Маарко),и си викам ај ќе видам во профил.И влагам у профил и кој ќе видам што да видам,Маарко да ти бил голем фан на буквата А.
Е сега,пошто А е прва буква од азбуката,по ова може да се заклучи дека Марко сака да биде секаде прв.Така на пример кога има свирка он иде прв уште 2 саата пред да почне,и во први редови е прв.Значи увек прв,Исто така,кога треба да се пишуваат постови он е прв,затоа и е на прво место со најголем број на постови на форумџии регистрирани во Јануари 2008.
Но,овде има и скриено значење,нему уствари многу му се свиѓа некоја на А и затоа ја засакал и буквата,од пуста љубов...или пак,некоја на А гадно го зафркнала,па го истурил гневот врз копчето од тастатурата.

Тајтлот му е Рока\м/ ,што значи дека има проблеми со пиењето,не дека многу пие,тоа не е проблемот,проблемот е тоа што се случува одкако ќе испие.Тогаш Марко ги фрла шишињата на сите страни,и гаѓа по “случајни“ минувачи,што не доведува до еден претходен заклучок,дека сака да е прв во се,па така е и првак во најмногу искршени шишиња,или најмногу повредени “случајни“ минувачи.Тоа исто може да не доведе и до уште еден заклучок,дека така ја запознал таа на Аили пак некоја на А го зафркнала со тоа што искршила повеќе шишиња.
Исто така,Рока\м/ е слично со рокер,ама пак тоа \м/ е по металски знакшто значи дека е роко-металец.

Потписов е за 5ка,уствари 10ка,а може и 100ка.Metallica тоа old school логото,мај фејврит,у срце ме гаѓаш со ова.Неам коментар.Уствари имам.
Со твојот потпис, ти Марко покажуваш дека многу ги сакаш Metallica,но тоа само навидум е така,може да значи и нешто сосем спротивно,дека ти уствари многу ги нејќеш,и само им упатуваш на форумџииве дека тие не чинат и дека треба да ги слушаат,бидејќи на тој начин младинава се расипува,па со тоа се доаѓа до рокање,па и истурање на гневот на копчето А,што може да допринесе до сериозни финансиски проблеми кај родителите на слушателот или самиот слушател,трошак е тоа,ќе треба да се купуваат по 3 тастатури месечно,а плус да не спомнувам трошокот за пиење.
Значи сепак,потписов ти е закон.

Дополнителни информации-во биографијаимаш пишано моја биографијаааааааааа,што е уште еден доказ за тоа колку ти ја сакаш/мразиш буквата А. Леле,што љубов ќе беше ова.
Значи,со ова ни даваш до знаење дека биографијава е твоја,100%,нема шанси да е на некој друг.Добро,не убеди.
Локација:Бу2-е сега овде лажеш.кај се наоѓаш у Будва кога сите знаеме дека си у Скопје.Овој минимален,скоро не приметлив додаток всушност ни кажува многу за тебе.Овде покажуваш дека си лажго,и дека уствари не се викаш Марко,мистеријата со буквата А е тотално невистинита и местена со цел да го збуни гледачот/читачот,бидејќи ти всушност си некој таен турбо-фолк агент,а можно е и да си менаџерот на Миле Китич.Затоа и си избралиме за јузерот на М,бидејќи многу го сакаш Миле,и од љубов кон него,си направил јузер на М.
Аааа,те фатив,готово.Е овие податоци исто така ни откриваат и дека ти си уствари единствен паметен од сите турбофолкери.Паметен и инетлигентен,дека успеа да го скриеш идентитетот насочувајќи ни го вниманието кон буквата А,и исто така лажирајќи дека си рокеро-металец.
Дааа,Metallica потписот ти е уствари со скриена порака,М за Миле Китич,а бројот на остатокот etallica изнесува 8 што кога ќе го собереш со почетното М добиваш 9 букви кои “случајно“ се совпаѓаат со бројот на буквите од името и презимето на Миле Китич.Значи те открив,паметен турбофолкеру.
А за интересите за свирење гитара можам само да кажам дека и тие се дел од маската,и дека си лажго,кажуваат дека уствари нејќеш да свириш гитара,туку сакаш хармоника.Исто така,си одбрал гитара дека бројот на буквите од зборот ГИТАРА е 8,која бројка се совпаѓа со 8те букви од остатокот etallica,кои преостануваат од Metallica без М,значи etallica.

Се на се Марко,да резимираме,ти си некој паметен лажлив менаџер-турбофолкер кој е пак менаџер на Миле Китич кој ти е воедно и омилен артист,и сакаш да свириш на хармоника.

И да,за малку ќе заборавев,аватарот ти е исто така дел од големиот план да не излажеш сите,затоа си го ставил Silent Bob кога покажува \m/,демек да не излажеш дека не си турбофолкер.

А Марко Марко,паметен си бил,види како успешно си не лажел сите цело време.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
По барање на Мaarko на мсн,морав да извршам една психоанализа за него.Пошто ми е прва,се надевам нема да ми замерате.

Значи Maarko

Прв пат кога го видов никот си помислив:Ааа овој ја утнал работава(никот),се заборавил со А.
Ама после тоа,гледам и си викам:Неее,ова мора да му е напишано у стил нешто со албанско-македонски акцент(Види го ти бе Маарко),и си викам ај ќе видам во профил.И влагам у профил и кој ќе видам што да видам,Маарко да ти бил голем фан на буквата А.
Е сега,пошто А е прва буква од азбуката,по ова може да се заклучи дека Марко сака да биде секаде прв.Така на пример кога има свирка он иде прв уште 2 саата пред да почне,и во први редови е прв.Значи увек прв,Исто така,кога треба да се пишуваат постови он е прв,затоа и е на прво место со најголем број на постови на форумџии регистрирани во Јануари 2008.
Но,овде има и скриено значење,нему уствари многу му се свиѓа некоја на А и затоа ја засакал и буквата,од пуста љубов...или пак,некоја на А гадно го зафркнала,па го истурил гневот врз копчето од тастатурата.

Тајтлот му е Рока\м/ ,што значи дека има проблеми со пиењето,не дека многу пие,тоа не е проблемот,проблемот е тоа што се случува одкако ќе испие.Тогаш Марко ги фрла шишињата на сите страни,и гаѓа по “случајни“ минувачи,што не доведува до еден претходен заклучок,дека сака да е прв во се,па така е и првак во најмногу искршени шишиња,или најмногу повредени “случајни“ минувачи.Тоа исто може да не доведе и до уште еден заклучок,дека така ја запознал таа на Аили пак некоја на А го зафркнала со тоа што искршила повеќе шишиња.
Исто така,Рока\м/ е слично со рокер,ама пак тоа \м/ е по металски знакшто значи дека е роко-металец.

Потписов е за 5ка,уствари 10ка,а може и 100ка.Metallica тоа old school логото,мај фејврит,у срце ме гаѓаш со ова.Неам коментар.Уствари имам.
Со твојот потпис, ти Марко покажуваш дека многу ги сакаш Metallica,но тоа само навидум е така,може да значи и нешто сосем спротивно,дека ти уствари многу ги нејќеш,и само им упатуваш на форумџииве дека тие не чинат и дека треба да ги слушаат,бидејќи на тој начин младинава се расипува,па со тоа се доаѓа до рокање,па и истурање на гневот на копчето А,што може да допринесе до сериозни финансиски проблеми кај родителите на слушателот или самиот слушател,трошак е тоа,ќе треба да се купуваат по 3 тастатури месечно,а плус да не спомнувам трошокот за пиење.
Значи сепак,потписов ти е закон.

Дополнителни информации-во биографијаимаш пишано моја биографијаааааааааа,што е уште еден доказ за тоа колку ти ја сакаш/мразиш буквата А. Леле,што љубов ќе беше ова.
Значи,со ова ни даваш до знаење дека биографијава е твоја,100%,нема шанси да е на некој друг.Добро,не убеди.
Локација:Бу2-е сега овде лажеш.кај се наоѓаш у Будва кога сите знаеме дека си у Скопје.Овој минимален,скоро не приметлив додаток всушност ни кажува многу за тебе.Овде покажуваш дека си лажго,и дека уствари не се викаш Марко,мистеријата со буквата А е тотално невистинита и местена со цел да го збуни гледачот/читачот,бидејќи ти всушност си некој таен турбо-фолк агент,а можно е и да си менаџерот на Миле Китич.Затоа и си избралиме за јузерот на М,бидејќи многу го сакаш Миле,и од љубов кон него,си направил јузер на М.
Аааа,те фатив,готово.Е овие податоци исто така ни откриваат и дека ти си уствари единствен паметен од сите турбофолкери.Паметен и инетлигентен,дека успеа да го скриеш идентитетот насочувајќи ни го вниманието кон буквата А,и исто така лажирајќи дека си рокеро-металец.
Дааа,Metallica потписот ти е уствари со скриена порака,М за Миле Китич,а бројот на остатокот etallica изнесува 8 што кога ќе го собереш со почетното М добиваш 9 букви кои “случајно“ се совпаѓаат со бројот на буквите од името и презимето на Миле Китич.Значи те открив,паметен турбофолкеру.
А за интересите за свирење гитара можам само да кажам дека и тие се дел од маската,и дека си лажго,кажуваат дека уствари нејќеш да свириш гитара,туку сакаш хармоника.Исто така,си одбрал гитара дека бројот на буквите од зборот ГИТАРА е 8,која бројка се совпаѓа со 8те букви од остатокот etallica,кои преостануваат од Metallica без М,значи etallica.

Се на се Марко,да резимираме,ти си некој паметен лажлив менаџер-турбофолкер кој е пак менаџер на Миле Китич кој ти е воедно и омилен артист,и сакаш да свириш на хармоника.

И да,за малку ќе заборавев,аватарот ти е исто така дел од големиот план да не излажеш сите,затоа си го ставил Silent Bob кога покажува \m/,демек да не излажеш дека не си турбофолкер.

А Марко Марко,паметен си бил,види како успешно си не лажел сите цело време.
ова е причината за целосен забеган тек на анализава:pos2:бу2 е уствари бутел 2 населбата кај што живеам, и вака е направено дека со другари се зезавме за ова нешто... ама со турбофолкеров како си ме збунила лелелелеле

сепак топ анализа ми требаа неколку читања да ја сфатам:brrrrm:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ада, знам дека ја читаш темава...знам дека ме мразиш, се` знам...
Ама те молам дај една анализа. Широка :) анализа, една фина, добра...:lol:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ливерпул Фан
Кики
Тамарче
mRnO
Анастазија
Fantom_Oh
Срцуфка
Natural-girl

Првиот ќе биде избришан од листата за 15-20 минути.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Аман бе луѓе, ај малце побрзо :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom