Ted Dettman4e
Real Optimist
- Член од
- 25 јуни 2007
- Мислења
- 1.697
- Поени од реакции
- 56
Ај ако може една анализа,ама добра
хехе..баш како кај тебе а?Со твоите 326 мислења, од кои 258 се во играчница, тешко дека ќе може некој да те анализира.
Ела Тетово за 2 недели ке видиш, јас частам.Каква бре „Босна“, се знае дека „Кичево“ има најдобар бурек во светот!
Ке биде, после Дивајн а пред ТонИнтерКрејзи_Албо, мене .?
Ако си ме анализирал, а не памтам, не ми замеравај. Расеан сум нешто во последно време. :Ѕ
Фала.Ке биде, после Дивајн а пред ТонИнтер
Не ми се верува дека уште памтиш кога се регистрирав дека растур правев во играчница ( среќа што не ја памтиш најглупавата тема што ја отворив, беше најглупава меѓу најглупавите ). ( не бев јас виновна, ана_бекам ми рече да ја дружам таму, претходно немав стапнато во „Прашај ме, прашам те“, „ЧПМ“ итн. ), сТрам да ми е што не сум ти го послушала советот.:srami:Он топик:
Ке ја анализирам Маwечко (подолу во текстот ако има потреба да го пишам никот ке биде со њ не со w)
Мањечко, Маwечко (не можам, мора да е со w, ми пречи), прв пат кога се зачленија заедно со ана_бекам (е гледаш како памтам) растур праеа во играчница, дури мене и Фантом_ох не поминаја со постови постирани за еден ден, дури памтам дека и реков (се обидов да давам совети демек јас некој искусен член) да не пише на секоја можна тема , се со цел дека еден ден ке ми дајт мсн, и ке се видиме живо итн итн. шала на лева страна.
Here we go...
*пушта музика од Аврил Лавињ, иносенсе*
Ник: Маwечко, на времето кога се регистрираше сигурно сакаше да потенцираш дека си мало ама опасно, дека знаеш многу работи и дека нејќеш да те стават во ист кош со твоите врсници, од тогаш па се досега не се смениле многу работи. Сеуште си истата, ако некој сака да те поправи (еве пример брат ми точкест за photo chop) одма покажуваш рогови, да не ме сфатиш погрешно, не си ваква живо (за на форум зборам) , живо си срцка, озбилно си мило мало, е сега не си со сите иста вака, ако човек малце ти се приближи (на било кој начин) колку и да ти згреши, море и да те опцуе на форум јавно, нема да му вратиш со лошо, туку ке се обидеш на мсн или преку пп да го решиш прогЉемот , друго...хммм, ах,да!
И многу брзо правиш/градиш мислење за некој, што е многу лошо , меѓутоа не е толку лошо да се земе предвид фактот дека уште си мало а на форум има многу поголеми кој те провоцират (да де и јас на времето ).
Не ми се верува дека никот толку работи кажувал .
Тајтл: Jailbait (искрен да сум, моментално гуглам оти појма сум шо значи ова) хммм, најдов нешто, ама не сум сигурен Ај нека сејт вака...ништо нема да пишам
Аватар: Ти каде што се сликаш како сликаш , Не си знаела што да ставиш, оти веќе сите љубовни аватари ги помина . Малце сериозно, сакаш да им кажеш на Точкест и на неговите разбојници, дека се разбираш од фотографирање и од фотошоп )) , ете уште еднаш сакаш да кажеш дека вредиш повеќе од годинките што ги имаш, мој совет не брзај така многу, има твои врснички кој уште не знаат што е мегапиксел, затоа take it easy.
Толку за ова, да имаше некое срце или нешто друго ке пишев ама ..
Питпис: Ја сакаш Македонија, кој не ја сака? Сите ја сакаме, само не ги сакаме тие што живеат во неа :lol: :lol: , како и 87.34% форумџии и ти ставаш потпис, со кој кажуваш дека ја сакаш Македонија, се прашувам само да не беше грција што ке правевте , дали ке бевте вакви патриоти/ки како што сте сега. Потпис-шпотпис, можно е да си го сменила дур ја прам анализава
Е сеа малце надвор од форумот. Заљубено девојче, сака фотошоп, сака теди беарс, цвеќиња, бело чоколао (ова така ми дојде) итн итн.
Толку маwечко од мене.
ај еве јас ќе ти направам една анализа на тебеPa moze i mene?Vi blagodaram.
Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else..
Кој грип бе? Ради друго не станува од кревет...
Фина особа за да си направиш муабет ( за жал премногу зафатена со факултетот, а деновиве и проклетиот грип те препотува и не ти дава да станеш од кревет ), само немој да се правиш нешто што не си, не ти личи на милата фацка, посебно кога ти се румени образите.:hehe:
Не го издавај беКој грип бе? Ради друго не станува од кревет