Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Каква бре „Босна“, се знае дека „Кичево“ има најдобар бурек во светот!
Ела Тетово за 2 недели ке видиш, јас частам.

Он топик:

Ке ја анализирам Маwечко (подолу во текстот ако има потреба да го пишам никот ке биде со њ не со w)

Мањечко, Маwечко (не можам, мора да е со w, ми пречи), прв пат кога се зачленија заедно со ана_бекам (е гледаш како памтам) растур праеа во играчница, дури мене и Фантом_ох не поминаја со постови постирани за еден ден, дури памтам дека и реков (се обидов да давам совети демек јас некој искусен член) да не пише на секоја можна тема :), се со цел дека еден ден ке ми дајт мсн, и ке се видиме живо итн итн. :) шала на лева страна.

Here we go...

*пушта музика од Аврил Лавињ, иносенсе*

Ник: Маwечко, на времето кога се регистрираше сигурно сакаше да потенцираш дека си мало ама опасно, дека знаеш многу работи и дека нејќеш да те стават во ист кош со твоите врсници, од тогаш па се досега не се смениле многу работи. Сеуште си истата, ако некој сака да те поправи (еве пример брат ми точкест за photo chop:)) одма покажуваш рогови, да не ме сфатиш погрешно, не си ваква живо (за на форум зборам) , живо си срцка, озбилно си :) мило мало, е сега не си со сите иста вака, ако човек малце ти се приближи (на било кој начин) колку и да ти згреши, море и да те опцуе на форум јавно, нема да му вратиш со лошо, туку ке се обидеш на мсн или преку пп да го решиш прогЉемот :) , друго...хммм, ах,да!
И многу брзо правиш/градиш мислење за некој, што е многу лошо :), меѓутоа не е толку лошо да се земе предвид фактот дека уште си мало а на форум има многу поголеми кој те провоцират (да де и јас на времето :) ).
Не ми се верува дека никот толку работи кажувал :):):):):).

Тајтл: Jailbait (искрен да сум, моментално гуглам оти појма сум шо значи ова) хммм, најдов нешто, ама не сум сигурен :) Ај нека сејт вака...ништо нема да пишам :)

Аватар: Ти каде што се сликаш како сликаш :), Не си знаела што да ставиш, оти веќе сите љубовни аватари ги помина :). Малце сериозно, сакаш да им кажеш на Точкест и на неговите разбојници, дека се разбираш од фотографирање и од фотошоп :))) , ете уште еднаш сакаш да кажеш дека вредиш повеќе од годинките што ги имаш, мој совет не брзај така многу, има твои врснички кој уште не знаат што е мегапиксел, затоа take it easy.
Толку за ова, да имаше некое срце или нешто друго ке пишев ама .. :)

Питпис: :) Ја сакаш Македонија, кој не ја сака? Сите ја сакаме, само не ги сакаме тие што живеат во неа :lol: :lol: , како и 87.34% форумџии и ти ставаш потпис, со кој кажуваш дека ја сакаш Македонија, се прашувам само да не беше грција што ке правевте :), дали ке бевте вакви патриоти/ки како што сте сега. Потпис-шпотпис, можно е да си го сменила дур ја прам анализава :)

Е сеа малце надвор од форумот. Заљубено девојче, сака фотошоп, сака теди беарс, цвеќиња, бело чоколао (ова така ми дојде) итн итн.

Толку маwечко од мене.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Крејзи_Албо, мене .? :)

Ако си ме анализирал, а не памтам, не ми замеравај. Расеан сум нешто во последно време. :Ѕ

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Крејзи Појол,ај и за мене една ако сакаш.:)
Било кога,ќе си почекам јас...:smir:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Може, кога ќе направиш минимум 500 постови.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Он топик:

Ке ја анализирам Маwечко (подолу во текстот ако има потреба да го пишам никот ке биде со њ не со w)

Мањечко, Маwечко (не можам, мора да е со w, ми пречи), прв пат кога се зачленија заедно со ана_бекам (е гледаш како памтам) растур праеа во играчница, дури мене и Фантом_ох не поминаја со постови постирани за еден ден, дури памтам дека и реков (се обидов да давам совети демек јас некој искусен член) да не пише на секоја можна тема :), се со цел дека еден ден ке ми дајт мсн, и ке се видиме живо итн итн. :) шала на лева страна.

Here we go...

*пушта музика од Аврил Лавињ, иносенсе*

Ник: Маwечко, на времето кога се регистрираше сигурно сакаше да потенцираш дека си мало ама опасно, дека знаеш многу работи и дека нејќеш да те стават во ист кош со твоите врсници, од тогаш па се досега не се смениле многу работи. Сеуште си истата, ако некој сака да те поправи (еве пример брат ми точкест за photo chop:)) одма покажуваш рогови, да не ме сфатиш погрешно, не си ваква живо (за на форум зборам) , живо си срцка, озбилно си :) мило мало, е сега не си со сите иста вака, ако човек малце ти се приближи (на било кој начин) колку и да ти згреши, море и да те опцуе на форум јавно, нема да му вратиш со лошо, туку ке се обидеш на мсн или преку пп да го решиш прогЉемот :) , друго...хммм, ах,да!
И многу брзо правиш/градиш мислење за некој, што е многу лошо :), меѓутоа не е толку лошо да се земе предвид фактот дека уште си мало а на форум има многу поголеми кој те провоцират (да де и јас на времето :) ).
Не ми се верува дека никот толку работи кажувал :):):):):).

Тајтл: Jailbait (искрен да сум, моментално гуглам оти појма сум шо значи ова) хммм, најдов нешто, ама не сум сигурен :) Ај нека сејт вака...ништо нема да пишам :)

Аватар: Ти каде што се сликаш како сликаш :), Не си знаела што да ставиш, оти веќе сите љубовни аватари ги помина :). Малце сериозно, сакаш да им кажеш на Точкест и на неговите разбојници, дека се разбираш од фотографирање и од фотошоп :))) , ете уште еднаш сакаш да кажеш дека вредиш повеќе од годинките што ги имаш, мој совет не брзај така многу, има твои врснички кој уште не знаат што е мегапиксел, затоа take it easy.
Толку за ова, да имаше некое срце или нешто друго ке пишев ама .. :)

Питпис: :) Ја сакаш Македонија, кој не ја сака? Сите ја сакаме, само не ги сакаме тие што живеат во неа :lol: :lol: , како и 87.34% форумџии и ти ставаш потпис, со кој кажуваш дека ја сакаш Македонија, се прашувам само да не беше грција што ке правевте :), дали ке бевте вакви патриоти/ки како што сте сега. Потпис-шпотпис, можно е да си го сменила дур ја прам анализава :)

Е сеа малце надвор од форумот. Заљубено девојче, сака фотошоп, сака теди беарс, цвеќиња, бело чоколао (ова така ми дојде) итн итн.

Толку маwечко од мене.
Не ми се верува дека уште памтиш кога се регистрирав дека растур правев во играчница ( среќа што не ја памтиш најглупавата тема што ја отворив, беше најглупава меѓу најглупавите ).:pos: ( не бев јас виновна, ана_бекам ми рече да ја дружам таму, претходно немав стапнато во „Прашај ме, прашам те“, „ЧПМ“ итн. ), сТрам да ми е што не сум ти го послушала советот.:srami:

За болдираното... :back:

А за тајтлот ќе ти кажам по мсн што значи:hehe:

Фала срцко многу за анализава, нареден пат ког а ќе те видам ќе ти ги скршам коските кога ќе те гушнам... од милост де.:pipi:

П.С. Да, сакам бело чоколадо. :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Јас побарав и претходно анализа, ама немав 500 постови! Па ај сеа кога имам дајте една анализа!!!

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Pa moze i mene?Vi blagodaram.
ај еве јас ќе ти направам една анализа на тебе

медицинска-сигурно си сакала да биде болница

бебето-или е твое или е на мекоја твоја сестра, брачеда, другарка итн итн

почетник-со 9 поста фала богу дека воа ќе пишува

потпис-немит

еве една кратка, дека јас кога правам анализа го правам тоа правопропорционално со бројот на постовите...(леле ако ми побара ацид или гижо или некој друг, што ќе биде тогаш):brrrrm:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Памти, па врати.

Че пробам да го АНАЛизирам Урим ака Пујол.

Крејзи Појол

Ник:
На латиница Crazy Poyol ( ваљда не го утнав ), ме асоцираше на Crazy Frog, најиритирачкото суштество меѓу сите суштества што постојат. Можеби ти е идол. Таков, хиперактивен и секогаш спремен на некој да му оди на нерви, никогаш не му е доста од малтретирање на членови чиј ник почнува на М, трета буква е њ ака w и завршува на о:nesum:. Не шала на страна, изгледа бев меѓу посреќните на кои не им се намерачи со твојата албо злобна смисла за хумор.
На кирилица Крејзи Појол, ме асоцира на некој Ќелаица што свирка по дебели женски г`зови ( кхм, ај ќе правиме муабет за твоите афинитети некогаш, баш ме занима ова ) wannabe профи манијак, ама брачко... ти фали мантил бе.:njet:

А може да излезе дека Појол ти е моминско име, во тој случај ова погоре сфати го како зезанција. :kesa:

На страна од овие сеуште со факти неподдржани хипотези во врска со твојот ник, во живо си мирна и фина особа без некои посебни манијачки аспирации.

Тајтл:
Албанистратор, што на прв поглед ми личи на Албанисратор што асоцира на албо кој с*ре. Мој предлог, пошто гледам дека е актуелно, би можел наредниот месец да побараш како тајтл Албо_кака, по софистицирано делува,а и поочигледно би било, а не сега, поради моментална неписменост си додал Т кога си барал нов тајтл, нема смисла за тие што се помалку мозгаџии, и тие треба да сфата што сакал аввторот да каже.

Аватар:

Се надевам ова не е твоја фЛизура од соништата, нели?
Те молам кажи ми дека не е, те молам!:se_ molam
Или можеби ова е една од твоите злобен_хумор жртви?
Знаеш, не би требало да си горд, некој би можел пресериозно да си го сфати и да се самоубие:angry3: ( црвеното сум јас, а тоа плавото што и покрај телесните повреди се смее си ти ).
Или па можеби ти се чувствуваш поразено и сакаш да ни кажеш дека ти треба љубов ( на сите им треба, затоа нареден пат убаво размисли пред да се шегачиш со невини суштества ), не се секирај, ви ол лав ју, освен тие кои што не те сакаат.

Потпис:
Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else..

Првиот дел ( значи оној дел кој почнува со Always, а завршува со . ), би можел да послужи како независна сложена реченица со која на некој сакаш да му кажеш дека е уникатен, т.е. специјален, т.е. Бардовци случај, но поради тоа што длабоко, многу длабоко ( колку што е длабок бунар без дно ) во себе си фин, си ја додал и втората, зависна реченица ( која почнува со празното место после .ката и завршува со .. ) за да направиш да не се чувствуваат толку избацено и како црни овци и да ги теши фактот дека не се единствени.

Ајде малце посубјективно сега:
Искрено, на почеток те мислев како некој “Зашто ме људи избегавају?“ тип, базирано на твоите постови кои често ( читај “секогаш“ ) беа од шегаџиски или ругачки карактер и ми оставаше впечаток дека си крајно незаинтересиран тип. ( проклет прв впечаток )
Арно ама ( Бог нека ја благослови собиранката ) еден убав ден,
08.09.2007, таман спремив тупаниците да те маам, ама ми омекна срцево кога те запознав. Џабе се правиш препотентен и “ме боли к*р пам пам па ра рам“ кога на крај, врти-сучи, ќе излезе на виделина тоа што навистина си ( втор впечаток рулз + БАСТЕЕЕЕЕЕД ).
Фина особа за да си направиш муабет ( за жал премногу зафатена со факултетот, а деновиве и проклетиот грип те препотува и не ти дава да станеш од кревет ), само немој да се правиш нешто што не си, не ти личи на милата фацка, посебно кога ти се румени образите.:hehe:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
...
Фина особа за да си направиш муабет ( за жал премногу зафатена со факултетот, а деновиве и проклетиот грип те препотува и не ти дава да станеш од кревет ), само немој да се правиш нешто што не си, не ти личи на милата фацка, посебно кога ти се румени образите.:hehe:

Кој грип бе? Ради друго не станува од кревет :)

Kajgana Shop

На врв Bottom