Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
В Л А Т К О _ Р У С И Н

Влатко русинот :) до некаде е иста приказна како Млад_ман, живее со 300 на саат како што и сам има пишано во интереси, сака фудбал - РОМА ама тоа не го прави неaктивен и на другите теми поврзани со фудбал - фудбалски тимови и гејминг, делат иста болест со млад_ман CS и на неа поминуваат доста време - Влатко се задлабочува со поголем дел од неговото слободно време, можам да кажам дека е смирен тип на човек кој не ги губи нервите баш така лесно, што пак за него кажува дека е добар смирен и како таков ужива почит во друштвото, сака шеги и е духовит. Ги сака и женските о тоа има добар вкус за нив или барем мене ми се допаѓаат изборите што ги прави со аватарите, незнам дали има девојка но ако нема нека навалат на него форумџиките :). Сака да се истакне и да биде прв - амбициозен е и му претстои светла иднина.

повеќе по собиранката .... ако можам да тркнам до СК

поздрав

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Ќе го дочекам тој момент некој за мене да направи психоанализа? :)

Edit: ImperatoR, не се чувствувај потценет :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
T O Ш Е

Тоше е лик кој особено влегу во око на темите за музика поконкретно за побарувања на мп3 и понекогаш за решавање на ситни комјутерски проблемчиња, тој е човек кој сака да помогне т.е да ја покаже неговатас хумана страна, во реалноста најверојатно е ценет од поголемиот дел на другарите што ги има и со кои најверојатно има доста сличности т.е се дружи со лица кои се слични на него - делат ист вкус за облека, музика, филм - кога сме кај филмовите Тоше следи сапуници :) но квалитетни како Пријатели, Џим, Фрејзер и Округот оринџ... што за него говори дека му лежи хуморот и тоа едноставниот а и овој позаебаниот (како во Фрејзер). Ужива во слушањето на музика и гледање на спотови исто така кавалитетни со убави девојки, сигурно паѓа на убави девојки а и кој нормален не би паднал пред убава девојка :) и гарант има доста спотови и добри филмови со убави актерки, сака и животни. Како негативност ако може така да се каже е неговата срамежливост на моменти (ПОХРАБРО ДРУГАР) тој е отворен и нема многу влакна на јазикот и може да му се случи често да исфрли коментар заради кој ќе му биде доста криво потоа, а и доста се посветува на интернетот форумов му е зараза :). Запишан е на факултет Економски - маркетинг и очигледно му оди истиот незнам баш каков му е студентскиот живот lol бидејќи живее во СК но сигурно се забавува секогаш кога ќе има можност за тоа, битно никогаш не се трезне со кафе - противник е на истото но најверојатно го консумира ретко, има малечки проблеми со очите најверојатно поради авитаминоза но тоа не му е проблем, сака да го живее животот брзо и на висок стил сигурно фрла доста пари за облека од неговите си нема мака - има потполна слобода, ги сака слатките и чоколадото...... се на се нормален дечко кој сака забава и посовремено и опуштено опшество.

ПОЗДРАВ се надевам дека ке се видиме, ако дојдам до СК на собиранка

Black LiLy

Her Majesty, My Queen, HIP-HOP
Член од
5 ноември 2007
Мислења
109
Поени од реакции
3
И јас уште ќе чекам...Кој чека може и да дочека...а може и не:)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Хахах, ти си бил преку сите мои постови :) Јас немам обичај тоа да го правам :) Тука е 99% точно, само да корегирам дека: немам филмови со добри актерки бидејќи мразам филмови :) Да, на економски сум ама не ми оди баш, хаха - да, имам проблем со очите но не од авитаминоза туку од компјутери :) И не сакам животни :)

Остаток е се точно!
Фала Апокалипто!

Black LiLy

Her Majesty, My Queen, HIP-HOP
Член од
5 ноември 2007
Мислења
109
Поени од реакции
3
лили 100 мислења минимум
Е, па може да се дознае и од овие 50 и нешто, ама ај...кога веќе постои правило некое...ќе почекам до 100 ама на стото да ми биде обезбеден аналитичар:)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
В Л А Т К О _ Р У С И Н

Влатко русинот :) до некаде е иста приказна како Млад_ман, живее со 300 на саат како што и сам има пишано во интереси, сака фудбал - РОМА ама тоа не го прави неaктивен и на другите теми поврзани со фудбал - фудбалски тимови и гејминг, делат иста болест со млад_ман CS и на неа поминуваат доста време - Влатко се задлабочува со поголем дел од неговото слободно време, можам да кажам дека е смирен тип на човек кој не ги губи нервите баш така лесно, што пак за него кажува дека е добар смирен и како таков ужива почит во друштвото, сака шеги и е духовит. Ги сака и женските о тоа има добар вкус за нив или барем мене ми се допаѓаат изборите што ги прави со аватарите, незнам дали има девојка но ако нема нека навалат на него форумџиките :). Сака да се истакне и да биде прв - амбициозен е и му претстои светла иднина.

повеќе по собиранката .... ако можам да тркнам до СК

поздрав
Ме погоди брату :vozbud: Грациас за анализата :pipi:

И нека навалат форумџиките :pos::pos:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Ќе го дочекам тој момент некој за мене да направи психоанализа? :)

Edit: ImperatoR, не се чувствувај потценет :)

Можам и подолго ама ме мрзииииии:vozbud:

Тоше е млад, висок строен дечко.Така да тој може да служи за фајќање пајажини од таван и местење корнизи :pos: И плус тоа солободен! Ајде навалете :pos:
Aj сега малце по сериозно.
Значи тој е дечко кој е секогаш тука ако може да помогне.Тој е голем фан на музиката. Голем другар, ама по малце знае и да подлажнува, а по некогаш и малце повеќе :pos: . Се интересира за многу работи, исто така може да се забележи и дека е опседнат со храна...може не толко многу со конзумирање туку јадење кое добро изгледа .По маклу или малку повеќе конзервативен.Ретко се отвара, а сака да знае за другите J Сака да биде во тренд со облека и слично затоа и следи шо како се дешава наоколу J Мана (барем за мене деее J )му е тоа шо не сака баш да гледа филмови и серии, а тие шо сака да ги следа се... ај не кажувам ништо :pos: Инаку студент на Економски, не од тие најредовните :pos: за студентскиот чивот и незнам баш шо да кажам, не пие не пуши, абе чоек без трошок, со тебе чоек мозе само у ќар да излезе :pos: И незнам веке шо да пишам, не дека нема, ама ме мрзи :pos: :pos: :pos:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Можам и подолго ама ме мрзииииии:vozbud:

Тоше е млад, висок строен дечко.Така да тој може да служи за фајќање пајажини од таван и местење корнизи :pos: И плус тоа солободен! Ајде навалете :pos:
Aj сега малце по сериозно.
Значи тој е дечко кој е секогаш тука ако може да помогне.Тој е голем фан на музиката. Голем другар, ама по малце знае и да подлажнува, а по некогаш и малце повеќе :pos: . Се интересира за многу работи, исто така може да се забележи и дека е опседнат со храна...може не толко многу со конзумирање туку јадење кое добро изгледа .По маклу или малку повеќе конзервативен.Ретко се отвара, а сака да знае за другите J Сака да биде во тренд со облека и слично затоа и следи шо како се дешава наоколу J Мана (барем за мене деее J )му е тоа шо не сака баш да гледа филмови и серии, а тие шо сака да ги следа се... ај не кажувам ништо :pos: Инаку студент на Економски, не од тие најредовните :pos: за студентскиот чивот и незнам баш шо да кажам, не пие не пуши, абе чоек без трошок, со тебе чоек мозе само у ќар да излезе :pos: И незнам веке шо да пишам, не дека нема, ама ме мрзи :pos: :pos: :pos:
1. E што сум те излажал ма? :)
2. Виж ако беше :)
3. Сакам серии бе :)
4. Кој за кого збори :)
5. Од каде ваква (дез)информација? :)

Мерси (CHEERS)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Апокалиптико гледам ти тргна со анализиве, па ај додека чекаш Black Lily да напраи 100 поста, напрај ми на мене една анализа, плииис:smir:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
TonInter...

Еве бачко денес почињам со тебе ...

Ти си човек кој сака да се релаксира...не сака премногу обврски во животот...

Човек кој секогаш си стои на својот збор и секогаш прави така како што мисли...

Искрен и поштен дечко...секогаш е тука за да помогне...или да каже некоја добра заебанција и да те насмее:)..

И он е така поголем женкар...обавезно прашува дали имам некоја братучедка:pos::pos::pos:

Насмеано чоече онака најнормално типче:)...успешен во многу работи..:)...

Админ над админите...кантер страјк не зависник али така нешто:)...ватрен фан на Интер затоа и никот е поврзан со Интер...поточно незнам дали има нешто што он не го поврзува со Интер

дури и аватарот му е поврзан со Интер:)...

Некогаш знае да ме изнервират:) многу али пак некогаш да ме насмее убаво:)...

Некогаш многу тврдоглав,а пак некогаш...знае да биде и многу мек:)

Ај доста е за тоа каква личност си...онака што те знам од живо...и мсн:)

Член кој не се замара премногу со форумот и со премногу пишување...но не значи тоа дека не се разбираш во многу работи...

За да го потврдам тоа еве ќе го земам твоето модераторско место во подфорумот Кантер Страјк каде што јас мислам највеќе се разбираш..

Но те нема само таму те гледам и во фудбал често...и да не набројувам:)...натака..

Не ги изразуваш твојте чувства на тага и радост на форумот и тука мислам дека многу паметно постапуваш..

Според аватарите ...како што кажав фан гоооолем фан на Интер...(меч испушташ бе?:)...мора да изгубите годинава една:))..

Според потписите..хмм незнам некогаш исто поврзани со Интер некогаш сосема нешто друго кажуваат но тоа не е толку битно..

Е така пееер4е хаха:)...доста е мислам,550 паузи напраив додека ти ја пишував анализава но мислам дека е добра...

Се гледаме на собиранка и знаеш што чекам сеа...:pos:,a да совет не *б* многу:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom