Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Мумијата...

Ајде да завршам и со тебе:)...се изначека али неможев порано бачко...

Мумија...скопјанец,мирно,скромно,срамежливо,многу повлечено типче...

Незнам зошто ама јас вака те оценив од тоа баскет собиранките..

Многу си мирен..повлечен некако ќутиш многу или мене ми се чини така..

Разведри се малце дигни глава горе напраи еден асален моабет,а не само да ќутиш ебаагоо:)..и да бидеш толку срамежлив,повлечен во себе...

Иначе добар дечко,онака како и секој обичен типац:)...сакаш да се издуваш во секое слободно време да излезеш да се прошеташ..

Авантурист во срце сакаш да шеташ низ другите земји и да запознаваш нови и интересни работи...

Многуте слики во галерија од тоа што си бил во други градови укажуваат на тоа дека си авантурист гооллеем и тоа:)..

Љубител на спортот пред се на фудбалот и кошарката...фан на Мзт...е од фудбал незнам кој ти е омилен клуб:)

Спортис во срце...едноставно додека играш нешто дали кошарка фудбал се издувуваш..и после полесно го минуваш преостанатото време од денот..

Незнам како ти оди во љубовта и ти си еден од оние кој не ги изразуваат својте чувства на форумот...

Што се однесува до тоа каков член си...

Не се замараш премногу со форумот..нешто како занимација колку да ти помине време..да прочиташ да видиш што има ново и да пишеш тук таму некој пост:)...

Постовите често среди..гледаш со што помал број зборови и текст да го кажеш она што го мислиш и сакаш да го кажеш...

Според аватарите..и потписите нешто поврзано со филмови,мафија ово оно:)...

Тоа укажува на тоа дека сакаш такви филмови,акција најчесто претпоставувам...

Те знам и во живо и вака преку форумот и за сега тоа можам да го кажам за тебе...

Се гледаме на собиранка и глеј да не ќутиш толку тогаш..:)...поздрав...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
G e G o

ГеГо беше лик што веднаш од кога почнав со работа по форумов ми влезе во очи со неговите досетки и крајно шегобијни коментари мислам и беше првиот што го додадов како пријател, битно очигледно е дека детево (за ова нека ме извини годинка е постар од мене ама ај една ко ниедна љољ) е доста дружењубив и е постојано освем кога не ја дели својата љубов и време со комјутерот е постојано со неговото друштво а сигурно при тоа не дремат туку го поминуваат времето во шега и достеки (морам да се држам до шегиве бидејќи секој пост ти е заебанција и тоа која од која) секоја ти чест чорап ти вадам. Искрено додека читав твои постови верувај умирав од смеа, доста ги сакаш и мистериите или барем дел од нив, ги следиш новостите и добро го владееш Англискиот, локал патриотче си, си ја сакаш Стугана е то многу, налето си скокал по Дримон за хоби :) :) и за разладување се рабират. Сакаш да се одвикниш од пушењето и што е најбитно правиш доста обиди за тоа.... знам дека ако се мотивираш добро или да речам ако се заинатиш ќе успееш (македонец си а што македонец си ако немаш инает). Се разбираш од комјутери и други модерни електронски чуда и од тоа си ги имаш и очите заебано си носел контактни ама и нив си ги споебал :).... како мал си бил доста живо и палаво дете си ја цепел глата, битно со жени си немаш мака бар дур си под гас за на трезен му ја мислиш ..... се на се си ОК и би сакал да те запознаам, ако не во Ск на собиранкана в Струга ке ти дојда или Охрид на неутрален lol

ПоЗдрав....... ама здрав

D

Delux

Гостин
Сатори шо ти кажам...ај вака народски
Порано на времето ми одеше на нерви со твоите постови,добро де не на сите.Своевремено те замислував девојка која носи наочари со диопрет 6-ка.Во секој случај префинета...имаш и по некоја секипилна слика.
Е вака...навлегуваш премногу длабоко во филозофијата на животот,тоа е во најмала рака е преоптоварување на твоето мозоче,одмори и земи пивце.
Мислите секогаш насочени кон твоите идеали(така барем јас си мислам),постовите даваат симболика на загрижена индивидуа за пропаѓање на вистинската филозофија за живитот.Аватар солиден кон твојата личност.
Ама сакам да рекапитулирам,-значи порано ми одеше на нерви,потоа кога почна да ми бидеш интересна смеинв мислење.-сега кога читам твои пстови ми се дпаѓаш во размислувањето,а кога ќе те сретнам во живо ќе се заљубам ХА...интересно е ова!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе може некој и мене анализа да ми направи? Враќам за 24 часа :)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Џену ај тебе да те видам напрај ми една анализа. Враќам кога имам слободно време

С

Сатори

Гостин
~*~

Сатори шо ти кажам...ај вака народски
Порано на времето ми одеше на нерви со твоите постови,добро де не на сите.Своевремено те замислував девојка која носи наочари со диопрет 6-ка.Во секој случај префинета...имаш и по некоја секипилна слика.
Е вака...навлегуваш премногу длабоко во филозофијата на животот,тоа е во најмала рака е преоптоварување на твоето мозоче,одмори и земи пивце.
Мислите секогаш насочени кон твоите идеали(така барем јас си мислам),постовите даваат симболика на загрижена индивидуа за пропаѓање на вистинската филозофија за живитот.Аватар солиден кон твојата личност.
Ама сакам да рекапитулирам,-значи порано ми одеше на нерви,потоа кога почна да ми бидеш интересна смеинв мислење.-сега кога читам твои пстови ми се дпаѓаш во размислувањето,а кога ќе те сретнам во живо ќе се заљубам ХА...интересно е ова!
:ahhh:Се, се ... ама наочари никад во живот не сум носела
Е сега ќе ти направам анализа, за скоро време ќе ја биде.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
G e G o

ГеГо беше лик што веднаш од кога почнав со работа по форумов ми влезе во очи со неговите досетки и крајно шегобијни коментари мислам и беше првиот што го додадов како пријател, битно очигледно е дека детево (за ова нека ме извини годинка е постар од мене ама ај една ко ниедна љољ) е доста дружењубив и е постојано освем кога не ја дели својата љубов и време со комјутерот е постојано со неговото друштво а сигурно при тоа не дремат туку го поминуваат времето во шега и достеки (морам да се држам до шегиве бидејќи секој пост ти е заебанција и тоа која од која) секоја ти чест чорап ти вадам. Искрено додека читав твои постови верувај умирав од смеа, доста ги сакаш и мистериите или барем дел од нив, ги следиш новостите и добро го владееш Англискиот, локал патриотче си, си ја сакаш Стугана е то многу, налето си скокал по Дримон за хоби :) :) и за разладување се рабират. Сакаш да се одвикниш од пушењето и што е најбитно правиш доста обиди за тоа.... знам дека ако се мотивираш добро или да речам ако се заинатиш ќе успееш (македонец си а што македонец си ако немаш инает). Се разбираш од комјутери и други модерни електронски чуда и од тоа си ги имаш и очите заебано си носел контактни ама и нив си ги споебал :).... како мал си бил доста живо и палаво дете си ја цепел глата, битно со жени си немаш мака бар дур си под гас за на трезен му ја мислиш ..... се на се си ОК и би сакал да те запознаам, ако не во Ск на собиранкана в Струга ке ти дојда или Охрид на неутрален lol

ПоЗдрав....... ама здрав
Здравје ќе гледам да дојдам на собиранка :smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Млад Мен

Млад ман прво ми го привлече мене вниманиево во фан-клубот на Манчестер Јунајтед, па отпосле и во другите теми на форумов.
Иако немав многу шанса за муабет на собиранката, ќе пробам да анализирам од твојот профил.
Ник: Млад_ман - Млад. би требало да е кратенка од твоето име, тоа го знам:), а ман си е ман, не му треба тумачење
Тајтл под никот: The messenger - Ова јас би го сфатила како твое претставување - Гласникот, можеби во твоето друштво или околина си човекот кој се дознава прв или е најинформиран за се, а можеби си го ставил тајтлот од инспирацијата дека киснеш на мсн :)
Аватар: Не знам точно како се викаше типов ама знам дека е еден од легендите на 80тите, а пред тоа го имаше Шорти од Скери Муви, при што приметувам дека си личност која сака добра забава, има смисла за хумор, секогаш насмеана и спремна за добар ремет на другите кои го заслужуваат тоа.
Потпис : Потписот само го надополнува тоа што го пишав за аватарот, само што го придодава и експлозивниот персоналитет. Мој совет до тебе ќе биде мојот нареден потпис - Some people say I have an explosive personality... I say, fuck 'em! :)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Млад Мен

Млад ман прво ми го привлече мене вниманиево во фан-клубот на Манчестер Јунајтед, па отпосле и во другите теми на форумов.
Иако немав многу шанса за муабет на собиранката, ќе пробам да анализирам од твојот профил.
Ник: Млад_ман - Млад. би требало да е кратенка од твоето име, тоа го знам:), а ман си е ман, не му треба тумачење
Тајтл под никот: The messenger - Ова јас би го сфатила како твое претставување - Гласникот, можеби во твоето друштво или околина си човекот кој се дознава прв или е најинформиран за се, а можеби си го ставил тајтлот од инспирацијата дека киснеш на мсн :)
Аватар: Не знам точно како се викаше типов ама знам дека е еден од легендите на 80тите, а пред тоа го имаше Шорти од Скери Муви, при што приметувам дека си личност која сака добра забава, има смисла за хумор, секогаш насмеана и спремна за добар ремет на другите кои го заслужуваат тоа.
Потпис : Потписот само го надополнува тоа што го пишав за аватарот, само што го придодава и експлозивниот персоналитет. Мој совет до тебе ќе биде мојот нареден потпис - Some people say I have an explosive personality... I say, fuck 'em! :)
Браво браво е сега пак да објаснам некои ствари.
За името не го кријам Младен е, за титлот не знам како да објаснам. Море еве како ај да кажеме некогаш сакам да си влезам у филм некој па и ников беше инспирација од еден филм у стил на HITMAN и убицата е messengerot инаку знаеш дека не е дека дремам на мсн зошто нема нет мајка ми се држи на нападите ХАХАХАХА. За аватаров тоа е Самуел Л. Џексон човек кој што има почит од моја страна пошто како глуми е невероватно

П.С.

Анализата твоја наскоро ќе ја напраам и уште едно за дополнителна анализа да ми напраиш ај на оваа собиранка ќе има испрашување.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Џену Грл

Па како што кажа и ти јас исто така те забележав прво во Манчестер фан клубот, а тогаш пошто ни беше шампионска година секој фан на Манчестер го аднував на мсн да споделиме радост па така и тебе.

НИК - Чудно за никот те немам прашано од кај ти е што ти е ама пошто имаме зборено на мсн мисламдека ти е нешто со пливањето.
ТАЈТЛ - Мислам дека горе напишав и ќе пишам уште еднаш голем фанатик на спортот како мене ама ти си ептен фанатик по пливањето(РЕСПЕКАТ) и како што слушам те бива.
АВАТАР - По аватарите на кои се сеќавам ти имаше прво еден пливач како рипа од скокалница во вода после себеси во вода па македонско знаме па сега ова малку скромничко ама ај. Па од аватарите она со Македонското знаме ептен се гледа дека си патриот и уште еднаш ќе напоменам сакаш пливање.
ПОТПИС - Ова дали доби идеа од мене ама добар е потписов пак РЕСПЕКАТ ќе пишам.

Толку беше стандарната анализа сега малку од сите овие ќе склопам текст и нешто да додадам. Ај да не пишувам имиња можеби нејкеш ама името ти почнува на Ф сега не знам дали тоа што ми го кажа на 5 букви тогаш ти е нагалено или баш така. Живееш во Ѓорче и учиш во Јосип Броз 2ра година. Како што кажав пливањето ти е опсесија нешто без што не можеш да живееш. Фан на Манчестер браво за тоа и спортски настроена што е исто така добро. Се зачлени во 2007 малку пред мене и тогаш пишуваше во одреден број на теми. Сега ја гледам насекаде ама за распустов забележувам дека HI5 срања ти е омилена тема. Дали зошто многу сакаш да гледа фрикови ХАХАХАХАХ или? Ама за тоа ќе останам неопределен плус ај ќе објасниш. Како што кажав имаш позитивен дух и ако така продолжиш со оптимизам ќе успееш и на спортска сцена и на како да ја кажам социјална. продолжи така ти посакувам многу успеси и поздрав.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
сакам некој мене да ме алализира мене али некој што не ме познава во живо :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom