Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај после кога пак на нет ќесе ставам најкасно до недела

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
3.Тошка:)...

:wink:
Ај додека чекам од тебе, еве ја мојата анализа:

Значи ова Billa Bong не знам што ти значи ама во секој случај е невообичаено и интересно, прво што ме асоцира е псевдоним на некој рапер (случајно да не е?) :) Гледам имаш доста зелени добивано а и имаш висока репутација, значи си фино дете :) Безмалку сите теми што ти се отворени ти се на тема спорт, и логичен заклучок од тука - спортски фан :) Мислам дека еднаш у галерија видов слика кај што си сликан со помалиот брат - тоа е за пофалба, денес ретко браќа/сестри меѓусебно да се сакаат :)

Општо земено, имаш се поврзано со спорт, од привезоци за клучеви, преку шалчиња, постери, како помал си збирал сликички за албуми со фудбалери :) Претпоставувам често одиш во кладилница ама твоите малце се скржави да ти даваат пари за тоа :) Другар си, знаеш да си го организираш времето да ти биде интересно (да не ти биде досадно) и ми изгледа дека добиваш оценки без многу учење.
А, да, и многу си ја сакаш населбата :) Ко сите Аеродромци, впрочем :) Епа толку од мене (CHEERS)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ај додека чекам од тебе, еве ја мојата анализа:

Значи ова Billa Bong не знам што ти значи ама во секој случај е невообичаено и интересно, прво што ме асоцира е псевдоним на некој рапер (случајно да не е?) :) Гледам имаш доста зелени добивано а и имаш висока репутација, значи си фино дете :) Безмалку сите теми што ти се отворени ти се на тема спорт, и логичен заклучок од тука - спортски фан :) Мислам дека еднаш у галерија видов слика кај што си сликан со помалиот брат - тоа е за пофалба, денес ретко браќа/сестри меѓусебно да се сакаат :)

Општо земено, имаш се поврзано со спорт, од привезоци за клучеви, преку шалчиња, постери, како помал си збирал сликички за албуми со фудбалери :) Претпоставувам често одиш во кладилница ама твоите малце се скржави да ти даваат пари за тоа :) Другар си, знаеш да си го организираш времето да ти биде интересно (да не ти биде досадно) и ми изгледа дека добиваш оценки без многу учење.
А, да, и многу си ја сакаш населбата :) Ко сите Аеродромци, впрочем :) Епа толку од мене (CHEERS)
:pos:...80 проценти погодено:)...

1.Не сум од Аеродром:helou:
2.Не фудбалери,кошаркариhehe
3.Била Бонг е марка на облека,во превод Птица:helou:

Другото е добро:) фала ќе биде и твојата кај и да еjep...зеленко ќе добиеш кај и да е:)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
мене некој ке направи анализа??

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
мене некој ке направи анализа??
Ја бе ја, Марјанчо :) Да не те нервира ова Марјанчо вака што те викам? Бидејќи Марјан е премногу сериозно, или можеби сакаш Маци, ко што го викаа професорот по економија во средно?! :)

Значи ти си ептен фино дете, сакаш да ми конкурираш во Побарувања за МP3 и богами ќе ме престигнеш ама тоа е се додека не ставам неограничен интернет па после ќе се сликаш :):):)
Првпат кога го сретнав твојот nick, мислев дека станува збор за некој сериозен постар тип, малце вообразен и сака да им се потсмева на другите, а то ти 16 години си имал :pos2: Прибидејќи ми е мака сега да разгледувам по сите твои постови, ќе додадам дека сакаш да помагаш на другите во гореспоменатата тема, се занимаваш со кошарка и ти посакувам успех таму и да пораснеш повеќе од мене :):):)

Напати ми делуваш како повлечен и срамежлив но тоа е од моја гледна точка само :) Имаме горе-долу сличен музички вкус, претпоставувам дека си приврзан за семејството и домот, и дека не зборуваш многу ама тоа додека не се запознаеш подобро со луѓето :)

Се на се, ОК човек (CHEERS)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ангелче

Ајде пеер4е и тебе да ти напраам една анализа:pos::pos:

Исклучително заебана девојка:pos:...многу мила особа..:)

Личност која сака да се забавува и е многу искрена...
Девојка која има само позитивни особини..никако негативни...

Добродушна,насмеана,искрена,модерна личност:)

Девојка која се разбира и ја сака модата...сака да чита модни списанија,и да биде во чекор со модата...не за џабе е и модератор на Мода и Убавина:)...

Знаеш да ме насмееш некогаш со некој краток пост да не речам провокаторски:pos:...

Девојка која ги заведува машките срца со нејзините внатрешни особини и секако надворешниот изглед:)...
Девојка која сака да излезе да се прошета,да се излуфтира едноставно...да не мисли на проблемите...

Како членка слична на ова горе..искрена,тука во секој момент за да помогнеш...знаеш да ги изразиш твојте позитивни и негативни чувства на форумот...

Според аватарите се гледа дека си девојка која сака да се "мази",девојка која обожава нежни работи:)...и девојка која ја сака модата:)
Е според потписите незнам како да те опишам:)...
Незнам дали си заљубена или не си ако си ок ако не си барај го вистинскиот дечко правиот за тебе тој што ќе те сака вистински што да ти кажам друго:)...

Мислам дека беше доста...те погодив бар 20 проценти?:pos:...
Чекам одговор..и анализа од твоја страна ако не ти е тешко и ако сакаш нормално...

Се гледаме на собиранка..:pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
После 6 месечно чекање сватив дека синдикатот(членот де) нема да ме анализира...или едноставно заборавил. Затоа ако сака некој да го задоволи моето кревко его би бил многу благодарен. препорачани се критики од стилот ти си идиот без мозок и време ти е да се опаметиш.

Однапред благодарам на кандидатите...ако воопшто ќе има.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Мумијата...

Ајде да завршам и со тебе:)...се изначека али неможев порано бачко...

Мумија...скопјанец,мирно,скромно,срамежливо,многу повлечено типче...

Незнам зошто ама јас вака те оценив од тоа баскет собиранките..

Многу си мирен..повлечен некако ќутиш многу или мене ми се чини така..

Разведри се малце дигни глава горе напраи еден асален моабет,а не само да ќутиш ебаагоо:)..и да бидеш толку срамежлив,повлечен во себе...

Иначе добар дечко,онака како и секој обичен типац:)...сакаш да се издуваш во секое слободно време да излезеш да се прошеташ..

Авантурист во срце сакаш да шеташ низ другите земји и да запознаваш нови и интересни работи...

Многуте слики во галерија од тоа што си бил во други градови укажуваат на тоа дека си авантурист гооллеем и тоа:)..

Љубител на спортот пред се на фудбалот и кошарката...фан на Мзт...е од фудбал незнам кој ти е омилен клуб:)

Спортис во срце...едноставно додека играш нешто дали кошарка фудбал се издувуваш..и после полесно го минуваш преостанатото време од денот..

Незнам како ти оди во љубовта и ти си еден од оние кој не ги изразуваат својте чувства на форумот...

Што се однесува до тоа каков член си...

Не се замараш премногу со форумот..нешто како занимација колку да ти помине време..да прочиташ да видиш што има ново и да пишеш тук таму некој пост:)...

Постовите често среди..гледаш со што помал број зборови и текст да го кажеш она што го мислиш и сакаш да го кажеш...

Според аватарите..и потписите нешто поврзано со филмови,мафија ово оно:)...

Тоа укажува на тоа дека сакаш такви филмови,акција најчесто претпоставувам...

Те знам и во живо и вака преку форумот и за сега тоа можам да го кажам за тебе...

Се гледаме на собиранка и глеј да не ќутиш толку тогаш..:)...поздрав...

1. Па не сум толку мирен и повлечен во себе само што така делувам на прв поглед и на прво запознавање не сум толку зборлив. :jaj:
2. Да сакам да шетам многу и сакам да се издувам со спорт.
3. Не е дека не се замарам многу со форумот него едноставно не сакам туку така да пишам него гледам да има некаква смисла. Да не изразувам многу чувства:pipi:
4. Точно многу сакам филмови, посебно акција.

Како и да е горе доле повеќето го погоди па сеа на собиранка ќе те разубедам и ќе видиш дека не сум толку ќутлив :smir: Дома ми викаат дека не затворам уста.:helou:

С

Сатори

Гостин
~*~

Младо момче, ќе може некако да се уреди, да ми направиш анализа?:back:

С

Сатори

Гостин
~*~

Под младо момче на кој мислиш? Ако е за мене анализа праам до утре 24 часот.
На тебе мислам.
Ќе се цени ако ја биде до вечерва ... после се фрлам јас на работа, вечерва сум посебно расположена. :devojce:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
На тебе мислам.
Ќе се цени ако ја биде до вечерва ... после се фрлам јас на работа, вечерва сум посебно расположена. :devojce:
Ај ќе пробам ама ако ја праам сега ќе биде кратка.

Kajgana Shop

На врв Bottom