Пират звани Бране![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Еве со тебе ја затварам вечерта...на анализирање од моја страна..
Бране ти си пер едно многу добродушно човече,човек кој има многу меко срце...и кој незнае да се наљути(море знае
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
)..
Комшија си ми,со тебе сум поминал пола детство,кога ќе ми текне кои глупости сме ги праеле..кога ме учеше да бранам,ќе ме праеше голман..хаха тоа не се заборава...friends:
Те знам многу добро секогаш насмеан,отворен,прав другар..
Го сакаш фудбалот и морам да признаам дека те бива за фудбал добро играш...
Навиваш за Јувентус и никогаш не пропушташ натпревар каде што игра твојот Јуве...
Дел Пиеро ти е омилен фудбалер,ти беше,сто посто и сега ти е...
Обавезно одиш во кладилница,и често ме викаш,а ја па ретко доаѓам...(ај утре ако има нешто викај
)...
Авантурист си ...сакаш да запознаваш и да учиш нови и нови работи...
Семејството ти е се во животот и ништо не би можел без него...
Иначе..никогаш на мене не си гледал како помал иако сум помал една година,и тоа никогаш не влијаело на другарството наше...и тоа искрено многу го ценам..
Секогаш тука кога ми треба помош,тука за да ме услужиш или пак ако го немаш тоа,гледаш да го најдеш...
Љубовџија на видое игрите посебно на ПЕС или Про Еволушн
...исто така љубител си и на филм..сакаш комедии и акции бар јас така знам
Девојките не ти биле проблем никогаш,па ни сеа...иако во моментов си во потрага по вистинската...
Како член не си многу активен,сега се активираш и тоа ме радува...
Те има во Фудбал,Играчница,Хумор...тука те има највеќе,посебно во Фудбал каде што највеќе се разбираш...и се надевам дека со текот на времето ќе оставиш добар впечаток кај членовите..кој пишуваат во фудбал..
Аватарите и потписите само потврдуваат дека си љубител и голем фан на Јувентус....:tv:
Можам за тебе да пишувам и да пишувам и да пишувам но ќе ми требаат 2 сааати..мислам дека е доволно,и дека анализата ќе ти се допадне се гледаме...поздрав..strogo