Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Конечно дојде време и за анализата на Fantom_oh, прво морам да се извинам што волку долго ја одложувам но мислам дека оправдано беше, барав соодветно време и соодветно ниво на концентрација...
...него да почнеме

Fantom_oh-
кога ги читам твоите мислења прво што ми паѓа на памет е дека читам мислења на човек кој буквално е луд по спорт. Човек кој несомнено на формов највеќе мислења има оставено таму, но и искрено нешто што ми е чудно-станува збор за човек кој истовремено ја сака и уметноста и ужива во неа. Искрено малце сум зачуден од тој спој-спорт и уметност но како и да е мислам дека со двете ти иде доста добро и колку што гледам кај тебе престауваат доста добра комбинација.

Како човек си доста млад, а размислуваш прилично доста зрело. Додека не видов кога си роден постојано мислев дека читам коментари на доста созреан човек со големо искуство позади себе. Кога видов колку си “стар“ реков “алал да му е на човеков„. Некако премногу зрело за твоите години ги анализираше работите и премногу сериозно им пристапуваш на проблемите. Што според мене е доста позитивно.

Како млад човек-средношколец имав впечаток дека си доста бунтовнички настроен, дека го мразиш она што сите го сакаат, дека веруваш во она во што сите сметаат дека не е вистина или на кратко: мразиш да правиш она што го прават сите. Единствено нешто во кое веруваш, а во тоа веруваат и многу друго луѓе е господ и цврсто си се држиш на тој твој став.

Во суштина имам впечаток според коментарите овде дека си голем сеирџија и смешните работи некако се дел од твојот живот, на нив обрнуваш големи влијание и ти го исполнуваат живот.

Во склоп на ова ќе додадам дека во животот се врзуваш за многу работи и тие едноставно стануваат дел од тебе.

Кога станува збор за дружење и сл. имам впечаток дека си човек кој внимателно ги одбира пријателите, и за тебе тоа се луѓе кои навистина треба да ти бидат блиски и луѓе на кои ќе им веруваш. Сакам да кажам дека зборат “другар“ т.е. “пријател„ ти има големи значење во животот, и поради тоа малку луѓе можат да го имаат тој епитет кога си ти во прашање.

Друже мислам дека горе-доле ова е се она што во овој момент можев да го заклучам.

Ме интересира твое мислење за анализава. Дали сум во право или не?

И секако...мислам дека заслужувам сега една анализа назад.така?

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
ај една анализа и за мене била..;)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Апокалипто...

Ајде вечерта е моја:)хехе се зезам...ајде Апокалипто и тебе да те анализираме..

Личност која ја знаев само преку форумот,а од пред неколку минути ја запознав и на мсн...

Братче ти си едно многу добро суштество,заебант голем,смешен човек...

22 години,а вака по форумов за 16-17 ми личиш:)..незнам зошто...Девица во хороскоп,роден на 11 септември(демн,2 дена пред мене,ама и миљон години:))..

Трудољубив,го сакаш тоа што го работиш,и го работиш со голема желба и голем мерак..

Тврдоглав,човек неможе да те разубеди во ништо...тврд како орев:)

Дружељубив,не те држи место сакаш да шеташ и да запознаваш нови пријателства...

Неможеш без твојте најблиски,тие ти се се во животот..и поради тоа гледаш секогаш да има смирена атмосфера по дома..

Го сакаш фудбалот,посебно црвените ѓаволи или Манчестер Јунајтед...

Што се однесува до љубовен живот...заљубен си,до тебе е принцезата:)...чувај си ја добро:)

Како член те има сегде,со оглед на тоа што го сакаш фудбалот,највеќе те има таму,односно во фан клуб:Манчестер Јунајтед..

Често те гледам и во Играчница и Општи Моабети...

Аватарите и потписите неможам да ти ги разберам но сепак добри се:)...

Што се однесува до мене имаш позитивна репутација од моја гледна точка,исто е и кај другите членови се надевам...

Се гледаме на собиранка и чекам мислење на мсн за анализава..кратка и јасна беше...:)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
The Pirat со тебе прекинувам вечерва,па ќе продолжиме утре со другите...

Иначе твојата анализа ќе биде готова за 15-20 минути:)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Пират звани Бране:)

Еве со тебе ја затварам вечерта...на анализирање од моја страна..

Бране ти си пер едно многу добродушно човече,човек кој има многу меко срце...и кој незнае да се наљути(море знае:))..

Комшија си ми,со тебе сум поминал пола детство,кога ќе ми текне кои глупости сме ги праеле..кога ме учеше да бранам,ќе ме праеше голман..хаха тоа не се заборава...friends:

Те знам многу добро секогаш насмеан,отворен,прав другар..

Го сакаш фудбалот и морам да признаам дека те бива за фудбал добро играш...

Навиваш за Јувентус и никогаш не пропушташ натпревар каде што игра твојот Јуве...

Дел Пиеро ти е омилен фудбалер,ти беше,сто посто и сега ти е...

Обавезно одиш во кладилница,и често ме викаш,а ја па ретко доаѓам...(ај утре ако има нешто викај:))...

Авантурист си ...сакаш да запознаваш и да учиш нови и нови работи...

Семејството ти е се во животот и ништо не би можел без него...:)

Иначе..никогаш на мене не си гледал како помал иако сум помал една година,и тоа никогаш не влијаело на другарството наше...и тоа искрено многу го ценам..

Секогаш тука кога ми треба помош,тука за да ме услужиш или пак ако го немаш тоа,гледаш да го најдеш...

Љубовџија на видое игрите посебно на ПЕС или Про Еволушн:)...исто така љубител си и на филм..сакаш комедии и акции бар јас така знам:)

Девојките не ти биле проблем никогаш,па ни сеа...иако во моментов си во потрага по вистинската...:pipi:

Како член не си многу активен,сега се активираш и тоа ме радува...

Те има во Фудбал,Играчница,Хумор...тука те има највеќе,посебно во Фудбал каде што највеќе се разбираш...и се надевам дека со текот на времето ќе оставиш добар впечаток кај членовите..кој пишуваат во фудбал..

Аватарите и потписите само потврдуваат дека си љубител и голем фан на Јувентус....:tv:
Можам за тебе да пишувам и да пишувам и да пишувам но ќе ми требаат 2 сааати..мислам дека е доволно,и дека анализата ќе ти се допадне се гледаме...поздрав..strogo

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Конечно дојде време и за анализата на Fantom_oh, прво морам да се извинам што волку долго ја одложувам но мислам дека оправдано беше, барав соодветно време и соодветно ниво на концентрација...
...него да почнеме

Fantom_oh-
кога ги читам твоите мислења прво што ми паѓа на памет е дека читам мислења на човек кој буквално е луд по спорт. Човек кој несомнено на формов највеќе мислења има оставено таму, но и искрено нешто што ми е чудно-станува збор за човек кој истовремено ја сака и уметноста и ужива во неа. Искрено малце сум зачуден од тој спој-спорт и уметност но како и да е мислам дека со двете ти иде доста добро и колку што гледам кај тебе престауваат доста добра комбинација.

Како човек си доста млад, а размислуваш прилично доста зрело. Додека не видов кога си роден постојано мислев дека читам коментари на доста созреан човек со големо искуство позади себе. Кога видов колку си “стар“ реков “алал да му е на човеков„. Некако премногу зрело за твоите години ги анализираше работите и премногу сериозно им пристапуваш на проблемите. Што според мене е доста позитивно.

Како млад човек-средношколец имав впечаток дека си доста бунтовнички настроен, дека го мразиш она што сите го сакаат, дека веруваш во она во што сите сметаат дека не е вистина или на кратко: мразиш да правиш она што го прават сите. Единствено нешто во кое веруваш, а во тоа веруваат и многу друго луѓе е господ и цврсто си се држиш на тој твој став.

Во суштина имам впечаток според коментарите овде дека си голем сеирџија и смешните работи некако се дел од твојот живот, на нив обрнуваш големи влијание и ти го исполнуваат живот.

Во склоп на ова ќе додадам дека во животот се врзуваш за многу работи и тие едноставно стануваат дел од тебе.

Кога станува збор за дружење и сл. имам впечаток дека си човек кој внимателно ги одбира пријателите, и за тебе тоа се луѓе кои навистина треба да ти бидат блиски и луѓе на кои ќе им веруваш. Сакам да кажам дека зборат “другар“ т.е. “пријател„ ти има големи значење во животот, и поради тоа малку луѓе можат да го имаат тој епитет кога си ти во прашање.

Друже мислам дека горе-доле ова е се она што во овој момент можев да го заклучам.

Ме интересира твое мислење за анализава. Дали сум во право или не?

И секако...мислам дека заслужувам сега една анализа назад.така?

Воодушевен сум од анализава. Ај шо се’ ми погоди, туку не знаев дека некој на форумов има толку високо мислење за мене.
Иначе ако сакаш ќе ти направам анализа деновиве, ама јас правам Аватар/Тајтл/Потпис/Постови - анализи... Ако чини, ќе ти биде деновиве готова. :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Aj една не дудлацка анализа реална знај некој да ми напрај ако му сум интересен ако не здравје :)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
FLiX

Фликс беше првиот член што ми падна в око одма штом се регистрирав на форумов. Порано киснев во играчница заедно со него во темата Бар:).
Ми изгледа комуникативен, расположен и пријателски настроен иако никогаш не зборуваме на мсн:).
Има голем углед на форумов како мајстор во Photoshop и секој ден ни покажува дека станува се подобар во тоа. За неговата внатрешна личност незнам многу па затоа несакам да пуцам на празно, има време ќе се запознаеме и лично. Знам само дека е добар по душа и заљубен.

Толку вечерва, се надевам не ќе ми замериш поради краткава анализа зашто ми се спијат многу и неможам да кажам све шо сакам:).
Aко сакаш да ме анализираш и ти или некој друг слободно:wink:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Воодушевен сум од анализава. Ај шо се’ ми погоди, туку не знаев дека некој на форумов има толку високо мислење за мене.
Иначе ако сакаш ќе ти направам анализа деновиве, ама јас правам Аватар/Тајтл/Потпис/Постови - анализи... Ако чини, ќе ти биде деновиве готова. :)
Па во суштина ова е реални слика на твојот профил овде на форумов.

Иначе да може очекувам една анализа, ако не ти е проблем?!

Kajgana Shop

На врв Bottom