Не сум Скул, но ќе се пробам
Девојка, која го гледа страствено животот.
Страст внесува насекаде, во љубовта, пишувањето, аватарот, размислувањето, дури и во ракометот кој го гледа. Незнам што си во хороскоп, но ми делуваш класична скорпија, а знам какви се скорпиите (и јас сум :helou
Аватар имаш дефинитивно еден од подобрите тука (без навреда на другите) го имаш задржано подолго време, што значи дека не сакаш премногу промени. Она што те исполнува, што те отсликува, сакаш да го задржеш. Ја сакаш уникатноста... Една од твоите најсилни страни е соочување со проблемот без преќутување, не сакаш некој да ти наметне став - кој не ти е по желба. Не остануваш рамнодушна на тоа некој да ти каже како да се однесуваш.
Си имаш твој живот, и си open-minded. Малку работи можат да те изненадат... можеби да те зачудат на момент, но, прилично без предрасуди влегуваш во секоја ситација.
Во љубовта, сакаш партнерот да го задоволиш максимално, сакаш комбинација на нежност и страст.:smir:
На моменти сакаш да останеш сама, сама на светот, но тоа брзо поминува, бидејќи најважното нешто во твојот живот е љубовта. Зависна со од неа, да добиваш и да делиш љубов...
Добра личност пред се, која се нервира понекогаш за ситници, но, и цврта личност, која може да помине секоја пречка која и се појавува пред неа....
п.с. Сега видов, сепак си била скорпија (и тоа дупла)