Кога ми било мака за тебе, ќе те анализирам, само да завршам со анализата за Д Вемпајр.:smir:G e G o напиша:Лајди ај ако не ти е мака една анализа и од тебе.ако може
Гего, па веќе ти го имам анализирано овој аватар...кога ќе ставиш друг...тогаш, ајде сети се, тоа беше уште пред да се избрише пола година од Кајгана.:back:G e G o напиша:Лајди ај ако не ти е мака една анализа и од тебе.ако може
Могуче е. еден е умот и тој бегат .а аватаров бајги време не е сменатЛејди Сатори напиша:Гего, па веќе ти го имам анализирано овој аватар...кога ќе ставиш друг...тогаш, ајде сети се, тоа беше уште пред да се избрише пола година од Кајгана.:back:
Епа стави некој др. , па ќе те анализирам...:zlo:G e G o напиша:Могуче е. еден е умот и тој бегат .а аватаров бајги време не е сменат
фала мило многу....:smir:Лејди Сатори напиша:~ThE_VaMpIrE~
Интересни впечатоци, навистина...Зошто би мислела дека небото е лага?Знаеш, понекогаш делуваш разочарано од животот, од се што се случува, бунтовник по природа кој да може би го рестартирал светот, но во суштина, изгледа дека се тоа е само уште една твоја идеја со која добро можеш да се забавуваш.
Погледот е ладнокрвен, немилосрден, ама зад окото се крие нешто многу понежно, нешто што толку силно се обидуваш да го скриеш, да не го покажеш, за да не им биде лесно на луѓето да те повредат.
Но сепак, праќаш порака, можеби има нешто нежно во мене, но ако ме допреш или пробаш тоа да го откриеш, ќе бидам немилосрдна.
Скоро и од потписот се добива истата вибрација, дека си разочарана од нешто, од нешто што некогаш одамна ти се случило и сега сите мораат за тоа да платат...
Додека пак со постовите се трудиш да одржиш некое ниво на мистериозност, на мудрост која би била ретка за твои години.Но многу ќе ти биде полесно, ако само ги прифатиш работите, нема потреба да се уморуваш од секоја борба.:smir:
Најпрвин благодарност за интересната и во многу сегменти точна анализа.Скулгрл напиша:Струмикс,не можам да ти го растумачам овој аватар (ми личи на некој дел за автомобил ),можам да кажам каков впечаток ми остави твојот претходен аватар.
Цврстиот непокорлив став на мажот на твојот аватар,строгоста на неговата униформа(веројатно тоа беше,барем мене на тоа ми личеше),и самиот факт што беше сликан одоздола,ме наведува на тоа дека веројатно сакаш почит,и воедно,на некој начин бараш потчинетост.
Од кого не би можела да речам.Првото нешто што ми паѓаше на памет кога го гледав тој аватар,беше строгост.Веројатно сакаш работите да ти се под конец и си добар организатор.
Потписот.Нема кој не знае дека автомобилите се твојата пасија.Се гордееш со тоа твое „хоби”,и можеби се обидуваш твојата пасија да ја пренесеш и на другите,по цена на тоа да изгубиш дел од своето време.
Автомобилот од потписот,чинам е некој постар модел.Мене тоа ме асоцира на безвременост,класика.Значи-уживаш во работите кои ти се допаѓаат,без разлика дали се отмени или најобични.
Пред се,го цениш квалитетот.
Постови.Правиш интересна паралела помеѓу љубовта и еротиката.Ми оставаш впечаток на човек кој пред се силно љуби и е предан,но никако не го запоставуваш и физичкото задоволство.
:cds: Odma be srce, za tebe mozam cel den da zboruvam,ama ke se obidam da bidam dosta kratka.Green eye напиша:jas imama molba do dark angel da me analizira. ona me znae podobro od bilo koj tuka, ona me ima videno vo mn izdanja i situacii, pa taka da ne sakam po avatari i postovi i bilo so, sakam na nacinot ona kako sto si znae.
inaku srcko fala od napred :back::uvo:
Бибика е во пензија.Picasso` напиша:Moze psiho-analiza od Bibika, za mene ?
Fala.