Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Лајди ај ако не ти е мака една анализа и од тебе.ако може :)

С

Сатори

Гостин
G e G o напиша:
Кога ми било мака за тебе, ќе те анализирам, само да завршам со анализата за Д Вемпајр.:smir:

С

Сатори

Гостин
За Вампирката

~ThE_VaMpIrE~​

Интересни впечатоци, навистина...
Зошто би мислела дека небото е лага?Знаеш, понекогаш делуваш разочарано од животот, од се што се случува, бунтовник по природа кој да може би го рестартирал светот, но во суштина, изгледа дека се тоа е само уште една твоја идеја со која добро можеш да се забавуваш.
Погледот е ладнокрвен, немилосрден, ама зад окото се крие нешто многу понежно, нешто што толку силно се обидуваш да го скриеш, да не го покажеш, за да не им биде лесно на луѓето да те повредат.
Но сепак, праќаш порака, можеби има нешто нежно во мене, но ако ме допреш или пробаш тоа да го откриеш, ќе бидам немилосрдна.
Скоро и од потписот се добива истата вибрација, дека си разочарана од нешто, од нешто што некогаш одамна ти се случило и сега сите мораат за тоа да платат...
Додека пак со постовите се трудиш да одржиш некое ниво на мистериозност, на мудрост која би била ретка за твои години.Но многу ќе ти биде полесно, ако само ги прифатиш работите, нема потреба да се уморуваш од секоја борба.:smir:​

С

Сатори

Гостин
G e G o напиша:
Гего, па веќе ти го имам анализирано овој аватар...кога ќе ставиш друг...тогаш, ајде сети се, тоа беше уште пред да се избрише пола година од Кајгана.:back:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Лејди Сатори напиша:
Гего, па веќе ти го имам анализирано овој аватар...кога ќе ставиш друг...тогаш, ајде сети се, тоа беше уште пред да се избрише пола година од Кајгана.:back:
Могуче е. еден е умот и тој бегат :).а аватаров бајги време не е сменат

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Лејди Сатори напиша:
~ThE_VaMpIrE~​

Интересни впечатоци, навистина...​
Зошто би мислела дека небото е лага?Знаеш, понекогаш делуваш разочарано од животот, од се што се случува, бунтовник по природа кој да може би го рестартирал светот, но во суштина, изгледа дека се тоа е само уште една твоја идеја со која добро можеш да се забавуваш.
Погледот е ладнокрвен, немилосрден, ама зад окото се крие нешто многу понежно, нешто што толку силно се обидуваш да го скриеш, да не го покажеш, за да не им биде лесно на луѓето да те повредат.
Но сепак, праќаш порака, можеби има нешто нежно во мене, но ако ме допреш или пробаш тоа да го откриеш, ќе бидам немилосрдна.
Скоро и од потписот се добива истата вибрација, дека си разочарана од нешто, од нешто што некогаш одамна ти се случило и сега сите мораат за тоа да платат...
Додека пак со постовите се трудиш да одржиш некое ниво на мистериозност, на мудрост која би била ретка за твои години.Но многу ќе ти биде полесно, ако само ги прифатиш работите, нема потреба да се уморуваш од секоја борба.:smir:
фала мило многу....:smir:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Скулгрл напиша:
Струмикс,не можам да ти го растумачам овој аватар (ми личи на некој дел за автомобил :)),можам да кажам каков впечаток ми остави твојот претходен аватар.
Цврстиот непокорлив став на мажот на твојот аватар,строгоста на неговата униформа(веројатно тоа беше,барем мене на тоа ми личеше),и самиот факт што беше сликан одоздола,ме наведува на тоа дека веројатно сакаш почит,и воедно,на некој начин бараш потчинетост.
Од кого не би можела да речам.Првото нешто што ми паѓаше на памет кога го гледав тој аватар,беше строгост.Веројатно сакаш работите да ти се под конец и си добар организатор.
Потписот.Нема кој не знае дека автомобилите се твојата пасија.Се гордееш со тоа твое „хоби”,и можеби се обидуваш твојата пасија да ја пренесеш и на другите,по цена на тоа да изгубиш дел од своето време.
Автомобилот од потписот,чинам е некој постар модел.Мене тоа ме асоцира на безвременост,класика.Значи-уживаш во работите кои ти се допаѓаат,без разлика дали се отмени или најобични.
Пред се,го цениш квалитетот.
Постови.Правиш интересна паралела помеѓу љубовта и еротиката.Ми оставаш впечаток на човек кој пред се силно љуби и е предан,но никако не го запоставуваш и физичкото задоволство.
Најпрвин благодарност за интересната и во многу сегменти точна анализа.
Чувствувам само потреба од едно дополнување и објаснување.
На претходниот аватар беше Лудиот Макс. Еден од моите омилени филмски ликови. Тоа беше филмска трилогија, во која во првиот дел кога му го убија семејството, тој го загуби човечкото во себе, во вториот дел луташе и имаше огромни внатрешни борби, а во последниот дел тој пак стана човек. Значи, тука е големината на човекот!
Сегашниот аватар е дел од автомобил, т.н. „радилица“ (работилка на нашо). Таа е извор на силата која го движи автомобилот. Дел од моторот е. себеси се сметам за динамичен човек, кој бара перфекционизам и е во постојано движење.
Во потписот е она што во расклопена форма ми стои во гаражата, и кое еден ден ќе заблеска во сет свој хромиран сјај. Сето свое време кое го имам го посветувам на моето хоби, од чисто задоволство. Моделот на сликата е стар 45 години. Класика е. Јас сум еден од ретките кои уживаат во старите работи. Сами по себе, тие се отмени, несекојдневни во својата појава. И, да, го ценам квалитетот.
И, на крај, јас сум емотивен човек, но и хедонист. Моите емоции се силни, нема средина.
Се во се, одлична анализа. Благодарам!

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Green eye напиша:
jas imama molba do dark angel da me analizira. ona me znae podobro od bilo koj tuka, ona me ima videno vo mn izdanja i situacii, pa taka da ne sakam po avatari i postovi i bilo so, sakam na nacinot ona kako sto si znae.
inaku srcko fala od napred :back::uvo:
:cds: Odma be srce, za tebe mozam cel den da zboruvam,ama ke se obidam da bidam dosta kratka.
Najprvo, mnogu vazna rabota, sto mnogu luge ja nemaat... znaes sto sakas, i toa itekako dobro znaes. Iako ponekogas se gubis koga e tesna situacijata i se' ti izgleda povrsno, sepak na kraj pak imas oformena cel. Sekoja tvoja cel zasluzuva da se postigne, pa za toa ne gi stedis "sredstvata". Za ona sto e vistinski tvoe si mnogu, mozam da kazam na momenti i preterano sebicno i ljubomorno covece, bas onoa kako Golum: "my precious...". Ama za toa pak, na ona sto e tvoe mu davas bezskrajno mnogu ljubov, razbiranje, vnimanie. Koga nekoj te "e** vo zdrav pamet" so isto mu vrakas, no na mnogu poizvrten nacin. Na momenti si covek sam protiv cel svet, a ponekogas si verno kutre. Znaes iskreno da sakas, i go kazuvas toa jasno i glasno, ponekogas i bez zborovi. Se' navidum kaj tebe e mnogu ocigledno, no sepak si dlabok bunar. Za toa mnogu luge ke zgresat kaj tebe, pa posle im e krivo. A umees da prostis nekomu, samo ako si zasluzi.
Kako i da e, ne si dosadna i monotona. I toa mi se sviga kaj tebe, sto znaes kade da stavis red, a kade da gi "pustis koncite". Malo haosno sovrsenstvo. Tipicen primer za dama i bagabont.

Rekov deka ke bidam kratka, a detalno nasamo :helou:
:back:

p.s. Ti si najstrastniot covek sto nekogas ke postoi

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Ми се присака и на мене да ми напраи некој, да видам шо ке погодат :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Volkswagen...бунтовникот.:)
Анализата на твојот аватар е повеќе од очигледна.Борец за правда (дали се работи за бранење на послабите од тебе или обид за поправање на грешките кои се во твојот домен на моќ),вечно незадоволен од сите оние кои лекомислено ги прифаќаат туѓите (наметнати) ставови и сфаќања.Пред се сакаш да бидеш свој,можеби се мислиш за авангардна личност.Понекогаш претеруваш со твојата бунтовност,па на моменти ми изгледаш „лажен”.Добро е да се има желба за промена,но некои критики ти се одвишни.Полн си со животна енергија и желба за живот,иако не го потенцираш тоа премногу.
Веруваш мо моќта на револуцијата,активен си,импулсивен.
Потпис.Во согласност со аватарот.Револуцијата повторно како мотив.Да не се повторувам,прочитај го погоре напишаното :pos:
Постови.Дел од твоите постови се напишани на зрел начин,изобилуваат со информации.Веројатно ти си таков кога треба.Знаеш да бидеш сериозен и прецизен кога станува збор за извршување на некоја задача.
Другиот дел (помал,но сепак е тука:))изобилуваат со бунтовност и неприфаќање.Сум забележала дека понекогаш им се потсмеваш на одредени форумџии кои се...па да речеме на маааалку пониско интелектуално ниво:)
Единствената забелешка која ти ја упатувам ја спомнав и погоре.Понекогаш делуваш премногу бунтовно.Убаво е да бидеш така настроен,но сепак,денес тешко се менуваат работите (не сите,но повеќето).Треба да го прифатиш тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom