Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
...Но,имам впечаток дека си прилично срамежлив и чувствителен и дека тешко ти е да се отвориш пред луѓето.Не знам дали во минатото се имаш изгорено или таков си отсекогаш,но мој совет е малку да се опуштиш,пробај да веруваш во другите,стави се некогаш во светлото на сцената,не биди секогаш посматрач од страна.
Не си многу зборлест.Всушност,многу малку збориш.Имаш куп информации,начитан си,интелегентен си и само уште ти останува да ја надоградиш својата самодоверба.
За потцртаново се работи за изгорување и тоа ептен гадно... се трудам во последно време што поотворен да бидам. КАков бев пред 3 години подобро да не правам муабет.
...Некогаш знаеш да бидеш премногу сериозен.Малце разведри се,почни да гледаш розево.Значи да не се разбереме погрешно,не викам дека немаш смисла за хумор,само ти сугерирам да не бидеш толку организиран и одговорен.Направи некоја глупост да време на време.Сега нромално не да станеш багабонт,али така убаво ислуфтирај се одвреме на време...
Благодарам многу за советите многумина од нив ми изгледаат изводливи.
И уште еднаш благодарам многу за целокупната анализа, воодушевен сум од севкупниот труд.

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Не сум Сатори,ниту Ада ниту Драма,ама бидејќи ме прескокна кога ти побарав анализа,сега јас... *мухаха**трие раце*
Император како ник..бла.Клише.Сигурна комбинација која не може да потфрли.Не уште еден пациент.:)
Император е храбар.Нели..император и стаф.Ама не,император е навистина храбар.Скока од дебата во дебата без проблем,и доста цврсто се држи до неговото мислење,макар и да е погрешно.Тоа е дух.
Му оди форумџиствово.Имам впечаток дека пасија му се форумиве,бидејќи и по другиве форуми забележувам императори,па веројатно оперира и по другиве терени.Искуство.Значи тука се поставува прашањето-Дали мозочето на Император се сведува на дифолт мислења од теми коишто по десетпати се повторуваат по форумиве,односно тренинг,или едноставно типчето го има она?
Хм,на моменти си ме изненадувал со своите мислења во позитивна конотација.Продолжи така.
И покрај се,ми остануваш голема мистерија.И покрај сликата на аватар,кога глумиш лудило во профил на император.Ми се враќа сликата од Цезар во учебник....има сличности.:budala: Не откриваш многу за себе,овде си да го застапуваш својот став,а не да разрешуваш прашања на љубов или смрт.Иако,би било интересно да те видиме и во такво светло.
Император сигурно како и секој адолесцент се дружи,излегува со другари,пие пиво и лади кулер на Фешн тв ако не може да си игра со девојката под маса?Или не?:)Хм,не знам,не ми се вклопуваш во тоа сценарио.Не глумиш и не сме виделе повеќе императори во еден.Сачувај боже,каде ни е крајот после.Си го пораснал тоа барање на себеси,што е за поздрав.
Се на се,имам позитивен впечаток за тебе.Продолжи така...
некаде имам слушнато дека ако некој често ти го изговара името (никот) дека те гледа со многу голема почит и дека има симпатии наспрема тебе....хехе..а може и згрешил тој

Да нема заблуди...ме има само на еден друг форум со 20 до 30 мислења, Кајгана е мојот дом:wink:, така да со форумџиство се мафтам од денот кога сум регистритан на кајгана...и не сум копи пејст фраер на мислења и филозофии :)...дури и книги одвај читам
е, само за ова не те разбрав што сакаш да кажеш
"Не глумиш и не сме виделе повеќе императори во еден.Сачувај боже,каде ни е крајот после. ":toe:
Иначе ме погоди во главно....фала,
ај за кратко и тебе ќе те анализирам:smir:

R

Razorblade Kiss

Гостин
некаде имам слушнато дека ако некој често ти го изговара името (никот) дека те гледа со многу голема почит и дека има симпатии наспрема тебе....хехе..а може и згрешил тој
Ahhh..typical male reaction
Јас пак не гледам никакви симпатии,само зајадливост.
Интересно ми е да ги кажувам никовите,бидејќи патам од склероза во серии.Може да почнам да анализирам црвенокоса силиконка.
А за повеќе императори во еден..мислев на повеќекратна личност :smir:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Не дека немам анализирано, не дека ме немаат анализирано ама ке сака некој пак...Одговорно враќам.:smir:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Еве јас, ама да вратиш:)

Многу интересен профил, интелигентна и паметна девојка која остави голем впечаток уште во сам почеток...
Девојка која е доста приврзана за својата мајка...Комуникативна кајганџика и пред се голем другар.Апатична девојка, која безрезервно дели совети каде и да се побарани...
Многу се замараш со луѓето, битно ти е што мислат за тебе,сакаш да оставиш впечаток, да се докажуваш, ги анализираш нивните постапки, навлегуваш во нивните проблеми, во она што го мислат за тебе итн...Сето тоа е нормално на патот кон зрелоста...
Доста си директна и отворена, без предрасуди, стоиш цврсто на земи , знаеш што сакаш , имаш амбиција да станеш успешна и независна:)
Среќно:)

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Еве јас, ама да вратиш:)

Многу интересен профил, интелигентна и паметна девојка која остави голем впечаток уште во сам почеток...
Девојка која е доста приврзана за својата мајка...Комуникативна кајганџика и пред се голем другар.Апатична девојка, која безрезервно дели совети каде и да се побарани...
Многу се замараш со луѓето, битно ти е што мислат за тебе,сакаш да оставиш впечаток, да се докажуваш, ги анализираш нивните постапки, навлегуваш во нивните проблеми, во она што го мислат за тебе итн...Сето тоа е нормално на патот кон зрелоста...
Доста си директна и отворена, без предрасуди, стоиш цврсто на земи , знаеш што сакаш , имаш амбиција да станеш успешна и независна:)
Среќно:)
Лејди бре ме испофали.Фала ти многу.За тебе правам една опсежна.Затоа ке стигне потаму, ке борчам.:back:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Лејди бре ме испофали.Фала ти многу.За тебе правам една опсежна.Затоа ке стигне потаму, ке борчам.:back:
Нема потаму, одма, нели си одговорна?
Чекам за во рок од 15 минути:smir:

D

Delux

Гостин
Не сум Сатори,ниту Ада ниту Драма,ама бидејќи ме прескокна кога ти побарав анализа,сега јас... *мухаха**трие раце*
Император како ник..бла.Клише.Сигурна комбинација која не може да потфрли.Не уште еден пациент.:)
Император е храбар.Нели..император и стаф.Ама не,император е навистина храбар.Скока од дебата во дебата без проблем,и доста цврсто се држи до неговото мислење,макар и да е погрешно.Тоа е дух.
Му оди форумџиствово.Имам впечаток дека пасија му се форумиве,бидејќи и по другиве форуми забележувам императори,па веројатно оперира и по другиве терени.Искуство.Значи тука се поставува прашањето-Дали мозочето на Император се сведува на дифолт мислења од теми коишто по десетпати се повторуваат по форумиве,односно тренинг,или едноставно типчето го има она?
Хм,на моменти си ме изненадувал со своите мислења во позитивна конотација.Продолжи така.
И покрај се,ми остануваш голема мистерија.И покрај сликата на аватар,кога глумиш лудило во профил на император.Ми се враќа сликата од Цезар во учебник....има сличности.:budala: Не откриваш многу за себе,овде си да го застапуваш својот став,а не да разрешуваш прашања на љубов или смрт.Иако,би било интересно да те видиме и во такво светло.
Император сигурно како и секој адолесцент се дружи,излегува со другари,пие пиво и лади кулер на Фешн тв ако не може да си игра со девојката под маса?Или не?:)Хм,не знам,не ми се вклопуваш во тоа сценарио.Не глумиш и не сме виделе повеќе императори во еден.Сачувај боже,каде ни е крајот после.Си го пораснал тоа барање на себеси,што е за поздрав.
Се на се,имам позитивен впечаток за тебе.Продолжи така...
Ќе умрам ако не те запознаам,Robidizleidezle bla bla Kiss

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Нема потаму, одма, нели си одговорна?
Чекам за во рок од 15 минути:smir:
Обично не анализирам аватарчиња, ама сметам дека Лејди не случајно го избира аватарот со Анџелина Џоли.Џоли како силна, темелна и независна жена која храбро чекори по својот пат е вистинска идентификација за Лејди. На Лејди не и треба некој од спротивниот пол да ја насочува и поддржува за таа да биде среќна и успешна.Таа го може тоа сама па се добива впечаток дека е феминистички настроена.Меѓутоа балансот во никој случај не е она што и недостига затоа што секогаш умее да го пронајде.Тактична е, ги разбира лугето и тоа не се должи само на нејзиното животно искуство туку и на тоа што се изградила во една позитивна личност.А голем дел од тоа се должи на работата, оти се рекло дека работата го прави човекот, а Лејди е тип на човек кој сака да работи и умее добро да сработи одредена работа. Оптимист е и покрај тоа што негативните опшествени појави и личности знаат често да ја изнервираат таа има доволно цврста личност за да им се насмее и да си продолжи цврсто по својот пат.Ке нагањам дека во хороскоп е некој огнен знак па тоа и ги олеснува работите кога треба да искаже некој свој став или да се спротистави.
Лејди не знам колку погодив, ама и времето ми беше кратко.:wink::smir:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
GeGo

Весел и ведар тип на човек, често е во бркотници и збунет:)...Ама пак затоа има широка насмевка на неговото лице која плени ....
Работлив е, сака да постигне во животот, трпи многу на своја кожа, ќути и посматра додека не му пукне филмот...Колку и да му е тешко, утрото се буди со свежи и ведри мисли, и гледа многу позитивно на животот....Затоа е многу прифатен во друштво...Многу го сметаат за нестабилен и незрел, само нивна грешка...Баш напротив доста интелигентно створење:)
Знае да го живее животот и да ужива во него...Затоа многу и му завидуваат:)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Лејди драга очекувам од тебе анализа...враќам утре сега сум пијан:pos:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Лејди драга очекувам од тебе анализа...враќам утре сега сум пијан:pos:
Што да кажам за тебе, жива легенда си:vozbud:
За интелигенција да не прајме веќе муабет...На почеток кога се зачленив на форумов, најискрено се чудев како може толку да ти работи кликерчето на тие години...Директен си, брз, искрен, дрзок кога треба, човек редок во ова општество, и за жал мој драги, во ова и вакво општество ке се сопнуваш со многу будали баш поради таа директност....Денес сите знаеме се ценат само лижачи...
Друго, имаш срце како од бивол, ако не си некој стокилаш....Знаеш да сакаш, да цениш, да почитуваш и сакаш возврат се разбира....Имаш око да одмериш добро од лошо, и бргу се разочаруваш кога ќе го погледнеш реалниов свет...
Трето, уметник во душа....Твојата прва љубов, фотографијата...Прекрасно сликаш, имаш осет за естетика...
Голем другар, многу почитуван и баран во друштво....Умееш и знаеш да уживаш во животот...
Амбициозен , да не зборувам, покажува факултетот...
Темпераментот ќе си го намалиш, научи пријателе да голтниш наместо да кажеш повеќе ќе те сакаат лигајчарите:)
Продолжи така, со мали надградби:wink:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
бидејќи ме прескокна кога ти побарав анализа,сега јас...
Ај да видиме вака....
Razorblade Kiss...песна од HIM , хмммм може смешно е ама тој албум го имам слушано неколку пати на ден и ги знаев сите стихови од почеток до крај, (кажи а ,ова неможеше да го претпоставиш за мене)ама тоа беа времиња пред да запливам во водите на металот...него ај доста за мене :vozbud:..,

Книги , поезија ,проза ......учено девојче, начитано т.е во процес на начитување:)...браво...уште еден член на рокенрол заедницата...и за тоа браво......Ама и ти ќе да си хард кор и ќе да си стоиш на зборот кога ќе кажеш нешто...:)...а и гледаш да ти држи вода тоа што ќе го кажеш
Девојка со карактер...Девојка со став.Не си некоја празноглава...

бре, ме остави без зборови...неможам нешто спесифично сега за сега да извлечам од тебе....а да ти кажам право се пронаоѓам во некои твои карактерни особини и зборови....така да , ради тоа малку ми е тапа да зборам...уфф....тебе ќе треба да запознаам лично , ако не наведе патот некогаш...па тогаш ќе имам многу повеќе да искоментирам..
и во секој случај позитивно мислење имам за тебе:)

Kajgana Shop

На врв Bottom