- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.719
- Поени од реакции
- 13.437
За потцртаново се работи за изгорување и тоа ептен гадно... се трудам во последно време што поотворен да бидам. КАков бев пред 3 години подобро да не правам муабет....Но,имам впечаток дека си прилично срамежлив и чувствителен и дека тешко ти е да се отвориш пред луѓето.Не знам дали во минатото се имаш изгорено или таков си отсекогаш,но мој совет е малку да се опуштиш,пробај да веруваш во другите,стави се некогаш во светлото на сцената,не биди секогаш посматрач од страна.
Не си многу зборлест.Всушност,многу малку збориш.Имаш куп информации,начитан си,интелегентен си и само уште ти останува да ја надоградиш својата самодоверба.
Благодарам многу за советите многумина од нив ми изгледаат изводливи....Некогаш знаеш да бидеш премногу сериозен.Малце разведри се,почни да гледаш розево.Значи да не се разбереме погрешно,не викам дека немаш смисла за хумор,само ти сугерирам да не бидеш толку организиран и одговорен.Направи некоја глупост да време на време.Сега нромално не да станеш багабонт,али така убаво ислуфтирај се одвреме на време...
И уште еднаш благодарам многу за целокупната анализа, воодушевен сум од севкупниот труд.