Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
ajde jas :)

Ај некој нека ми направи анализа...Ќе возвратам и јас со анализа, не се секирајте.
Може?:smir:
iako vo posledno vreme mi otkaza ona custvo za detalji, dobro e sto e tuka opcijata da procitam del od tvoite mislenja...
pa sooooznam :)

gleam deka si vesela, mnogu ne se zamaras ako nesto ne ti uspee... valjda si vikas aj sledeci put bolje ke bide vetuvam :D

znaes da sakas, sakas da te sakaat, iskrena, verna, nepravdata te boli, ne pokazuvas znaci na slabost, taga razocaruvanje, vo posiroka javnost iako toa moze da bide so golem intenzitet... i taka... slicni sme.. ova e odokolu

popravii me ako gresam nesto, taka sto sama ke si kazes nekoj zbor za tebe:pipi:

pozdravce:smir::helou:

R

reactive89

Гостин
Ај некој нека ми направи анализа...Ќе возвратам и јас со анализа, не се секирајте.
Може?:smir:
Eve jas :)

Prekrasno devojce, sekogas znae da razveseli da pomili so zbor ako treba, da soslusa i da bide tuka za tie sto i znacat i sto ja pocituvaat!!!
Prekrasen karakter, prostliv, mil, nezen, koe sekoe masko bi posakal da go ima kaj zenata!!!
Emociite ne gi izrazuva direktno, no ako ja poznavate podobro ke ja citate izmegju recenici :)
Znae sto saka od sebe i od drugite, malku sramezlivka :) no edinstvena - posebna :)
Milinata i slatkosta koja ja dari kon lugjeto koi i znacat e fenomen, znae da saka i da pocituva toa sto go saka, no saka da e sakana i pocituvana, verna i ocekuva da drugite i bidat verni, go zivee zivotot takov kakov sto e, kakov sto ke i dojde vo momentot.... ne se grizi mnogu za idninata zasto znae oti sekad ima posvetla strana i gleda so polno srce radost na taa strana....
4 zbora mozat da ja opisat:
- Graciozna
- Mila
- Edinstvena
- POSEBNA :)

:smir::smir::smir::smir::smir:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Se izvinuvam da ve prasam,ke ve molam ako sakate,dali moze...:pos:da mi napravite i mene analiza...vrakam :pipi:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
...znaes da sakas, sakas da te sakaat, iskrena, verna, nepravdata te boli, ne pokazuvas znaci na slabost, taga razocaruvanje, vo posiroka javnost iako toa moze da bide so golem intenzitet... i taka... slicni sme.. ova e odokolu...

popravii me ako gresam nesto, taka sto sama ke si kazes nekoj zbor za tebe:pipi:
Прво да ти кажам фала ЛејдиДи:smir: . Еве си кажувам: Не покажувам знаци на слабост, да, ама тоа не значи дека не се нервирам кога нешто нема да ми успее. Викаш слични сме а:helou: ?

Eve jas :)

.... ne se grizi mnogu za idninata zasto znae oti sekad ima posvetla strana i gleda so polno srce radost na taa strana....
Реактив фала ти и на тебе, ама мала замерка...Се грижам и тоа како за иднината...понекогаш не можам да живеам во сегашноста баш од таа причина...Поздрав!

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Прво да ти кажам фала ЛејдиДи:smir: . Еве си кажувам: Не покажувам знаци на слабост, да, ама тоа не значи дека не се нервирам кога нешто нема да ми успее. Викаш слични сме а:helou: ?

Реактив фала ти и на тебе, ама мала замерка...Се грижам и тоа како за иднината...понекогаш не можам да живеам во сегашноста баш од таа причина...Поздрав!

да бе, викам :) не лажам :smir:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Му се анализира на некој?:pipi::back:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
А ти си SWEDEN со 16-ти јузер.

Те оставивме малку да се порадуваш, чисто да видиме како ќе се однесуваш со новиот идентитет, да го проучиме малку повеќе мултипл персоналити дисордер синдромот низ конкретен пример.

Доволно беше, ја затвараме лабараторијата, соодветно на тоа и заморчето повеќе не ни треба.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.125
Поени од реакции
25.584
Fortune-favors the bold

3.30 сабајле после журка со промил плус Векија.

Fortune, среќа, богатство судбина. Oва дефинитивно нема да биде едноставна работа.
Да не беше напишано толку ќе мислев дека станува за метаморфоза на карактер лик и дело односно успешно завршен процес на образование на ФДУ ама не е така. Кога се фрла паричка паѓа 5-ка или глава. Во исклучителни ситуации тоа не се случува односно самата паричка пркосејќи и на силата на гравитација застанува на страна. Во редоследна низа од цифри од 1 до 50 Форчн ми е 25. Да беше клима ќе беше умерено-континентална. Балансот во овој случај ми е фасцинантен и редок. Од секогаш способноста за адаптабилност сум ја сметал за исклучителна доблест. Кај тебе драга моја може да се сретне се освен екстремност. Се што е претерано е лошо ќе каже еден од столбовите на филозофијата големиот струмичанец Аристотел.
На која и местоположба да е кај неа се приметува став, мислење цврстина карактер. Кога конечно те запознав целата телесна конституција целиот говор на цело тело кажуваше една работа: Пружи ми рака ќе ја стиснам цврсто, прегрни ме и ќе остиш притисок од две раце, забиј ми нож во грб и ќе осетиш нешто пооштро и поладно меѓу пршлени. Има 26 г. Преломна генерација односно го имаш земено најубавото од двете ери традиционалната со одлики на галантност, гордост, чесност и либералистичката со одлики модернизам, антитабуизам и отвореност. Девојката е од оние што ги прави пуздер колегите и шефовите на работа а спрема сатенски постели и вина за среќниот избраник. Во Блендерот наречен секојдневие оваа млада дама најверојатно искуствено го има научено рецептот на колку грам рационализам а колку сензиционализам е потребно за напитокот да не биде ни блуткав ни преблаг. Ова особено се гледа по постовите во Љубов и Секс каде што впрочем беше своевремено модератор корегирајќи ја ултралиберализираната Црвенокоса а од друга страна несогласувајќи се со про-конзерватизмот на Дивајн. Форчн сум запознавал доста личности од спротивниот пол што биле паметни, успешни, сестрани на дебтно поле ама истовремено и неженствени, феминистки и резервирани. Од друга страна сум среќавал женствени, провокативни (во позитивна смисла) и љубовџики кои за жал биле плиткоумни и непродуховени. Ретко некоја со the full package.
Сепак сеуште мислам дека поседуваш несигурност и мала доза на страв и покрај сите постови и покрај висоиот статус во форумскава ни хиерархија остануваш мистерија народски кажано човек од сенка. Точно, пуштената стрела не се враќа назад, ама па непуштената не ја погодува целта.

Kajgana Shop

На врв Bottom