Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

С

Сатори

Гостин
...

Лејди Сатори:)

Прашањево...

Од која страст сум воодушевен?

Хм, на убавите глатки линии... ;) имам страст на тоа.
Дали Сатори изгледа како некој вид на гатачка?
Хммм ... дали? :vozbud:

П.с. Ако обожаваше автомобили, нели беше тоа очигледно?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Lady модераторка на подфорумот за Општи муабети моја колешка и забавна личност за муабетење на мсн:)
Од разгледувањето на нејзиниот профил т.е. нејзините мислења гордо можам да кажам дека од неа зрачи интелект, зрачи позитивна енергија и јачина со која кажува дека има поминато и сито и решето....
За секое дупче капаче, за секоја солза марамче. Со ова сакам да кажам дека а Lady знае во секоја ситуација да извојува победа, а исто така и за секој човек на кој му треба рамо за плачење да го ислуша и да го даде рамото за да и го намократ т.е. исплачат....

Lady има wide angle view :wink: што значи дека не гледа во еден правец туку гледа на сите страни, знае за секоја убава тема да даде убав одговор, за секоја смешна тема смешен, за мистериозна мистериозен.....

Во врска со љубовта Lady сака со нејзиниот партнер да биде едно, значи да нема машка/женска работа, се' да биде заедничко и потполно сложно. Мислам дека не згрешив за ова:wink:

Ајде сега малце за нејзиниот форумски изглед
Lady: Дама на висока нога со која нема заебанции освен ако она самата не изрази желба
Angelina Jolie: Незнам што повеќе да кажам за ова, слика вредна милион зборови:)
Тоше Проески: Немам некој посебен збор за ова...само тага:(

За крај нешто лично:wink:
Македонка-уф го обожавам ова име, повторно звучи гордо грациозно и песната Македонско девојче кажува се' т.е. за сите Македонски Девојки нали

...дали има на овој бели свет
поубаво девојче од Македонче? (ИМА ЛИ)
нема нема не ќе се роди
поубаво девојче од Македонче....

С

Сатори

Гостин
.

Кога во галерија ќе тавиш фотографија со кафеави леќи,тогаш ќе имаш анализа од мене...и тоа многу добра анлализа:smir:
А што треба јас да направам за една многу добра анализа од тебе?:pipi:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Доста интересна тема и јас би сакал нешто ко за мене.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не може. Анализи добиваат оние кои се потрудиле да изанализираат некого. Плус, и имаме правило кое вика дека ти со твоите 44 мислења, немаш право да побараш анализа, сеуште :)

Ајде, трк на работа.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Многу ми се свиѓа идејата за психоалализа и ветувам дека и јас ќе се стаам у улогата на психолог (ме бива)...Само ве молам, било кој, една анализа за мене:wink: !:helou:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ај по барање на Drama Queen :costumed3 , ќе ја направам првата психоанализа на некој од форумов...Имам трема...:icon_bigg
Вака Drama Queen, омилена фраза ти е: Love is in the air! Скоро секој ден си супер расположена, самоуверена си, си го слушаш оној внатрешниот глас, опуштена си, зборлеста, збориш без влакна на јазик...
Приметив дека си искрена, нејќеш да лажеш, а исто така и упорна. Значи кога ќе ти се деси нешо лошо ти не си типка шо се депримира, едноставно можеш да се отвориш и испразниш на некоја блиска другарка и веќе си ко нова. На пр. Не ти е страв да заплачеш пред најдобрата другарка. За тебе важи она: Life goes on! Знаеш дека секогаш има rise&fall во животот ама "Надежта последна умира" и знаеш дека "После дождот доаѓа сонце"! И кога се караш со луѓето после брзо ти поминува.
Љубовта ти е на прво место. Не мислам само на љубовта кон типот туку и кон животот воопшто, на љубовта кон себе, на љубовта кон музиката :music2: , убавото време, другарките, излагањата :party3: , духовитите луѓе...Кога сме веќе кај љубовта, од типот бараш да те сака, да покажува разбирање, да има смисла за хумор, да ти дава сигурност, а надворешно да е среден...Во љубовта се посветуваш, обично оставаш да те водат емоциите. Сметаш дека во љубовта вреди да се ризикува, а ако некој ти згрешил онда си викаш: What goes around comes back around.
Во врска со дружењето, се гледа дека си баш харизматична, сакаш зборлести, интересни луѓе, а сакаш и запознавање на нови фацки...Сакаш да им помагаш на луѓето, да се зезаш со другарки...Прилично као секоја ученичка, нејќеш школо, прво, ради тоа шо не можеш да се наспиеш убаво... Имаш братче 6 год. помало, кој понекад знае да те нервира... Знаеш да бидеш и тврдоглава...Живееш во сегашноста, не се каеш за минатото, а понекогаш си фантазираш за иднината...
Епа се надевам добро беше...:wink: :icon_cool
PS. Ќе напраи некој за мене?:helou:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Доста интересна тема и јас би сакал нешто ко за мене.
Не сум ја следел до сега темава заради тоа барам психоанализа и тоа од било кого, да видам што-како? после ветувам дека и почнувам со анализа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom