Не ги навредувај Талибанците/Авганистанците и не ги споредувај со овие смрдлививе и посрани дебили ... од овие нема бетер ...Кога талибанци ќе се спуштат во град тоа е резултат. Ова е убав доказ дека со талибанци нема соживот.
А јас па го чекам моментот кога и самиот Бит-Пазар и Чаир(цел од крај до крај) ќе го видам со мои очи во пламен ... ако треба ќе живеам уште 500 години за да ја видам таа(слатка)глетка ...Моментално на Бит Пазар е доста интересно, запален е автобус на ЈСП
Браво...Инаку 1 слика како да е фотошопирана ми изгледа и тоа баш кај крвта. Ова гарант е намештаљка да се прикажат како жртви. Овие да биле тепани ќе имаа чалми ќе носеа , Немаше да бидат во состојба да стојат. А не па да даваат интервју за македонската ал каеда телевизија АЛСАТ.
А сега бе планинару еден искривен! Да нема земја да ве закопаат планинари смрдливи!КРВ ДА СЕРЕТЕ!Sami pocnavte!
ALBANCITE ne tepaat deca...
Мајками сега ми се јави, ми ја раскажа голготата што ја поминала се изнервирав.
Кај чаир свртел автобусот и кај пластичарска улица по автопатот накај континентал зошто блокиран бил чаир. И кај мостот пред битпазар од горе се симнале љочкиве со шалови завиткани со шипки и ги стопирале колите и автобусот И СИТЕ ГИ ТЕПАЛЕ. Автобусот ги отворил вратите овие почнале да го кршат автобусот И ДА ГИ ТЕПААТ ДЕЦАТА ВО НЕГО. Сите се разбегале мајками со уште неколку жени не знаеле кај да се скријат. Тоа било ужасно да гледаш како тепаат деца и да не можеш ништо да сториш околу тоа. Мајками вика ко во војна да се наоѓала.
До сега ми раскажуваше на телефон и плачеше :S
матер ќе им ебам ќе тепам се живо и полиција нема да ме спречи се да им ебам и држава и се. сега сител не спомна ништо крв да серат, опозицијата ги правела протестите викаат мамето да им го ебам.
Битно е да сфатиш во каква игра си вмешан и колку потезите што ги правиш ти помагаат или одмагаат. Потпишан е договор кој дозволува да се поставуваат министри албанци, ако ти протестираш против тоа значи го прекршуваш договорот односно законот, исто како да поминиш на црвено светло. Што значи полицијата треба да реагира против оној што го крши законот. Колку што видов вчера на протестот имаше и запалено албанско знаме и тепани албанци и скандирања гасни комори и.т.н. Тоа даде можност денеска албанците да излезат на протест против тоа што се случи вчера и да одговорат со иста мерка, зошто ние први почнавме. Многу се прајме паметни а секогаш не фаќаат во тесно. Треба поинаку да се води играта, само очигледно гневот не не остава така да размислуваме. И одвоените тепачки на 3 ца против 2 ца не се меѓуетнички и не можат да се искористат против албанците. Тие се само тепачки на 2 ца против 3 ца.Еве уште еден што му била извршена Лоботомија. Само кај Македонци ќе најдеш вакви дрвени авокати на рамковни. Кај рамковните ни еден нема да најдеш што ќе изиграва дрвен адвокат на македонците.
Иако постов не е наметен за мене(за шошоњата е) сепак ќе искоментирам...А сега бе планинару еден искривен! Да нема земја да ве закопаат планинари смрдливи!КРВ ДА СЕРЕТЕ!
Значи време е да се регистрираме и да ја спречиме пропагандата на Дарданија.Иначе watermelon на форум.хр е нашиот мил и драг дарданија. Секој втор пост му е лага, вика немало полициска интерценција над македонците вчера а имаше онесвестен од претепување, вика немало претепани македонци од страна на албанци а веќе ги има неколку десетици и за крај Македонија ја споредува со Косово и вика дека државата мора да се подели. Тука глуми некоја неутралност а ако сакате да му го видите вистинското лице одете на форумот погоре.