Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.372
- Поени од реакции
- 4.904
По шо ќе ви напрајме сеа со контра протестот. Ќе ве искиниме живи. Да видите како се протестира, а не ко вас.
Е ова највише ме нервира (од медиумиве), државава пропаѓа, поскапе све 300 посто али битно на Бендевска тангата и се видела, ебате моронштината ебате. Па и овој/оваа што фотографирал, се глеа дека само трошат време во собрание.Ајде да одморите малку со протестите со малку дркање дали е во ред или не да се носи црна танга на црн фустан, или бела танга на црн фустан .
Вечерва како ми е дојдено до тангата нејзина ми се згади.
Не си машко затоа вака збориш.Е ова највише ме нервира (од медиумиве), државава пропаѓа, поскапе све 300 посто али битно на Бендевска тангата и се видела, ебате моронштината ебате. Па и овој/оваа што фотографирал, се глеа дека само трошат време во собрание.
Останатиот медицински и немедицински персонал пак ќе извиси..пак ќе го испуши немиен.......Самостојниот синдикат на скопските клиники дека на 24. овој месец ќе излезат на генерален штрајк, ако Министерството за здравство не им ги зголеми платите на лекарите.....
Тој е тука специјално за такви моменти ништо чудно да имаат архива од вакви слични фотографии и во даден момент кога треба ги објавуваат.Е ова највише ме нервира (од медиумиве), државава пропаѓа, поскапе све 300 посто али битно на Бендевска тангата и се видела, ебате моронштината ебате. Па и овој/оваа што фотографирал, се глеа дека само трошат време во собрание.
Не заебавај бе оваа оратор? Па оваа дткаше и кога читаше не па оратор, уствари не ме ни чуди кога гледам какви им се гласно говорници во партијата БАХХХХХХХХХhttp://kurir.mk/makedonija/vesti/33437-Demonstranti-SDSM-go-politizira-protestot
Девојката што збореше за време на контра протестот за Мартин
Еве ја од пред некој ден, добила награда за најдобар оратор во натпреварување организирано од младите сили на партијата која е на власт
Тоа е таа младина ...
И сеа е исто, контра протестанти, истите фаци кои се и тутунари и стечајци и све остало, веќе видено, како се вреѓа интелигенцијава на народов тоа чудо едно е.
Војна не, нема со кого да се војува ама нешто друго треба...Кои се будалите кои ќе протестираат против ..... дај набројте се.
Ајдеее граѓанска војна бре бре........