Aко сакаме да се извадиме од гомната у кои цапаме 20 години треба протестов да добие масивност. Ич кур да не не боли како ќе не окарактеризираат глаучите - хулигани, комуњари, вмровци, платеници, соросоиди....пошо искрено преку такво ми е како ќе ме наречат, затоа шо тоа им е една добра манипулација која ја трењираат 20 години и шо е најстрашно им проаѓа.
Наместо да седите дома и да фаќате сеир на протестантите, а при тоа и да јадете гомна на фејсбук дека хулигани го демолирале Скопје - ШО УСТВАРИ НИКАД И НЕ СЕ ДЕСИЛО ТАКВА ГЛУПОСТ, А ДА СЕ ДЕСЕЛО НЕМАШЕ ДА НЕ РАБОТАТ ТОЛКУ ДУГАЧКО
излезете и протестирајте како секаде у свет. Покажете дека ви е преку глава од сите манипулации со вашата интелигенција. Заебете ја бар еднаш партијата и мислете на себе, својата и иднината на вашите деца/внуци. Ако еднаш се собере маса да го изрази незадоволството од секојдневните поскапувања, следен пат ќе размислат дали ќе покачат нешо шо им се сонило како добра идеја.
Време е да кажеме НЕ на секојдневното е*авање. Колку повеќе не има, колку сме посложни толку нивната моќ е послаба.
Време е во МАКЕДОНИЈА да се случи народ. Кажи му НЕ на Трпе у себе и истакни ги мадињата пред регулаторна.
http://www.time.mk/read/ae0370ad43/d89e6015a4/index.html