M
Moon Child
Гостин
Шта речи...
Ќе се чудат после зошто театрите им се празни...
Шта речи...
Автобиографска улога изгледа му беше таа„Пички дезертерски“
Џанго Сапун
За вакви дебил(к)и лустрацијата е единствено решение. И тоа додека е пресна работата. Целосна дискредитација до ниво да мие говна по тоалети. Да види малку аргатска работа, не само да моча од керамиди.
Шта речи...
Има мочковци од керамиди и од другава страна, т.е. од претестирачиве. Со многу голем ентузијазам следев што се дешава кога почнаа протестиве, и многу ми беше драго што до некој степен се радикализираа, но во последно мислам дека се издиша работава. Нон стоп по фејсбук ми се појавуваат слики што некој лајкува едни те исти луѓе се прават главни, едни те исти луѓе се најгласни, како заслугата сами на себе да си ја припишуваат. Одат на протест па се сликаат и тагираат каде се, кењавец да те фати. Извесна Ирена Ристиќ во денот по 6 пати ми излегува на почетна а не ми е пријателка, па и некои песни измислуваат се глупираат.За вакви дебил(к)и лустрацијата е единствено решение. И тоа додека е пресна работата. Целосна дискредитација до ниво да мие говна по тоалети. Да види малку аргатска работа, не само да моча од керамиди.
Постои и опција избриши ја или сокриј објавата.Сега бев на профилот на Јелена Жугиќ и таква објава не гледам. По се изгледа уште еден мизерен спин од шарените. Од друга страна до сега сто пати имаше повици за линч и паѓање жртви од другата страна.
Е па добро сега постои можност и да користи некој фотошоп. Ако е спин уште еден грозен спин, ако е вистина многу глупава и неодговорна изјава што зборува доста за тој што ја напишал.Има мочковци од керамиди и од другава страна, т.е. од претестирачиве. Со многу голем ентузијазам следев што се дешава кога почнаа протестиве, и многу ми беше драго што до некој степен се радикализираа, но во последно мислам дека се издиша работава. Нон стоп по фејсбук ми се појавуваат слики што некој лајкува едни те исти луѓе се прават главни, едни те исти луѓе се најгласни, како заслугата сами на себе да си ја припишуваат. Одат на протест па се сликаат и тагираат каде се, кењавец да те фати. Извесна Ирена Ристиќ во денот по 6 пати ми излегува на почетна а не ми е пријателка, па и некои песни измислуваат се глупираат.
Исто прошлата година оние чавките што се црвеа со кармини на штитовите, па една на мирен кордон застаната во облик на буквата Ф, демек многу јака. Еј, абе иди протестирај и не туку позирај и изигравај незнам каква прогресивност. Од таквите позери ми се одмилува да пратам.[DOUBLEPOST=1463567433][/DOUBLEPOST]
Постои и опција избриши ја или сокриј објавата.
Да не ти се насолзени очите неможиш убаво да видиш?Сега бев на профилот на Јелена Жугиќ и таква објава не гледам. По се изгледа уште еден мизерен спин од шарените. Од друга страна до сега сто пати имаше повици за линч и паѓање жртви од другата страна.
Огромна е разликата од позери до онакви кои повикуваат на линч кон население. Иако и првиве собираат поени на популарност на сметка на општ неред. Но да повикуваш да се прави масовно линчување на народ кому му има прекипено (а верувај, има народ што оди на протести затоа што стварно му е дојдено докурца) е еднакво на директно соучесништво на истиот тој линч кога (би) се остварил. Истата таа жугич знаеме како изреагира за Тамара, за Нешковски и слични ситуации.Има мочковци од керамиди и од другава страна, т.е. од претестирачиве. Со многу голем ентузијазам следев што се дешава кога почнаа протестиве, и многу ми беше драго што до некој степен се радикализираа, но во последно мислам дека се издиша работава. Нон стоп по фејсбук ми се појавуваат слики што некој лајкува едни те исти луѓе се прават главни, едни те исти луѓе се најгласни, како заслугата сами на себе да си ја припишуваат. Одат на протест па се сликаат и тагираат каде се, кењавец да те фати. Извесна Ирена Ристиќ во денот по 6 пати ми излегува на почетна а не ми е пријателка, па и некои песни измислуваат се глупираат.
Исто прошлата година оние чавките што се црвеа со кармини на штитовите, па една на мирен кордон застаната во облик на буквата Ф, демек многу јака. Еј, абе иди протестирај и не туку позирај и изигравај незнам каква прогресивност. Од таквите позери ми се одмилува да пратам.[DOUBLEPOST=1463567433][/DOUBLEPOST]
Постои и опција избриши ја или сокриј објавата.
Точно неспоредливо е, не бранам никого и верувам дека има многу луѓе на кои им е скурчено. Ама позериштава бе, на секој еден протест истите луѓе изиграваат лудило. Дури мислам дека котра ефект прават кај народов со претеризмов. Еве јас ги поддржувам протестите, ама ми одмилува од такви ликови. Даваат огромна доза на несериозност на истите.Огромна е разликата од позери до онакви кои повикуваат на линч кон население. Иако и првиве собираат поени на популарност на сметка на општ неред. Но да повикуваш да се прави масовно линчување на народ кому му има прекипено (а верувај, има народ што оди на протести затоа што стварно му е дојдено докурца) е еднакво на директно соучесништво на истиот тој линч кога (би) се остварил. Истата таа жугич знаеме како изреагира за Тамара, за Нешковски и слични ситуации.