Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.162
Поени од реакции
6.032
Нека го офарбаат Цар Душан мамичето у пичка ќе им го ебеме.
Исто како што им го еба мамичето на шошоните кога пробаа да го кршат, така?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.873
Поени од реакции
36.918
ДУИ официјално не оди на избори :(
Каменот од блиску...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Исто како што им го еба мамичето на шошоните кога пробаа да го кршат, така?
Пробаа. Реално гледано србите немаат вистински представник во Македонија. Ние сме претопени во македонци. Стоиљкович и слични се тешки хоштаплери, слично ко Павле Трајанов, Лиле и сл. До вчера беа на власт, победуваа на избори и сега пу пу не важи. Таа квачката пола Скопје го исекоа пресконференција не одржа сега глумета нешто. Нејзе треба да ја офарбаат. Од такви си патиме.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Мене ми фали Бастердот, така убаво пишуваше, самоуверено, се си знаеше човекот и го снема. Ми фалат неговите глупости, нема на кој да се смеам сега. :(
до тука пробав да те читам и не можев повеке да си губам време со наводно човек, и престанав, бадијала си пишал реферат, никој нема да го дочита, ќе им се слоши, само времето што си го губел изроднику.
Еве јас го дочитав и добро пишал.
Која корист ја имаме од спомениците и од портата? Што ќе ми е мене споменик на грчки херој кога немам леб да јадам? Што ќе ми е Питу Гули кога деца умираат по болницине? Земаат кредити за да градат споменици од кои се нема никаква корист и не ќе може да се враќаат парите, уствари ќе може, со казни и слични работи. Работата е што има подобар начин да се искористат тие пари.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.501
Поени од реакции
9.288
Еве јас го дочитав и добро пишал.
Која корист ја имаме од спомениците и од портата? Што ќе ми е мене споменик на грчки херој кога немам леб да јадам? Што ќе ми е Питу Гули кога деца умираат по болницине? Земаат кредити за да градат споменици од кои се нема никаква корист и не ќе може да се враќаат парите, уствари ќе може, со казни и слични работи. Работата е што има подобар начин да се искористат тие пари.
за мене не е грчки, ама еве нека биде по твое, ... еден претходно ве праша неколку пати , зошто не го спречивте градењето ако толку ви сметаат толку спомениците дека биле грчки, бугарски , српски и не знам какви , што вака наеднаш сега ви текна дека не се Македонски, и дека немате леб за јадење, сега ви текна дека Филип е грчки херој?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.873
Поени од реакции
36.918
Штама на куртон медиумите. Мартинчо уште не знае како да ја спакува веста.
Ќе боли и пече периодов за нив.

Ќе видиме до вечер дали пак ќе им распука бетонот и конечно ќе сфатат дека нема избори на нивни каобојски услови или ќе си ја заверат изолацијата.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ќе боли и пече периодов за нив.

Ќе видиме до вечер дали пак ќе им распука бетонот и конечно ќе сфатат дека нема избори на нивни каобојски услови или ќе си ја заверат изолацијата.
Нема да ме чуди да ги испратат изборните листи, колку да си купат едем месец притисок врз граѓаните и меѓународната заедница, ама на избори сами нема да одат сигурно. Таков самоубиствен потег нема да направат. Од одење сами на избори можат многу да изгубат, а ништо не может да добијат.

B

Bafra

Гостин
1. Што ќе значи ако и дпмне не достави листа ...значи цело време го лажеле членството а во позадина знаеле дека нема да идат на избори.

2. Што ќе биде со власта во смисла кој ќе е премиер кој министер или старите ќе си останат, експертска влада ли ќе имаме ...
Белгија 2 години си функционираше без влада, ама тоа е Белгија јбг

3. Аболицијата и покрај тоа што е донесена по неважечки член во законот ќе важи ли или ...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.805
Поени од реакции
12.295
Ако дпмне дигне раце од изборите, дали сега гдом ќе организира протести против актуелната влада. Главна парола им беше избори на 5 јуни.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.327
Поени од реакции
11.728
Кои криминалци се помилувани? Ти велам јас дека нивото ти е пониско. Има осомничени луѓе, за кои евентуално би се утврдила нивната вина. Мислам дека можеш да ме разбереш.
А башка... секој треба да одговара за своето дело... не може да се правдаш дека си силувал, ама и друг силувал... мислам дека и ова можеш да го разбереш.
Секој што прекршува закон треба да одговара за тоа дело, па и за шарањето на простацине со боите. Вандали... јас барам од полицијата да ги пикне в марица и да го заштити државниот имот.
epa ova so svoj kamen po svoja glava a?
Pa kaanal 5 i sitel lubenici mi gi napravija jajcava so taa abolicija na zaev.NA TOJ nacin probuvaat da ja opravdaat abolicijata od horhe.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
epa ova so svoj kamen po svoja glava a?
Pa kaanal 5 i sitel lubenici mi gi napravija jajcava so taa abolicija na zaev.NA TOJ nacin probuvaat da ja opravdaat abolicijata od horhe.
Ти со мене ли дискутираш или со К5? Јас кажав за вандалите. Што има врска со други дела?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Па за да имаш храброст за тоа да го правиш (боење и кршење)... сигурно си или нетокму или заштитен. Па обични графити на ѕидови не се дозволени, не па ова. Ах како би ги довел во ред...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom