- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 5.162
- Поени од реакции
- 6.033
Исто како што им го еба мамичето на шошоните кога пробаа да го кршат, така?Нека го офарбаат Цар Душан мамичето у пичка ќе им го ебеме.
Исто како што им го еба мамичето на шошоните кога пробаа да го кршат, така?Нека го офарбаат Цар Душан мамичето у пичка ќе им го ебеме.
Пробаа. Реално гледано србите немаат вистински представник во Македонија. Ние сме претопени во македонци. Стоиљкович и слични се тешки хоштаплери, слично ко Павле Трајанов, Лиле и сл. До вчера беа на власт, победуваа на избори и сега пу пу не важи. Таа квачката пола Скопје го исекоа пресконференција не одржа сега глумета нешто. Нејзе треба да ја офарбаат. Од такви си патиме.Исто како што им го еба мамичето на шошоните кога пробаа да го кршат, така?
Штама на куртон медиумите. Мартинчо уште не знае како да ја спакува веста.ДУИ официјално не оди на избори
Каменот од блиску...
Еве јас го дочитав и добро пишал.до тука пробав да те читам и не можев повеке да си губам време со наводно човек, и престанав, бадијала си пишал реферат, никој нема да го дочита, ќе им се слоши, само времето што си го губел изроднику.
за мене не е грчки, ама еве нека биде по твое, ... еден претходно ве праша неколку пати , зошто не го спречивте градењето ако толку ви сметаат толку спомениците дека биле грчки, бугарски , српски и не знам какви , што вака наеднаш сега ви текна дека не се Македонски, и дека немате леб за јадење, сега ви текна дека Филип е грчки херој?Еве јас го дочитав и добро пишал.
Која корист ја имаме од спомениците и од портата? Што ќе ми е мене споменик на грчки херој кога немам леб да јадам? Што ќе ми е Питу Гули кога деца умираат по болницине? Земаат кредити за да градат споменици од кои се нема никаква корист и не ќе може да се враќаат парите, уствари ќе може, со казни и слични работи. Работата е што има подобар начин да се искористат тие пари.
Ти ќе го браниш Душан... Србин со ВМРО у душа, јадна душа изгубена и збунетаНека го офарбаат Цар Душан мамичето у пичка ќе им го ебеме.
Ќе боли и пече периодов за нив.Штама на куртон медиумите. Мартинчо уште не знае како да ја спакува веста.
Нема да ме чуди да ги испратат изборните листи, колку да си купат едем месец притисок врз граѓаните и меѓународната заедница, ама на избори сами нема да одат сигурно. Таков самоубиствен потег нема да направат. Од одење сами на избори можат многу да изгубат, а ништо не может да добијат.Ќе боли и пече периодов за нив.
Ќе видиме до вечер дали пак ќе им распука бетонот и конечно ќе сфатат дека нема избори на нивни каобојски услови или ќе си ја заверат изолацијата.
epa ova so svoj kamen po svoja glava a?Кои криминалци се помилувани? Ти велам јас дека нивото ти е пониско. Има осомничени луѓе, за кои евентуално би се утврдила нивната вина. Мислам дека можеш да ме разбереш.
А башка... секој треба да одговара за своето дело... не може да се правдаш дека си силувал, ама и друг силувал... мислам дека и ова можеш да го разбереш.
Секој што прекршува закон треба да одговара за тоа дело, па и за шарањето на простацине со боите. Вандали... јас барам од полицијата да ги пикне в марица и да го заштити државниот имот.
јадно ВМРО...Ти ќе го браниш Душан... Србин со ВМРО у душа, јадна душа изгубена и збунета
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ти со мене ли дискутираш или со К5? Јас кажав за вандалите. Што има врска со други дела?epa ova so svoj kamen po svoja glava a?
Pa kaanal 5 i sitel lubenici mi gi napravija jajcava so taa abolicija na zaev.NA TOJ nacin probuvaat da ja opravdaat abolicijata od horhe.