Што не идете кај грујо,мијалков и хорхе да блокирате, нели тие се виновниците, зашто тие да си ужуваат со фамилиите а пак други страдаат, до толку ли сте глупи или ....Вакви платени провокатори ќе се изнагледаме во деновиве што следат. Мајкаму ја бара во толпа народ да провоцира и пцуе , дојде собра материјал за вестите и си
замина. Провидни се, никој повеќе ништо не му верува.
Те молам иди застани на улица и кога ќе дојде полиција кажи им дека нема закон против блокирање, истото и на суд кога ќе треба да платиш казната прашај ги по кој закон и ќе ти биде појасноПрво не го оправдувам тоа што го тепале крис, ама обичен народ не доаѓа да пцуе фамилија пред целла толпа народ. Како и да е од пр аспект многу лош потег, не требало да се подлегне на провокации.
Второ не постои закон против блокирање на улици.
Заради такви како тебе сме до ова дереџеШто не идете кај грујо,мијалков и хорхе да блокирате, нели тие се виновниците, зашто тие да си ужуваат со фамилиите а пак други страдаат, до толку ли сте глупи или ....
Ако прашање што значи некој збор е „иницијација за навреда“, тогаш не знам што праиме муабет овде. После него фино лепо си го ставија изворот на надимакот и можеше без такви простачки навреди да помине целата ситуација, за јас само бан да заработам. Дури и се обидувам да ги цензурирам најчесто зборовите што се несоодветни, а воопшто не реагирав ни на банот од пред некој ден.@Almeida , може да се разбериме ко луѓе? Значи стај го вокабуларот 2 брзини подоле и смири ги нервите.
Иницираш навреди цело време а јас чекам сам да се средиш.
Ако ме примораш, ќе реагирам соодветно. Овај пат, опомена и 2 казнени.
Заради такви како тебе сме до ова дереџе
Изгуглај закон за јавни собири и прочитај си. Нема сигурно јас да те описменувам за твоите уставно загарантирани права и слободи.Што не идете кај грујо,мијалков и хорхе да блокирате, нели тие се виновниците, зашто тие да си ужуваат со фамилиите а пак други страдаат, до толку ли сте глупи или ....
Те молам иди застани на улица и кога ќе дојде полиција кажи им дека нема закон против блокирање, истото и на суд кога ќе треба да платиш казната прашај ги по кој закон и ќе ти биде појасно![]()
Со ова може да се иритира само просечен испран мозок, секој нормален и здрав човек кој има допирна точка со реалноста дава максимална поддршка. Секој здрав разум знае која е целта на ова протестирање и блокирање, секој здрав мозок поддржува и дели ист став, дека криминалците мора да одговараат и бегање нема.Од неутрална гледна точка, мислам дека шарениве почнаа цел народ да го иритираат.
Јавен собир на раскрсница, со 20 луѓеИзгуглај закон за јавни собири и прочитај си. Нема сигурно јас да те описменувам за твоите уставно загарантирани права и слободи.
Што не ти е јасно?Јавен собир на раскрсница, со 20 луѓе![]()
Прочитај ти бе друже, дали треба да е најавен, дали треба да е обезбеден, дали треба да има лице одговорно доколку дојде до некој проблем итн итн.Што не ти е јасно?
Јас мислам дека грешиш. Го гледам расположението на интернет, по порталите и на ФБ и не е можно сите да се вмровски платеници што коментираат, затоа што вмровските платеници се познаваат по речникот кои се. Ова е обичен народ на кои му докурчиле. Ако предходно на Сакам да кажам страната гледав поддршки и добри критики за протестите, денес гледам се повеќе луѓе на кои им се дојдени преку таквоето.Со ова може да се иритира само просечен испран мозок, секој нормален и здрав човек кој има допирна точка со реалноста дава максимална поддршка. Секој здрав разум знае која е целта на ова протестирање и блокирање, секој здрав мозок поддржува и дели ист став, дека криминалците мора да одговараат и бегање нема.
Демек дека ни е намалена продуктивноста? Дека сите брзаат да завршат работа? Дека све нешто болни брзаат у болница?Ако предходно на Сакам да кажам страната гледав поддршки и добри критики за протестите, денес гледам се повеќе луѓе на кои им се дојдени преку таквоето.