Која иронија во постов : )))Сите педери и наркомани сте ги прибрале револуционери.Вака на власт жими ашимов шо ќе дојдете
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Па искрено ти кажувам.Сеа поминаа во капиштец покрај мене,кај новиот парк што го пуштаат.3 коли беа со џанаци кои лично ги познавам.Пепел беа напраени.А сеа ти слободно до утре објаснувај како имало и меѓу вмровците такви.Ако сакате и очите ископајте си ги,кур ми чуе.Која иронија во постов : )))
Чудно бе од Капиштец а ваков муабет да праиш. Чисто сакав семантички и логички да ти укажам дека тезата "Со наркомани и педери на власт на доаѓате" се поништува самата себе бидејќи баш такви ти се на власт 10 години. Искрено наркомани и педери не ми сметаат, лопови ми сметаат. А да, и наркомани и педери што проповедаат дека е лошо да си наркоман и педер ми сметаат : ))Па искрено ти кажувам.Сеа поминаа во капиштец покрај мене,кај новиот парк што го пуштаат.3 коли беа со џанаци кои лично ги познавам.Пепел беа напраени.А сеа ти слободно до утре објаснувај како имало и меѓу вмровците такви.Ако сакате и очите ископајте си ги,кур ми чуе.
пс.знам дека сум сендвич,барем за тоа не троши тастатура,сам си признавам у старт
И малите деца знаат кои се главниот педер и главниот наркоман у држаава и на чија страна се. Hint: братучеди се.Сите педери и наркомани сте ги прибрале револуционери.Вака на власт жими ашимов шо ќе дојдете
pred da se blamiras glumejki `neutralec` proveri faktiteМногу е голема ... во светот на планинарите е еден обичен преварант, зема некое евро од државата да оди на еверест, се врати па убедуваше цела држава дека се качила, се испокара со цела федерација, со планинари и со државата зашто не и дале државна пензија, од тогаш навака кука ли кука..сите и се криви
Прво не го оправдувам тоа што го тепале крис, ама обичен народ не доаѓа да пцуе фамилија пред целла толпа народ. Како и да е од пр аспект многу лош потег, не требало да се подлегне на провокации.
Абе што не му идете на трајко вељаноски, на хорхе, на грујо или мијалков па на нив шамари да им мавате и блокирате од дома да не можат да мрднат, нивните деца да осетат мака...
Е*аве стратегијата,обичен народ се малтретира а елитата нека си ужива,е*аве ретардираните.
Абе Чавков нели има закон против блокирање на улици или само кога не ви одговара го применувате.
proceduralnoНикој нема да оди затвор. Тоа е само пуста желба на СДСМ-овци. Нема никакви шанси тоа да се случи.
Човек со милјарда долари на сметка не оди во затвор.
Вакви платени провокатори ќе се изнагледаме во деновиве што следат. Мајкаму ја бара во толпа народ да провоцира и пцуе , дојде собра материјал за вестите и си
Абе што не му идете на трајко вељаноски, на хорхе, на грујо или мијалков па на нив шамари да им мавате и блокирате од дома да не можат да мрднат, нивните деца да осетат мака...
Е*аве стратегијата,обичен народ се малтретира а елитата нека си ужива,е*аве ретардираните.
Абе Чавков нели има закон против блокирање на улици или само кога не ви одговара го применувате.