Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.142
Сите педери и наркомани сте ги прибрале револуционери.Вака на власт жими ашимов шо ќе дојдете

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.142
Која иронија во постов : )))
Па искрено ти кажувам.Сеа поминаа во капиштец покрај мене,кај новиот парк што го пуштаат.3 коли беа со џанаци кои лично ги познавам.Пепел беа напраени.А сеа ти слободно до утре објаснувај како имало и меѓу вмровците такви.Ако сакате и очите ископајте си ги,кур ми чуе.
пс.знам дека сум сендвич,барем за тоа не троши тастатура,сам си признавам у старт

S

silmarillion

Гостин
Па искрено ти кажувам.Сеа поминаа во капиштец покрај мене,кај новиот парк што го пуштаат.3 коли беа со џанаци кои лично ги познавам.Пепел беа напраени.А сеа ти слободно до утре објаснувај како имало и меѓу вмровците такви.Ако сакате и очите ископајте си ги,кур ми чуе.
пс.знам дека сум сендвич,барем за тоа не троши тастатура,сам си признавам у старт

Чудно бе од Капиштец а ваков муабет да праиш. Чисто сакав семантички и логички да ти укажам дека тезата "Со наркомани и педери на власт на доаѓате" се поништува самата себе бидејќи баш такви ти се на власт 10 години. Искрено наркомани и педери не ми сметаат, лопови ми сметаат. А да, и наркомани и педери што проповедаат дека е лошо да си наркоман и педер ми сметаат : ))

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Сите педери и наркомани сте ги прибрале револуционери.Вака на власт жими ашимов шо ќе дојдете

И малите деца знаат кои се главниот педер и главниот наркоман у држаава и на чија страна се. Hint: братучеди се.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.142
Добро вие си знаете.Со среќа во обидите да го донесете црпко на власт без избори.
позз

B

Bafra

Гостин

Абе што не му идете на трајко вељаноски, на хорхе, на грујо или мијалков па на нив шамари да им мавате и блокирате од дома да не можат да мрднат, нивните деца да осетат мака...
Е*аве стратегијата,обичен народ се малтретира а елитата нека си ужива,е*аве ретардираните.

Абе Чавков нели има закон против блокирање на улици или само кога не ви одговара го применувате.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Многу е голема ... во светот на планинарите е еден обичен преварант, зема некое евро од државата да оди на еверест, се врати па убедуваше цела држава дека се качила, се испокара со цела федерација, со планинари и со државата зашто не и дале државна пензија, од тогаш навака кука ли кука..сите и се криви
pred da se blamiras glumejki `neutralec` proveri faktite

http://www.alanarnette.com/blog/2014/02/05/everest-2014-climb-everest/
`Ilina Arsova, 31, was the first woman Macedonia to summit Everest inspiring an entire nation.

A passionate climber and a visual artist, the heights must be the greatest passion that drives me. I always find the untouched nature as very inspiring and powerful which makes me feel fulfilled. After becoming first Macedonian female on Matterhorn, Aconcagua, Ama Dablam etc, one of my life dreams was to climb Everest by age of 30. It took a long preparation until I was finally ready to join Tim Mosedale’s expedition in 2013, who I had great time with on Ama Dablam 2011.

Role models and motivating people are very welcomed for pushing other athletes towards their goals. I was pleased to be one of them in my country by becoming the first Macedonian woman on 8848m, bringing up new level into the extreme mountaineering in the country. Showing an example that nothing is un reachable is why I always want to go back to the high mountains, and hopefully give trust to others not to give up from their dreams.`

svarno ne sfakjam sto e so mvrovcite i nivnoto negiranje na tugjite podzvizi? kompleks na mal penis? seriozno,sho e rabotata?

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
@Almeida , може да се разбериме ко луѓе? Значи стај го вокабуларот 2 брзини подоле и смири ги нервите.
Иницираш навреди цело време а јас чекам сам да се средиш.
Ако ме примораш, ќе реагирам соодветно. Овај пат, опомена и 2 казнени.

@Fredy Guarin , Човечки е да го пријавиш мислењето и модераторот ќе реагира. А не да се спушташ уште пониско, да вреѓаш, да пцуеш... итн итн. Овај пат ќе ти прогледам низ прсти и се надевам ќе имаме разбирање.

Во врска со политичкото етикетирање на модераторите, имате тема каде што можете да се пожалите на нивната работа. Јас сум убеден дека форумов има капацитет непристрасно и професионално да го реши секој проблем.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.967
Поени од реакции
15.222

Абе што не му идете на трајко вељаноски, на хорхе, на грујо или мијалков па на нив шамари да им мавате и блокирате од дома да не можат да мрднат, нивните деца да осетат мака...
Е*аве стратегијата,обичен народ се малтретира а елитата нека си ужива,е*аве ретардираните.

Абе Чавков нели има закон против блокирање на улици или само кога не ви одговара го применувате.
Прво не го оправдувам тоа што го тепале крис, ама обичен народ не доаѓа да пцуе фамилија пред целла толпа народ. Како и да е од пр аспект многу лош потег, не требало да се подлегне на провокации.
Второ не постои закон против блокирање на улици.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357

Вакви платени провокатори ќе се изнагледаме во деновиве што следат. Мајкаму ја бара во толпа народ да провоцира и пцуе , дојде собра материјал за вестите и си
замина. Провидни се, никој повеќе ништо не му верува.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
"Урбаниот лик" со лудачко возење со точак и со моторче меѓу мали деца и жени со колички безброј пати е тепан без усул, по заслуга. И овој пат си ја барал бељата, бескорисен створ.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.967
Поени од реакции
15.222
Хахахахахахаххаха сега го видов насловот. Урбаниот лик бе хахахахахаххаа
Куртонов ако е урбан лик на Скопје слободно нека дојде пиколомини и сите нека не запали. Крис бе крис каква ретардирана будала е свињава, они урбан лик го пишале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom