Никој не верува дека Груевски или било кое друго гомно од таа предавничка банда ќе оди в затвор.Стварно треба многу глуп да бидеш за да мислиш дека вмро ќе се распадне.Значи она апла глуперда!
Истото важи и за комедиите дека грујо ќе удел у затвор.Абе дали си нормален?У срничка градинкана на децата да им кажеш,па ќе ти се скинат од смеење.А секој втор збор ви е дека другиве биле глупи,прости,незнам си какви.
Свашта...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Настрана за револуционерите, знаеш дека давање податоци од казнена и кривична евиденција е кривично дело, се работи за лични податоци кои имаат степен на доверливост. Тој судски или полициски службеник што им ги дал на инфомакс треба да одговара, инфомакс исто а и ти сега што ги шириш по социјални мрежи исто треба да одговараш.Жена кога ќе се фати за стап Инаку, што ќе кажете на ова револуционеришта шарени? Заев ќе ги тужел инфомакс Прегледај го приврзокот 149157
Заев кога ќе одговара за објавувањето на прислушуваните материјали? Овие криминалците кои што за малку жив ќе го изедеа кутриот човек ќе одговараат? Или за нив не важат законитеНастрана за револуционерите, знаеш дека давање податоци од казнена и кривична евиденција е кривично дело, се работи за лични податоци кои имаат степен на доверливост. Тој судски или полициски службеник што им ги дал на инфомакс треба да одговара, инфомакс исто а и ти сега што ги шириш по социјални мрежи исто треба да одговараш.
Нема случај таму. Објавена е нелегално спроведувана активност од мафијашка структура инсталирана во партија. Ќе одговара на Св. НИКАД. Материјалите се достаевени од службите на УСА, а одлуката да им се е** мајката на мафијашите е обострана на УСА и Германија, во недостаток на здраво ткиво (читај со сендвич купени идиоти). Прво следи вистинската техничка влада, на неодреден рок и специјалниот суд кој не е тефтерашки. Веќе на големо се одје**ни судиите од тефтерот, со што дури и да склепаат некакво банално обвинение, Заев не иде у затвор за тоа. Пробајте да му измислите нешто друго дур имате време, пошо СЈО веќе на големо има свои бази по затруените институции.Заев кога ќе одговара за објавувањето на прислушуваните материјали? Овие криминалците кои што за малку жив ќе го изедеа кутриот човек ќе одговараат? Или за нив не важат законите
Значи, ги затрујува со ист отров, само од другата страна?пошо СЈО веќе на големо има свои бази по затруените институции.
Зошто мора да сум СДС ако одам на протест? Залудно е да се објаснува ова, едноставно си имате едно замислено и тоа е. Не ме ни интересира мене кој како ме гледа, јас знам дека не сум ни СДС, ниту па ме плаќа некој за да одам на протест. Тие од Гдом од друга страна се платеници, нив можеш така да ги наречеш, тие се продадени души и слушаат што ќе им кажат. Мене не ми е гајле кој ќе лапне фотеља се додека не краде и мисли добро на народот. Сега ќе ме прашаш дали тоа е Заев. Не знам дали е, кој сака нека е.Дечки не сте интересни. Тоа што сте СДС и што една шака платеници форсира револуција која треба да изгледа фенси за да се приклучат останатите кои мислат дека ќе донесат демократија....се заебале.
Ќе си го потрошите времето и типови ко Влатко Васиљ ќе лапне фотеља, вие ќе лапнете клоца.
Од друга страна исто важи и за ГДОМ...Пандов и остали ќе си лапнат фотељи.
Сега мислам дека не ви е сеедно кога видовте дека имам исто мислење за двете страни.
Ај вежбајте револуција за у понеделник.
Ако не живееш тука тогаш зошто коментираш на невидено? Тоа што читаш на Курир и на останати сајтови мислиш дека е вистина? Изгледа и ти си сезнајко ко Бастердот.Мафо јас за живеам на другата страна на светот. За 2 дена идам по работа забава прво на Филипините и Хонг Конг после на европското во Франција малку низ европа за август да го поминам во Рио на олимпијадата. Гајле ми е мене за ВМРО и СДСМ само куртони ко тебе тоа не го сфаќаат. Уште ме мешаш со штабски лебарки ама тоа е, и ти си таква само шарена па не е сфатливо за тебе дека има други што не размислуваат ко вас. Јас не се брукам, јас пишувам овде доброволно, и го пишувам тоа што го мислам а до сега ако не сфати што сакам да кажам тоа си е твој проблем.
Не треба да ти е гајле бидејќи не живееш тука. Да ти било немало ни да заминеш.Вака само гледам еден куртон како сака да замени друг а во меѓувреме државата тони.
Немој со овие куршуми , еден куп влијателни и со функција( во форумот) ке ти се наљутат.Не треба да ти е гајле бидејќи не живееш тука. Да ти било немало ни да заминеш.
Од вакви шпекулации, кои имаат за цел да предизвикаат паника, корист има само една страна. Кога веќе одиш со ваква шпекулација барем образложи зошто мислиш така.Утре може да има тепачки и нереди.
Не треба да му биде гајле за политичката сцена и кој кого ќе заменел, тоа мислев. Не друго.Немој со овие куршуми , еден куп влијателни и со функција( во форумот) ке ти се наљутат.
И како по некое непишано правило обично баш тие се најзагрижени за состојбата.
Така де, и јас на истото мислев.Не треба да му биде гајле за политичката сцена и кој кого ќе заменел, тоа мислев. Не друго.
Толку бе пиле оваа реченица ми долови дека си некаде 16-18год. Така да имаш време секое искуство се плаќа. Кога ќе пораснеш ќе се смееш што си пишувал по форумов.Протестот не е за да дојде Заев на власт, туку за да си одат овие сегашниве и да им се даде до знаење на идните дека исто ќе се случи ако продолжат со крадење.
Некој работи подобро се согледуваат кога не си дел од ситуацијата. Полесно може да се видат промени, напредоци/недостатоци, полесно може да се спореди.Ако не живееш тука тогаш зошто коментираш на невидено? Тоа што читаш на Курир и на останати сајтови мислиш дека е вистина? Изгледа и ти си сезнајко ко Бастердот.
Не треба да ти е гајле бидејќи не живееш тука. Да ти било немало ни да заминеш.
Па не ми е. Сеедно ми е дали ќе биде грујо, заев или некој трет. Тоа пробувам и да го кажам, не се само они, срамота е ако само на тоа е сведен изборот. Го тргнаа љубчо за кој имаше и поголем култ и што ти не и ете животот продолжи. Ќе си оди и Никола. Го тргнаа Бране еве Заев тера и пак има подршка. Тоа што некој цело време мисли дека го бранам грујо си е негов проблем, јас само сакам да се стави крај по најбрза постапка. Најнебитно кој кого заменува...Не треба да му биде гајле за политичката сцена и кој кого ќе заменел, тоа мислев. Не друго.