Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Жена кога ќе се фати за стап :pos: Инаку, што ќе кажете на ова револуционеришта шарени? Заев ќе ги тужел инфомакс infomaks vandali osudenici sdsm.jpg

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.374
Стварно треба многу глуп да бидеш за да мислиш дека вмро ќе се распадне.Значи она апла глуперда!
Истото важи и за комедиите дека грујо ќе удел у затвор.Абе дали си нормален?У срничка градинкана на децата да им кажеш,па ќе ти се скинат од смеење.А секој втор збор ви е дека другиве биле глупи,прости,незнам си какви.
Свашта...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Никој не верува дека Груевски или било кое друго гомно од таа предавничка банда ќе оди в затвор.
Во Македонија никој од таквите не одел во затвор, па нема ни они. Љубчо, Бранко, влакно не им фали, нема ни на овие. Евентуално, само ќе се тргнат од власт.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Жена кога ќе се фати за стап :pos: Инаку, што ќе кажете на ова револуционеришта шарени? Заев ќе ги тужел инфомакс Прегледај го приврзокот 149157
Настрана за револуционерите, знаеш дека давање податоци од казнена и кривична евиденција е кривично дело, се работи за лични податоци кои имаат степен на доверливост. Тој судски или полициски службеник што им ги дал на инфомакс треба да одговара, инфомакс исто а и ти сега што ги шириш по социјални мрежи исто треба да одговараш.

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Настрана за револуционерите, знаеш дека давање податоци од казнена и кривична евиденција е кривично дело, се работи за лични податоци кои имаат степен на доверливост. Тој судски или полициски службеник што им ги дал на инфомакс треба да одговара, инфомакс исто а и ти сега што ги шириш по социјални мрежи исто треба да одговараш.
Заев кога ќе одговара за објавувањето на прислушуваните материјали? :) Овие криминалците кои што за малку жив ќе го изедеа кутриот човек ќе одговараат? :pos: Или за нив не важат законите

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Заев кога ќе одговара за објавувањето на прислушуваните материјали? :) Овие криминалците кои што за малку жив ќе го изедеа кутриот човек ќе одговараат? :pos: Или за нив не важат законите
Нема случај таму. Објавена е нелегално спроведувана активност од мафијашка структура инсталирана во партија. Ќе одговара на Св. НИКАД. Материјалите се достаевени од службите на УСА, а одлуката да им се е** мајката на мафијашите е обострана на УСА и Германија, во недостаток на здраво ткиво (читај со сендвич купени идиоти). Прво следи вистинската техничка влада, на неодреден рок и специјалниот суд кој не е тефтерашки. Веќе на големо се одје**ни судиите од тефтерот, со што дури и да склепаат некакво банално обвинение, Заев не иде у затвор за тоа. Пробајте да му измислите нешто друго дур имате време, пошо СЈО веќе на големо има свои бази по затруените институции.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
@Almeida - 1 ден бан од тема.

Друже, регулирај го речникот во иднина.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Утре може да има тепачки и нереди.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Дечки не сте интересни. Тоа што сте СДС и што една шака платеници форсира револуција која треба да изгледа фенси за да се приклучат останатите кои мислат дека ќе донесат демократија....се заебале.

Ќе си го потрошите времето и типови ко Влатко Васиљ ќе лапне фотеља, вие ќе лапнете клоца.

Од друга страна исто важи и за ГДОМ...Пандов и остали ќе си лапнат фотељи.

Сега мислам дека не ви е сеедно кога видовте дека имам исто мислење за двете страни.:cool:

Ај вежбајте револуција за у понеделник.
Зошто мора да сум СДС ако одам на протест? Залудно е да се објаснува ова, едноставно си имате едно замислено и тоа е. Не ме ни интересира мене кој како ме гледа, јас знам дека не сум ни СДС, ниту па ме плаќа некој за да одам на протест. Тие од Гдом од друга страна се платеници, нив можеш така да ги наречеш, тие се продадени души и слушаат што ќе им кажат. Мене не ми е гајле кој ќе лапне фотеља се додека не краде и мисли добро на народот. Сега ќе ме прашаш дали тоа е Заев. Не знам дали е, кој сака нека е.
Се додека работи за доброто на народот нема да ми смета и ќе излегувам на протест за да дојде баш таков на власт. Протестот не е за да дојде Заев на власт, туку за да си одат овие сегашниве и да им се даде до знаење на идните дека исто ќе се случи ако продолжат со крадење.
Мафо јас за живеам на другата страна на светот. За 2 дена идам по работа забава прво на Филипините и Хонг Конг после на европското во Франција малку низ европа за август да го поминам во Рио на олимпијадата. Гајле ми е мене за ВМРО и СДСМ само куртони ко тебе тоа не го сфаќаат. Уште ме мешаш со штабски лебарки ама тоа е, и ти си таква само шарена па не е сфатливо за тебе дека има други што не размислуваат ко вас. Јас не се брукам, јас пишувам овде доброволно, и го пишувам тоа што го мислам а до сега ако не сфати што сакам да кажам тоа си е твој проблем.
Ако не живееш тука тогаш зошто коментираш на невидено? Тоа што читаш на Курир и на останати сајтови мислиш дека е вистина? Изгледа и ти си сезнајко ко Бастердот.
Вака само гледам еден куртон како сака да замени друг а во меѓувреме државата тони.
Не треба да ти е гајле бидејќи не живееш тука. Да ти било немало ни да заминеш.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.247
Поени од реакции
23.834
Немој со овие куршуми , еден куп влијателни и со функција( во форумот) ке ти се наљутат;).
И како по некое непишано правило обично баш тие се најзагрижени за состојбата.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.172
Утре може да има тепачки и нереди.
Од вакви шпекулации, кои имаат за цел да предизвикаат паника, корист има само една страна. Кога веќе одиш со ваква шпекулација барем образложи зошто мислиш така.
Ако има тепачки и нереди тоа може да биде на денот кога истекува рокот кој ќе биде даден утре. Мада очекувам Грујо повторно да потклекне под притисокот и да ги прифати барањата ;)

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Немој со овие куршуми , еден куп влијателни и со функција( во форумот) ке ти се наљутат;).
И како по некое непишано правило обично баш тие се најзагрижени за состојбата.
Не треба да му биде гајле за политичката сцена и кој кого ќе заменел, тоа мислев. Не друго.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Протестот не е за да дојде Заев на власт, туку за да си одат овие сегашниве и да им се даде до знаење на идните дека исто ќе се случи ако продолжат со крадење.
Толку бе пиле оваа реченица ми долови дека си некаде 16-18год. Така да имаш време секое искуство се плаќа. Кога ќе пораснеш ќе се смееш што си пишувал по форумов. (y)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
Ако не живееш тука тогаш зошто коментираш на невидено? Тоа што читаш на Курир и на останати сајтови мислиш дека е вистина? Изгледа и ти си сезнајко ко Бастердот.

Некој работи подобро се согледуваат кога не си дел од ситуацијата. Полесно може да се видат промени, напредоци/недостатоци, полесно може да се спореди.

Јас не читам ни курир ниту други портали. Ги читам углавно онлајн весниците чат пат, форумот и информации што доаѓаат до мене од роднини/пријатели.

Не ми е гајле де. Само сакам да заврши одисејата и да продолжи нормален тек во земјата сеедно кој ќе биде на власт. Сакам да се нормализира ситуацијата. За мене е глупо што се расправаме на форумот и во живо за вакви работи. Место секој да си гледа за себе и да гледа како да проживее и да иде напред се расправаме за нечии туѓи болни амбиции а притоа тонеме како држава.[DOUBLEPOST=1465178034][/DOUBLEPOST]
Не треба да му биде гајле за политичката сцена и кој кого ќе заменел, тоа мислев. Не друго.
Па не ми е. Сеедно ми е дали ќе биде грујо, заев или некој трет. Тоа пробувам и да го кажам, не се само они, срамота е ако само на тоа е сведен изборот. Го тргнаа љубчо за кој имаше и поголем култ и што ти не и ете животот продолжи. Ќе си оди и Никола. Го тргнаа Бране еве Заев тера и пак има подршка. Тоа што некој цело време мисли дека го бранам грујо си е негов проблем, јас само сакам да се стави крај по најбрза постапка. Најнебитно кој кого заменува...

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom