- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.778
- Поени од реакции
- 2.755
Му се гостија грчиштава на Битолчанки за некое евро...За две червени со грци? До каде догураа нашиве цури. Грците да ни се смеат како нација.
Му се гостија грчиштава на Битолчанки за некое евро...За две червени со грци? До каде догураа нашиве цури. Грците да ни се смеат како нација.
TI SE EBE TI SE PLACE A BRADNekoj da dade brojce od nekoja ohrid struga resen prilep bitola skopje
Искрено јас ти кажувам имам направено два пати работа со тие во една куќа во истото сокаче кадешто престојуваат...Наспроти влезот од црквата Св.Ѓоргија се движат неколку ѓупки, можеш да ги побараш , за 500 денари ќе завршиш работа.
Vo koe sokace potocno imas broj nivniИскрено јас ти кажувам имам направено два пати работа со тие во една куќа во истото сокаче кадешто престојуваат...
Едната се вика Ајше, а другата Фемије...
Ili nesto ti fali ili si epten zatucanVo koe sokace potocno imas broj nivni
На женети со закон треба да им се забрани да даваат совети за љубовен живот на ергени. Што ќе изустат ќе излажат.Тоа е муабетот на дечкте што не ебат. Нормално дека нема да ти оди од рака со жените кога гледаш само за ебење нешто по секоја цена и оддаваш аура на очај и кога целиот процес го гледаш како „трошење на пари, труд и време“. Ебате беља, па целиот тој процес на собирање на храброст, почнување муабет, запознавање нова личност, први дејтови, до каде можеш да отидеш и слично е сам по себе возбуда и забавен и навистина е дебилно да го гледаш како трошење на пари и време.
Уживај, искочи во град, направи муабет со некои девојчиња, не напињај по секоја цена, не бркај само нападно облечени или бомби. Aко има хемија и кликнете со нормалне муабет, супер размени бројче, искочи, не мора да плаќаш ништо. Искрено се оженив и веќе 8 месеци сум во брак, а не памтам освен за роденден или посебни прилики да сум платил нешто за жена ми и дури бевме свежо фатени пред 6 години.
Искрено сум бил во тој incell свет и не е убаво место, но нит треба да си некој лепотан, ниту богаташ, ниту да имаш 1000 другари и контакти за да излезеш од тој филм.
Тоа по тебе го знаеш?На женети со закон треба да им се забрани да даваат совети за љубовен живот на ергени. Што ќе изустат ќе излажат.
Лажат сушат.Тоа по тебе го знаеш?
Форумски пимп .Aj dosta so glupi komentari Po glup narod ne sum videl.Ako imate broj ili nesto slicno ili kade stojat kade se naogaat vo koj grad i slicno kazete.Mnogu strucni soveti budalestini ne.Jas imam dosta broevi i broevi davam na nekoj sto ima da razmenime.Povelete vo privatna poraka