Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
V

Viktoranius

Гостин
И јас имам пропуштено многу шанси, ама само за една жалам..е да можам да го вратам времето пред 5-6 години.

M

**MEMORY**

Гостин
Жалам што си го испуштив возот за концертот на Тоше па го чекав следниот и поради тоа не бев во прв ред пред Тоше како што бев лани...

Сепак ПРЕГОЛЕМА чест ми е што воопшто бев дел од твојот последен концерт.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
zalam sto ne bef na koncertot na gradski ne mozef mi bes enogata skrsena pa se nadevav deka ke dojdi letovo vo oh ama niso i zatoa mie mn krivo i zalam

Член од
6 јануари 2008
Мислења
32
Поени од реакции
0
И јас исто многу жалам што не отидов на концертот на Тошка...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И јас многу сакав да одам на концертот но поради домашни обавези не отидов. Не сум од Скопје па немав никаква шанса да одам тој ден. Инаку кога одржуваше концерти Тоше, постојано одев. Си реков, ај ќе го пропуштам овој ама на наредниот сигурно ќе одам. Ама знаете што се случи и затоа многу ми е мака што бев спречен да одам на тој концерт:toe:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Imalo mnogu propusteni, za nekoi zalam a za nekoi ne.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Жалам и тоа многу се каам што други мислења влиаеја врз мене :(

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Жалам за многу работи,и за мои лоши постапки...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
pa zalam.... no navistina nemam kazano na nikogo za ova. Podobro e da ostane samo vaka hehe

Член од
26 јануари 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
nekolku raboti koi nemaat mnogu golemo znacenje vo zivotot no sepak trebase da gi iskoristam

*Lost_Soul*

I_I 3 I_I
Член од
31 јануари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
0
Ubavo e ponekogas da se navrakas na vakvite sansi,ama nemoj nikogas Da zalis za toa.Zasto togas taka ti vikalo srceto-i jas izgubiv edna dobra sansa :(

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Сум пропуштила шанса ама не жалам оти после неа имав друга шанса многу подобра од другата.

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2
Da da zalam za mnogu raboti mislam deka ne postoi covek na planetava sto ne zali za nesto makar za edna rabota...ponekogas mnogu posakuvam da go vratam vremeto...ama toa e pominalo :toe:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Штом сум пропуштил шанса, жалам ама се тешам со тоа дека заблудно жалам по неа кога не можам да ја вратам.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
52
Поени од реакции
0
Sekako deka zalam samo ne bi trebalo da e taka.
Kako bese onaa: ne zalete za ona sto ste mozele da go napravite a ne ste go napravile tuku zalete za ona sto mozete da go napravite a ne go pravite.

Kajgana Shop

На врв Bottom