Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Он си кажа просек, па немате сите длабоки фиоки бе хејј... за тебе може да не се доволни ни 20, за друга многу се и 15. Индивидуално.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Просекот е да е доволно агрегатно способен да убие мува на масичка, на пример. Големината, потоа :)

С

Сатори

Гостин
Он си кажа просек, па немате сите длабоки фиоки бе хејј... за тебе може да не се доволни ни 20, за друга многу се и 15. Индивидуално.
Брату, 14 сантиметри не е доволно инспиритивно да се соблечеш, освен ако некој не те излаже во темница.
Се ебам за да уживам во сексот, не за да му полнам на некој его или да си ја мерам длабочината на фиоката.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Брату, 14 сантиметри не е доволно инспиритивно да се соблечеш, освен ако некој не те излаже во темница.
Се ебам за да уживам во сексот, не за да му полнам на некој его или да си ја мерам длабочината на фиоката.
А ако те растури , најдобриот секс до тогаш.
И ти кажува дека му е 14 сантима.
Што потоа ?
Ќе му се смееш у фаца ?:)

(Макар да се сложувам дека е бајаги малце, ама со оглед на тоа што во некој држави просекот е 11 и нешто ...:pos: Ги жалам жените во тие области)

С

Сатори

Гостин
А ако те растури , најдобриот секс до тогаш.
И ти кажува дека му е 14 сантима.
Што потоа ?
Ќе му се смееш у фаца ?:)

(Макар да се сложувам дека е бајаги малце, ама со оглед на тоа што во некој држави просекот е 11 и нешто ...:pos: Ги жалам жените во тие области)
Мислиш дека нема? :pos:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499

Ги измеша работиве, реков индивидуално нели.

Постојат девојки кои физички не ги делат истите пропорции/карактеристики со тебе, на дел од нив преголем им е пенис 15+, а на други им е недоволен.

Би требало да се замениш во машко на некој период и да се увериш, дека некои девојки можеш да ги задоволиш и со пропорции на показалецот, а кај други треба да вметнеш цела дланка до зглобот.

Затоа предлагам да си напишеш на картичка или евентуално беџ колку сантима претпочиташ за да не се мачат некои неспремни фраери, шо ќе ти арчат време. :toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ова за големината ме подсетува на една случка што се има случено со една лесно што дава. Таман другаров дошол на ред моментален извик него не му давам, а бре аман се слече човекот. Се слече не се слече нема шанси, не гледаш колкав му е. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Се извинувам за испадов, ама не можев да се воздржам.
Колку? 14???
:vozbud::vozbud::vozbud:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
А чекај малце ти пред секс зимаш лењир и инспекција? Или бараш CV со слика од половиот орган? Или онака од око фаќаш мера ко Мирка Кројачката?

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Ако го сакам најискрено и како пенкалце да му е па ќе свршам добро сеа не баш како пенкалце ама и мал да му е сакав да речам:), во спротивно ако не чувствувам ништо према него нема да свршам па и две банани споени да му е дебел и краставица да му е голем:vozbud:

I

InF3cTeD

Гостин
Ако го сакам најискрено и како пенкалце да му е па ќе свршам добро сеа не баш како пенкалце ама и мал да му е сакав да речам:), во спротивно ако не чувствувам ништо према него нема да свршам па и две банани споени да му е дебел и краставица да му е голем:vozbud:
е овоа е одговорот...ако ме сака сигурно не ме сака заради големината или дебелината е сеа ако и пречи нека си напише на грбот која големина ја сака и нека си бара

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Ако те сака...ке те сака и кога прднеш,ждригнеш...и скапано фико да возиш,ке те сака.Пенисот е вазжен,но не е пресуден дотолку да раскинете ради 2-3 см.Јас и неверувам дека има некој со 14 на форум?Македонците са познати по тупузарките,тоа и странците го знаат.А мозете исто и вибратор да вклучите во заедничките авантурите,интересно е.Ке напишам некоја вежбичка...мојо е розов:kesa:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ако те сака...ке те сака и кога прднеш,ждригнеш...и скапано фико да возиш,ке те сака.Пенисот е вазжен,но не е пресуден дотолку да раскинете ради 2-3 см.Јас и неверувам дека има некој со 14 на форум?Македонците са познати по тупузарките,тоа и странците го знаат.А мозете исто и вибратор да вклучите во заедничките авантурите,интересно е.Ке напишам некоја вежбичка...мојо е розов:kesa:
Си треба димензија...според онаа класификацијата која ја даде, таман и професијата ми се погоди со пенисов :)
Туку, битна е димензијата, но не и најбитна.
Убаво е кога госпожата прима длабоко, т.е. повеќе цм машко месо, но не и пресудно за квалитетот на сексот.
Не сум си го мерел, ама има едно 17-18 цм, а и дебело е :)
И за вибраторот се согласувам.
Многу интересни игрички се прават.

П.С. Зошто ми се чини дека анални вежбички ќе кажуваш? :)

Член од
14 февруари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
6
Abe pa i vie site zapnale za dolzinata........dolzinata e bitna megjutoa ne mnogu.....Bitna e i debelinata a najbitno e formata na glavickata....mashkite na koj glavickata im e vo vid na penkalce znaci shilesta sea ne me fakjajte za zbor od prilika taka kao shilesta,pruzaat pomalo zadovolstvo odkolku onie cije glavicka e vo vid na pecurka....ova se sigurni podatoci.....istrazuvano kaj mnogu devojki niz svetot...i donesen e zaklucok deka pecurkastata glavicka pruza najgolemo zadovolstvo...dodeka shilestata.........:ne::baeh::baeh::baeh:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
za da doe situacija da vidis kolkav mu e
ima dugi preduslovi
koi nemaat vrska so goleminata
moze da ima gooolem kur
ama nema da imas sansi da mu go vidis kolkav mu e
poradi ne znam sto, sekakvi predrasudi ime.

J

Johnny Stulic

Гостин
Неколку жени допатувале на одмор и влегуваат во хотел на чии врати пишува " САМО ЗА ЖЕНИ ". На рецепција симпатично момче им објаснува на присигнатите гостинки:

- Хотелот има пет спратови. Одете спрат по спрат нагоре и изберете го оној кој Вам Ви одговара и собите на него. Но мора да знаете едно - кога веќе еднаш ќе прејдете на повисок спрат, веќе неможе да добиете соби на пониските спратови.

Тргнале жените по степеници и на првиот спрат стои натпис "НА ОВОЈ СПРАТ ЌЕ ВЕ СЛУЖАТ МАЖИ СО КРАТКИ И ТЕНКИ". Ха, рекле жените иронично и тргнале понатака. На вториот спрат стоел натпис: "ОВДЕ ЌЕ ВЕ СЛУЖАТ МАЖИ СО КРАТКИ И ДЕБЕЛИ". Сватиле они дека работите тргаат кон подобро и продолжиле понатака. На третиот спрат стоел натпис: "ОВДЕ ЌЕ ВЕ СЛУЖАТ МАЖИ СО ДОЛГИ И ТЕНКИ". Уште подобро, си рекле, но сепак тргнале кон четвртиот кат каде ги дочекал натпис: "ОВДЕ ЌЕ ВЕ СЛУЖАТ МАЖИ СО ДОЛГИ И ДЕБЕЛИ". Тука жените се воодушевиле и почнале да си нагаѓаат каква убавина ги чека на последниот спрат. Се качиле на петтиот спрат а таму ги чекал натпис на кој пишувало:

"НА ОВОЈ СПРАТ ВООПШТО НЕМА МАЖИ, ТОЈ Е ПОДИГНАТ САМО КАКО ДОКАЗ ДЕКА ЖЕНАТА Е НЕВОЗМОЖНО ДА СЕ ЗАДОВОЛИ".

Kajgana Shop

На врв Bottom