Брату, 14 сантиметри не е доволно инспиритивно да се соблечеш, освен ако некој не те излаже во темница.Он си кажа просек, па немате сите длабоки фиоки бе хејј... за тебе може да не се доволни ни 20, за друга многу се и 15. Индивидуално.
А ако те растури , најдобриот секс до тогаш.Брату, 14 сантиметри не е доволно инспиритивно да се соблечеш, освен ако некој не те излаже во темница.
Се ебам за да уживам во сексот, не за да му полнам на некој его или да си ја мерам длабочината на фиоката.
Мислиш дека нема?А ако те растури , најдобриот секс до тогаш.
И ти кажува дека му е 14 сантима.
Што потоа ?
Ќе му се смееш у фаца ?
(Макар да се сложувам дека е бајаги малце, ама со оглед на тоа што во некој држави просекот е 11 и нешто ... Ги жалам жените во тие области)
Брату, 14 сантиметри не е доволно инспиритивно да се соблечеш, освен ако некој не те излаже во темница.
Се ебам за да уживам во сексот, не за да му полнам на некој его или да си ја мерам длабочината на фиоката.
А чекај малце ти пред секс зимаш лењир и инспекција? Или бараш CV со слика од половиот орган? Или онака од око фаќаш мера ко Мирка Кројачката?Се извинувам за испадов, ама не можев да се воздржам.
Колку? 14???
е овоа е одговорот...ако ме сака сигурно не ме сака заради големината или дебелината е сеа ако и пречи нека си напише на грбот која големина ја сака и нека си бараАко го сакам најискрено и како пенкалце да му е па ќе свршам добро сеа не баш како пенкалце ама и мал да му е сакав да речам, во спротивно ако не чувствувам ништо према него нема да свршам па и две банани споени да му е дебел и краставица да му е голем
Си треба димензија...според онаа класификацијата која ја даде, таман и професијата ми се погоди со пенисовАко те сака...ке те сака и кога прднеш,ждригнеш...и скапано фико да возиш,ке те сака.Пенисот е вазжен,но не е пресуден дотолку да раскинете ради 2-3 см.Јас и неверувам дека има некој со 14 на форум?Македонците са познати по тупузарките,тоа и странците го знаат.А мозете исто и вибратор да вклучите во заедничките авантурите,интересно е.Ке напишам некоја вежбичка...мојо е розов:kesa: