Промоција на англискиот албум на Тоше на 25 јануари 2009 (денот на неговиот роденден)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Го земав денес одма после школо.Не жалам воопшто за парите,вреди.Љубопитството ме понесе па затоа одма го преслушав кај другарка дома.Прекрасен е,немам зборови.Дефинитивно албум од светски рамки.Друго што и да кажам е бесцелно.Guilty - Фаворит!

Фала Тоше!:back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
267
Поени од реакции
4
Guily e dobra, но мене ми се допаѓа и Don't hurt the ones you love.

Like a bullet from a gun
It can not be undone

Некои од другите песни и не ме пленат многу на прво слушање.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Албумот е одличен! Guilty ми е фаворит.

Дечки една молба, Тоше одсекогаш имал проблем со пиратеријата затоа ве замолувам ако ви се допаѓа албумот - купете го, немојте само да го симнете. Најмалку што можеме да направиме е да покажеме малку почит кон неговата работа!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Вчера накај 2 саат, неможев да заспијам, земав си пуштив радио, идам на Sky Radio мислам, ги пуштаа сите англиски песни од новиов албум. Какви светски песни човече, која од која..ептен ми го напраија ќеифот...Текстовите се посебна прича, најбоље се...Ќе го купам албумот, нема да го симнам.

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Оф ја заборавив темава, до сега пишував во Драга кајгана за тоа дека си го земав албумот The hardest thing.:uvo:
Ај да не се повторувам
Уште еднаш ќе кажам, многу добро го сработиле сево ова!
Те сакам Тоше!:back: :(

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Оф ја заборавив темава, до сега пишував во Драга кајгана за тоа дека си го земав албумот The hardest thing.:uvo:
Ај да не се повторувам
Уште еднаш ќе кажам, многу добро го сработиле сево ова!
Те сакам Тоше!:back: :(
Каде го има да се купи ?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Сега преслушувам некои песни на You Tube, а се надевам дека деновиве ќе го купам и оригиналот (не би сакал пиратерија).
Guilty е дефинитвно како на повеќето, така и мој фаворит, дефинитвно звучи светски, а сега ја слушам Forever in a day, не е лоша, ама искрено не ми го прави меракот многу.
Со мало задоцнување, Среќен роденден на Тоше, најдоброто некогаш излезено на македонската музичка сцена.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Сега преслушувам некои песни на You Tube, а се надевам дека деновиве ќе го купам и оригиналот (не би сакал пиратерија).
Guilty е дефинитвно како на повеќето, така и мој фаворит, дефинитвно звучи светски, а сега ја слушам Forever in a day, не е лоша, ама искрено не ми го прави меракот многу.
Со мало задоцнување, Среќен роденден на Тоше, најдоброто некогаш излезено на македонската музичка сцена.
јас би рекол, а веројатно повеќето би се согласиле, и не само на македонската туку воопшто на светската!

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
јас би рекол, а веројатно повеќето би се согласиле, и не само на македонската туку воопшто на светската!
па, сега не можеме да нагаѓаме, бидејќи замина прерано, да беше сега жив ќе видевме како ќе му оди светската кариера.

но, сигурни сме дека барем Балканот го освои. :smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Guilty и мене ми е фаворит. Одлична песна, песна по крој на Тоше...

Член од
9 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
13
Песните се навистина од светски размери. Ги слушам и не можам а да не мислам на тоа до каде би стигнал со славата да беше се уште жив. Во врска со пиратеријата, стварно жалосно е што може да се симне од интернет како да нема никаква вредност. Но, не ги обвинувам тие што го симнуваат така, туку оние што го ставиле на интернет. Сепак и тоа има позитивна страна. Повеќе луѓе ќе слушнат за него и ќе му се зголеми популарноста.

Член од
26 март 2008
Мислења
81
Поени од реакции
1
Jas posle skolo bev vo Germanos i go nemase mi rekoa deka vo tekot na nedelata ke go dobiele.Se odnesuva za vo Kavadarci.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Jas posle skolo bev vo Germanos i go nemase mi rekoa deka vo tekot na nedelata ke go dobiele.Se odnesuva za vo Kavadarci.
сега на алфа тв, рекоа дека бил распродаден! и еден другар отишол да бара му кажале нема веќе! тука во ск. а исто кажаа дека само 10 000 имало пуштено во продажба во македонија. ќе мора што поскоро да печатат нов тираж и тоа многу поголем.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
51
Поени од реакции
1
500денари..зарем е тоа многу? Луѓе..нема да има повеќе албуми од нашиот Тошка..овај е последен, ќе бидам горд кога сликата од неговото цд ќе ми стои над ДВД-то..9999пати е подобро отколку на Принко цд да напишете МП3-Тоше...и плус парите одат во хуманитарни цели, најмалку што можеме е барем сега да се покажеме, едно име како Тоше нема потреба да се поврзува со пиратерии..
Светска слава дефинитивно, албумот звучи неверојатно..а замислете како би звучеле овие песни на Градски во живо..се ежам..
фала ти Тоше и вечна ти слава :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom