Промоција на англискиот албум на Тоше на 25 јануари 2009 (денот на неговиот роденден)

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Многу убави песни, мене Without A Trace ми се допадна најмногу од прво слушање, ама сите се убави.

П

Паган-др

Гостин
Прекрасни песни. Сите се закон ама "Guilty" и "Don't Hurt The Ones You Love" ми оставија најдобар впечаток.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Guilty е една многу добра композиција, дефинитивно ќе е голем хит. Тука некаде ми се со The Hardest Thing.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Го купив прееска и вредат тие 500 денари дефинитивно!
Не ми е јасно како некои чекаат да излезе пиратерија или од нет да ги симнат.Последно му е бее:(
Мене најубави ми се beautiful to me и glide

And I`m not afraid to fly no no
`Cause I`ve been holding on so long I feel like letting go
And if I fall I hope that I will glide back down to earth
Somewhere safe from harm
:cry:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Guilty и Without a trace, фаворити!
Прекрасни песни!

:( :(

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Филм за Тоше беше всушност идеја на Тоше. Го снимија тој филм заедно со тој албум. Таа идеја толку ми се допаѓаше бидејќи Тоше беше толку голема ѕвезда и толку познат, така што бев презадоволен пресреќен што можев да работам на тој филм – изјави режисерот Боштјан Слатеншек, и дополни:

Овој филм е сниман во два наврати. Во првиот филмот беше сниман кога Тоше ги правеше своите песни на Јамајка и во Лондон, а во вториот, снимавме после трагедијата. Снимавме во Лондон, во Стокхолм, на Дубаи, во Скопје и во Дубровник, а временски, во последната половина година работевме само на тој проект, но снимањето беше и многу пред тоа, додека Тоше ги снимаше своите песни - рече Слатеншек.

Трајлер од документарецот,Тоше Проески.
Повелете.

извор:mmm.com.mk

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Феноменален албум. Со еден збор совршен.

Посебно Guilty и Separate Ways (Without a trace). Секако и The hardest Thing и My little one. И Аria ја обожавам.

A и текстот на Glide:
And i'm not afraid to fly no no
Cause i've been holding on so long i feel like letting go
And if i fall i hope that with glide back down to earth
Samewhere save from harm.

Имаме албум кој вреди и кој ќе го слушаме долг период.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Куманово вчера го немаше во Германос, кажаа тек од четврток па натаму ке добијат:toe:. Случајно налетав и го најдов во една продавница, го имаше таму.:pipi:

Совршенство. Преубави текстови.
Фејворитс:Separate ways,Glide и Don't hurt the ones you love.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Го купив денеска од Југотон, и супер е. Вреди за тие пари. Највеќе ми се допадна "Guilty", "Aria(соло верзијата) и "Separate Ways". Иначе кој сака да го слуша албумот, да си го купи или да го земе од некој другар/ка и слично, а да не го симнува од интернет или на пиратско цеде зашто стварно не е фер. 500 денари и не се многу, а и парите одат во семејството Проески.

Член од
1 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
5
Го купив денеска од Југотон, и супер е. Вреди за тие пари. Највеќе ми се допадна "Guilty", "Aria(соло верзијата) и "Separate Ways". Иначе кој сака да го слуша албумот, да си го купи или да го земе од некој другар/ка и слично, а да не го симнува од интернет или на пиратско цеде зашто стварно не е фер. 500 денари и не се многу, а и парите одат во семејството Проески.
Точно,мислам дека секој треба да си го поседува во својата колекција.Мислам дека вреди за тие пари,но според мене кога е Тоше во прашање парите и ми се толку важни.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Освен веќе промовираните Ариа, My little one и The hardest thing, Guilty ми е апсолутен фаворит.

Се на се одличен албум. Треба секој да го има.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Одличен албум,сите песни се прекрасни,мене лично ми се најдобри Guilty,Don't hurt ones ypu love.:smir:
Bravo Tose majstore!!!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.371
Поени од реакции
1.004
Ova me potseka na denovite koga izleguvaa negovite albumi i so denovi pominuvav so tekstovite od opakovkata od CDto,ucejki gi pesnite!!!

Фала Тоше:(

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
И јас ги преслушав песните на брзина...и нај така од прво слушање во уво ми влегоа "Guilty" и "Forever in a day"....ама верувам дека и другите ќе бидат многу слушани само треба период за да ни влезат во уво...

Поготово "Forever in a day" ми праи многу мерак затоа што е у стилот на песните на Tom Jones....

А исто така сакав да додадам дека Тоше колку и да направи убави песни(сите знаеме дека Hardest thing е 100 пати подобра од сите песни шо беа на врвот на USA и EU топ листите) сепак ќе треба со многу јак маркетинг да се избуткаат песните за да ги слуша цел свет...
........бидејќи MTV-адриа ја гледаме само ние на Балканот а Тоше заслужува да биде пуштан и на оригиналната MTV и VH1...
:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom