Svetovid
Триглав
- Член од
- 26 февруари 2006
- Мислења
- 868
- Поени од реакции
- 44
И јас!Се срамам дека еден кретен, арамија и предавник како Владо Бучковски се приклучил кон инаку оправданите критики на спотот и сака да им даде опозициски призвук.
И јас!Се срамам дека еден кретен, арамија и предавник како Владо Бучковски се приклучил кон инаку оправданите критики на спотот и сака да им даде опозициски призвук.
Се срамам дека еден кретен, арамија и предавник како Владо Бучковски се приклучил кон инаку оправданите критики на спотот и сака да им даде опозициски призвук.
Со сите што разговарав на сите им се допаѓа а немаат партиска книшка спотов е супер а ако сакате и најдобриот режисер на светот да го направи ќе има луѓе што ќе викаат уааСпотот е катастрофа и оние шо мислат дека е убав тоа не го мислат, туку уствари се плашат да не ги види претпоставениот од локалниот штаб па наредниот пат на други да им даде плакати да лепи.
Немам партиска книшка а спотот ми се допаѓа. Дали сум изрод???Спотот е катастрофа и оние шо мислат дека е убав тоа не го мислат, туку уствари се плашат да не ги види претпоставениот од локалниот штаб па наредниот пат на други да им даде плакати да лепи.