Кога сме кај идиоти вработени... од Сет компјутери купив Cooler Master V8. Се јавив на трите телефони што ги имаат наведено на веб сајтот, излезе дека таков кулер имаат само во ГТЦ. Кога отидов да го земам, вработениот ми вика нема дечко таков. Е како нема ко се јавив и ми рекоа дека има. На крај излезе дека тој им бил единствен (и црквен и мрквен) па го извадиле на излог... Па ја бараа кутијата, и го пакуваа пред мене.
Ебати продавниците во државава...
Истото ми се случи вчера, вртев по продавнициве на One и ѕвонам у Бисер. Викам, имате Nokia 5800 Плава? Таа гуската ми вика: Да да, имаме. Толку убедливо звучеше што отидов во One во Веро 2 Тафталиџе за да им кажам да се јават у бисер и да го донесат до веро, бидејќи има таква опција да не шпарташ километри за џабе. И сега таа у веро, втората гуска ми вика: Аааа дечко, незнам тебе што ти кажувале у Бисер, чекај да проверам, ќе ти се јавам, дај ми бројче. И доаѓам дома за 5 минути, ми се јавува..абе вака и вака, немало плав у Бисер, само црвени имало. Па добро бе да му ебам матер, грижа за корисници нула. Не е битно, и да го немаат стварно, не им е црвена боја на сите ОМИЛЕНА ! Малце грижа за вкусот на корисниците, пи*ка ви матер.