мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.901
- Поени од реакции
- 23.310
не правам проблем ама ич.Со каса-исплати
не правам проблем ама ич.Со каса-исплати
Или пирани во Вардар, делфините не се више во мода, таман овие кога ќе сечат лента да се спзнат случајно во водатанекој спомна сега делфини низ вардар.
то му е мајката мислам. атракција.
има и слатководни во амазон. нека донесат некое парче, нека поткопаат малце за подлабоко да биди да не заринкаат, нека стават една мрежа долу по течението една горе да не му ја дувнат, и завршена работа. во зима во базенот ке ги чуваме.
ете се им кажав, за да не даваат толку пари по експерти.
море шо било лесно 250000 евра да се заработат.
чекам сега мобилниот да звони, да ме прашаат како сакам на сметка или во кеш.
не бе не заебавај, некое дете или пијан ке ке зацапа случајно или ке падни од сплавовите на нејкење, ојде ногата.Или пирани во Вардар, делфините не се више во мода, таман овие кога ќе сечат лента да се спзнат случајно во водата
Цитро, немој да ме јебеш.
Знам јас дека насекаде има бездомни луѓе, дали ти еве од себе тргни кога би можел да одлучуваш, попрво би топлел палми со тајфуни, или би згрижил бездомни луѓе нив да ги топлиш?
Значи смрденава држава не најде начин да ги згрижи бездомниците оваа ладна зима, но најде начин како да ги одржи во живот палмите.
Си викаш, како не беа моите We all do
Oн - офф топик:
Мислата ми беше само дека бездомници има и во најразвиените држави..
Скроз он топик:
Сум против овие врби.
Не искрено не би ми паднала ваква глупа идеја..добро може и ќе ми дошла на памет,ама би немал муда да ја реализирам..не за 250 000 евра.Си викаш, како не беа моите We all do
Боља физибилити студија ќе имам. Кајгана е најголем македонски форум.Е ќе ти треба физибилити студија (читај: членство на сомнителен форум од соседството) за да можеш да го реализираш проектот.
Туку се плашам делфините демек интелигентни суштества, незнам колку таквите би успеале у МК. Ќе му ја здуват за Солуна уше првата ден.
Заклучок:Питу Гули напиша:Па зависи што граделе,ние градиме колку ни е долг џебот. ?
15 години тие пари што требало да бидат вложени во градење се краделе од лоповите што нејќам ни името да им го спомнам,сега многу јасно дека ни е чудно кога не навикнале за старо и никакво.
Соопштение од Влада:Питу Гули напиша:Тоа за врбите е најголем фејл,дефинитивно.......што не значи дека проектот за Скопје е.
Се гледа,отиди до центар ќе видиш туристи во скоро кој било дел од денот.
1000 врби? Па тоа се 84.000.000 евра по нивна математика.Владата ќе донира 1000 стебла врба и децата ќе ја засадуваат во најблиската река.
Немој да шириш пропаганда, како вика малиот, ние градиме колку што ни е долг џебот.1000 врби? Па тоа се 84.000.000 евра по нивна математика.
Ќе мора да земеме уште еден кредит од Дојче банк.
Наместо земање кредит, подобро ќе биде да им ги продадеме ЈП „ Градски паркинг“, Топлификација и Регулаторна, ама под услов да си ги земат дома. Паркинзи на Општина Центар, ќе им ги дадеме гратис.Ќе мора да земеме уште еден кредит од Дојче банк.
U just won 250.000 euros !!....а да ги забраниме двокатните автобуси во централното подрачје и да воведеме двокатни пајтони да не отскокнува превозот од амбиентот???