Проектот „Жални врби во Вардар“ - форумџиски проект :)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Едвај чекам да дојде таа 2014та и да прекине лудилово, секако ако дотогаш не им текне некој нов проект:гомце:
Мора некако да се продолжи да се "перат пари", не верувам дека лудилово ќе заврши со проектот 2014 - туку дека ќе продолжи истиот или некој нов..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.894
Тајфуни дуваат за смрдените палми, а дали некој се погрижи цела оваа ладна зима за бездомните луѓе? Кој е критериумов бе, зарем смрденине палми се поважни од човек?
Едвај чекам да дојде таа 2014та и да прекине лудилово, секако ако дотогаш не им текне некој нов проект:гомце:
Види,бездомници имаш и у Њујорк и у сред Париз..па трештат и Емп.СтејтБлд. и Ајфелова.. така да јбг,суров е светот и животот за некого,а пак за некого е мед и млеко.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Мора некако да се продолжи да се "перат пари", не верувам дека лудилово ќе заврши со проектот 2014 - туку дека ќе продолжи истиот или некој нов..
Скопје 2020 - преродбата продолжува.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
и Емп.СтејтБлд. и Ајфелова..
И двете се изградени претежно од приватни средства.

Кога Грујо ќе извади пари од свој џеп слободно нека даде и милион евра за една врба.

Член од
2 декември 2010
Мислења
93
Поени од реакции
28
Безвезе перење пари и мачкање очи на народот .... =.=

M

Moon Child

Гостин
Види,бездомници имаш и у Њујорк и у сред Париз..па трештат и Емп.СтејтБлд. и Ајфелова.. така да јбг,суров е светот и животот за некого,а пак за некого е мед и млеко.
Цитро, немој да ме јебеш.
Знам јас дека насекаде има бездомни луѓе, дали ти еве од себе тргни кога би можел да одлучуваш, попрво би топлел палми со тајфуни, или би згрижил бездомни луѓе нив да ги топлиш?
Значи смрденава држава не најде начин да ги згрижи бездомниците оваа ладна зима, но најде начин како да ги одржи во живот палмите.

I

Iblis

Гостин
Цитро, немој да ме јебеш.
Знам јас дека насекаде има бездомни луѓе, дали ти еве од себе тргни кога би можел да одлучуваш, попрво би топлел палми со тајфуни, или би згрижил бездомни луѓе нив да ги топлиш?
Значи смрденава држава не најде начин да ги згрижи бездомниците оваа ладна зима, но најде начин како да ги одржи во живот палмите.
Палмми со тајфуни, бидејќи сите знаеме дека палмите без тајфун би пресушиле, па џабе сме давале пари.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Сте се напнале бе толку за палмите??? Па радувајте им се малце бе.... тоа више чим е одлучено џабе тука пишувате кога парите се лапнати од таа авторката
Иначе сакам да ве прашам..имам неколку иеди дали би се реализирале
1. изнајмување тротинети-зашто точациве некако ми се демоде
2. За врбите секој што ќе сака да ги погледне да плаќа по 10 денари (јас ќе издавам фискална за тоа)
3.У Вардарот да направат некако бранови за сурферите да можат да „сурфаат“-добар бизнис ќе биде

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Толку љубомора насочена кон нашата преродбеничка влада немам видено. Некој се мачи да направи вас да ви биде убаво, вие да осетите што е естетика, еве дури и некои преку ноќ почнаа да "преферираат класика":pos: Звучи глупаво? Секако, но имајте на ум дека има доста луѓе (...кхм) кои се водат по таа логика и цврсто стојат зад неа и дека сите оние на кои им се креваат цревата од брилијантните проекти (Врби во вардар :tapp: ) патат од љубомора и завист. Ете, тоа е заклучокот. Толку слепо да верглаш кон нешто без да се акнеш по црпката малку, па и гомна да ви сервираат ќе ги изедете. :facepalm:
Додуша како што рече Везилка, имаат некоја добра симболика дрвава. Жални Врби - Жална Македонија. (y)

љубоморава ме уништи.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Првин ни изградија споменици и музеи на личности од историјата. Сега ние сме на ред ...обичните граѓани. Овие врби ќе се синоним на нашиот народ на моменталнава ситуација. :facepalm:

Се надевам дека и саксиите ќе бидат во барок стил да не отскокнуваат од околината и барокните гомна што течат низ Вардар.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Види.. со оваа политика нивниот број драстично ќе се зголеми. Ама да не тераме сеа политика, ЧДА тема е.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.901
Поени од реакции
23.310
некој спомна сега делфини низ вардар.
то му е мајката мислам. атракција.
има и слатководни во амазон. нека донесат некое парче, нека поткопаат малце за подлабоко да биди да не заринкаат, нека стават една мрежа долу по течението една горе да не му ја дувнат, и завршена работа. во зима во базенот ке ги чуваме.
ете се им кажав, за да не даваат толку пари по експерти.
море шо било лесно 250000 евра да се заработат.
чекам сега мобилниот да звони, да ме прашаат како сакам на сметка или во кеш.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.319
Поени од реакции
15.571
некој спомна сега делфини низ вардар.
то му е мајката мислам. атракција.
има и слатководни во амазон. нека донесат некое парче, нека поткопаат малце за подлабоко да биди да не заринкаат, нека стават една мрежа долу по течението една горе да не му ја дувнат, и завршена работа. во зима во базенот ке ги чуваме.
ете се им кажав, за да не даваат толку пари по експерти.
море шо било лесно 250000 евра да се заработат.
чекам сега мобилниот да звони, да ме прашаат како сакам на сметка или во кеш.
Со каса-исплати :D

Kajgana Shop

На врв Bottom