BEZSTRASNIOT
PHONE MASTER
- Член од
- 6 април 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 2
prodavam lcd monitor LG l1952s top sostojba ne grebnat bez mrtvi pikseli so uste godina garancija 110 evra! 071993110 ili moze zamena za 22ka so moja doplata sekako!
Каков...?Модем има некој да продава?
Нешто како овој видов за 115 еура со 8000:1 контраст мислам дека беше.prodavam lcd monitor LG l1952s top sostojba ne grebnat bez mrtvi pikseli so uste godina garancija 110 evra! 071993110 ili moze zamena za 22ka so moja doplata sekako!
Ептен ме направи n00b со одговоров :pos2: ... Муабетот беше дека сум бил во премиум, сет , еми, анхоч итн итн. и зачудувачки никој не држи на лагер DVD RW 8X. Затоа прашав некој да не има некој скоро земено ...чудно, ако си од скопје трк позади седмица кај тие уличките во центар или прашај кога ќе бидеш таму негде некој да ти каже кај е продавницата за цд'нја итн. Таму има све секакви видови цд/ња итн останати работи
http://www.emimedia-mk.comMалку не толку оф топик:
Која е веб страницата на продавнициве EMI ?
Нигде не прочитав некој да не има скоро земено туку како што видов ти праша да не знаете кај има. :tv:. Нема врска ја ти кажувам продавница за цд'нја. Незнам како се викаше или пак улицата кај што се наоѓа па ти кажав од прилика, Ти па у сет анхоч итн компјутерски фирми си бил, таму брале амин такви работи. Оваа продавница што од прилика ти кажав кај е е стрикно за цд ња двд ја итн, ајде поконкретен да бидам ако знаеш кај е вегера епа една улица пред нејзе е. Твое е да си отидеш и да видиш, јас сакав да ти помогнам :kez:Ептен ме направи n00b со одговоров :pos2: ... Муабетот беше дека сум бил во премиум, сет , еми, анхоч итн итн. и зачудувачки никој не држи на лагер DVD RW 8X. Затоа прашав некој да не има некој скоро земено ...
Да знаев дека волку буквално ќе ме разберете ќе внимавав повеќе на конструкцијата на реченицатаНигде не прочитав некој да не има скоро земено туку како што видов ти праша да не знаете кај има. :tv:
Имаш право.. отсеа по мини-маркети ќе барам ...:uvo:Нема врска ја ти кажувам продавница за цд'нја. Незнам како се викаше или пак улицата кај што се наоѓа па ти кажав од прилика, Ти па у сет анхоч итн компјутерски фирми си бил,
Таа продавница се вика ЕМИ, и не е една него ги има 7 вкупно низ цело скопје и да, проверив таму прво. енивеј ... фала што се обиде да помогнеш :smir:таму брале амин такви работи. Оваа продавница што од прилика ти кажав кај е е стрикно за цд ња двд ја итн, ајде поконкретен да бидам ако знаеш кај е вегера епа една улица пред нејзе е. Твое е да си отидеш и да видиш, јас сакав да ти помогнам :kez:
Провери позади Буњаковец во зградата пред паркингот, продавницата се вика Премиум компјутери ( до неа има продавница за домашни миленичиња, или за аквариумски риби, не се сеќавам), или до Вучко позади универзална ( мислам дека е продавница на Конико, ама повторно не сум сигурен).:smir:Да не знае некој каде можам да купам DVD-/+ RW 8X медиуми? Барав по фирмиве ама нигде не можам да најдам над 4x.