Продавам, купувам, менувам...

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
prodavam lcd monitor LG l1952s top sostojba ne grebnat bez mrtvi pikseli so uste godina garancija 110 evra! 071993110 ili moze zamena za 22ka so moja doplata sekako!

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Да не знае некој каде можам да купам DVD-/+ RW 8X медиуми? Барав по фирмиве ама нигде не можам да најдам над 4x.

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
чудно, ако си од скопје трк позади седмица кај тие уличките во центар или прашај кога ќе бидеш таму негде некој да ти каже кај е продавницата за цд'нја итн. Таму има све секакви видови цд/ња итн останати работи

Член од
15 мај 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Продавам или менувам графичка MSI NX7600 GT. Во предвид доаѓа 8600GT ili 8600GTS за замена. Ако е за купување пиши маил да се договориме ziko_skopje@yahoo.com

noviot

Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
чудно, ако си од скопје трк позади седмица кај тие уличките во центар или прашај кога ќе бидеш таму негде некој да ти каже кај е продавницата за цд'нја итн. Таму има све секакви видови цд/ња итн останати работи
Ептен ме направи n00b со одговоров :pos2: ... Муабетот беше дека сум бил во премиум, сет , еми, анхоч итн итн. и зачудувачки никој не држи на лагер DVD RW 8X. Затоа прашав некој да не има некој скоро земено ...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Mалку не толку оф топик:

Која е веб страницата на продавнициве EMI ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.733
Поени од реакции
52.675
prodavam WRC i MEDIEVIL za PSP (ORIGINALNI), USB kabel za PSP so plus vklucok za polnenje i 2 spila originalni YU-GI-OH karti

cena po dogovor

ElektriX

Велешанче :)
Член од
30 март 2007
Мислења
127
Поени од реакции
3
Продавам:
CPU: Intel Celeron 2.4GHz
MB: ECS 865PE-A v2 i865PE Chipset
RAM: 512MB DDR
GPU: nVidia GeForce FX5200 128MB RAM
Sound: Realtek ALC65
HDD: SAMSUNG HD080HJ 80GB

(без монитор)
повеќе инфо по ПП.

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Ептен ме направи n00b со одговоров :pos2: ... Муабетот беше дека сум бил во премиум, сет , еми, анхоч итн итн. и зачудувачки никој не држи на лагер DVD RW 8X. Затоа прашав некој да не има некој скоро земено ...
Нигде не прочитав некој да не има скоро земено туку како што видов ти праша да не знаете кај има. :tv:. Нема врска ја ти кажувам продавница за цд'нја. Незнам како се викаше или пак улицата кај што се наоѓа па ти кажав од прилика, Ти па у сет анхоч итн компјутерски фирми си бил, таму брале амин такви работи. Оваа продавница што од прилика ти кажав кај е е стрикно за цд ња двд ја итн, ајде поконкретен да бидам ако знаеш кај е вегера епа една улица пред нејзе е. Твое е да си отидеш и да видиш, јас сакав да ти помогнам :kez:

noviot

Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Нигде не прочитав некој да не има скоро земено туку како што видов ти праша да не знаете кај има. :tv:
Да знаев дека волку буквално ќе ме разберете ќе внимавав повеќе на конструкцијата на реченицата :)

Нема врска ја ти кажувам продавница за цд'нја. Незнам како се викаше или пак улицата кај што се наоѓа па ти кажав од прилика, Ти па у сет анхоч итн компјутерски фирми си бил,
Имаш право.. отсеа по мини-маркети ќе барам ...:uvo:

таму брале амин такви работи. Оваа продавница што од прилика ти кажав кај е е стрикно за цд ња двд ја итн, ајде поконкретен да бидам ако знаеш кај е вегера епа една улица пред нејзе е. Твое е да си отидеш и да видиш, јас сакав да ти помогнам :kez:
Таа продавница се вика ЕМИ, и не е една него ги има 7 вкупно низ цело скопје и да, проверив таму прво. енивеј ... фала што се обиде да помогнеш :smir:

Член од
11 јуни 2008
Мислења
54
Поени од реакции
0
Да не знае некој каде можам да купам DVD-/+ RW 8X медиуми? Барав по фирмиве ама нигде не можам да најдам над 4x.
Провери позади Буњаковец во зградата пред паркингот, продавницата се вика Премиум компјутери ( до неа има продавница за домашни миленичиња, или за аквариумски риби, не се сеќавам), или до Вучко позади универзална ( мислам дека е продавница на Конико, ама повторно не сум сигурен).:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom