- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Тоа е друже, во сет е толку, во другиве незнамДобро бе па зарем не падна цената на Рамот? мислам да падне повеке??
И немора да е марка... некоја
Тоа е друже, во сет е толку, во другиве незнамДобро бе па зарем не падна цената на Рамот? мислам да падне повеке??
толку од намалувањето, од сега иде цената само нагоре, се мења на ддр3Добро бе па зарем не падна цената на Рамот? мислам да падне повеке??
RiversoftДа не продава некој Wii Motion Plus? Знае некој каде можам да го најдам? И каде во Скопјево се продаваат Wii-ња ?
Колку кошта одприлика?Riversoft
Мрзлив си малку, а?Колку кошта одприлика?
Една работа само ќе ти кажам. Пред неколку месеци, одприлика почеток на лето мислам дека беше, рамот беше 370 денари плочка од 1гига. Нормално ддр2 на 800мегахерци. Сега мене ми е 810 денари дилерска цена.Добро бе па зарем не падна цената на Рамот? мислам да падне повеке??
Епа сеа тоа е тоа . Да се вратам назад на почетокот од летото неможам..Една работа само ќе ти кажам. Пред неколку месеци, одприлика почеток на лето мислам дека беше, рамот беше 370 денари плочка од 1гига. Нормално ддр2 на 800мегахерци. Сега мене ми е 810 денари дилерска цена.
Не вреди за 100-150 денари да се циганчиш. Башка и во сет гледам, тие од 7-800 денари ги немаат на лагер. Имаат само од 1000 и нешто денари на лагерЕпа сеа тоа е тоа . Да се вратам назад на почетокот од летото неможам..
Ке си платам поскапо ..А и на нет видов во една фирма за 650 или 750 денара ама 667 мегагерци..
П Р О Д А Д Е Н О !Продавам 2 17" LCD монитори:
1.DELL-1708FP црн топ состојба, користен 8 месеци во домашни услови 4.000 Ден.
2.CTX сребрен со вградени звучници во одлична состојба, користен 2 години во домашни услови 3.000 Ден.
Двата заедно 6.700 Ден.
понуди на vasilakiv@rocketmail.com